Nacht van de zintuigen – de Onbewerkte en veganistische gerechten met een zaailing, en Attila Hildmann

Uw Liefde, de laatste post is al veel te lang, en ik had gehoopt te kunnen in de laatste paar weken meer tijd om in de Blog invest – helaas, het werkte niet. Ik ben op dit moment stabiel in het leven is erg sterk, maar vanaf augustus is het weer, een beetje rustiger. Voelde in feite zijn er honderden van onderwerpen en artikelen die ik zou kunnen schrijven! Vandaag, echter, een zeer actueel onderwerp: Deze week heb ik twee dagen in Berlijn. Zaailing natuurlijke voedingsmiddelen uitgenodigd om in de blog van Gerd intra-onder het Motto “nacht van de zintuigen”. Samen met Attila Hildmann we hebben gekookt rauw veganistische gerechten en gegeten. In de loop van die ik bezocht ook “De Kom”, is de eerste Clean Eten Restaurant in Duitsland. Daarnaast heb ik van Anne-Sophie Briest in uw Deli “smart cooking” van het interview afgenomen. Maar in de volgende berichten. U bent nu op een vloed van beelden en heerlijke recepten!

Keimling Abend der Sinne (1)

Keimling Abend der Sinne (16)

Keimling Abend der Sinne (8)

Gezamenlijk door Franzi van “Waar te vinden groenten plank”, begon ik uit Hamburg op weg naar Berlijn, waar we in de middag in de Botanische Salon op een aantal van de andere bloggers, onder andere, Nadine en Joerg, Arne, Lena, en Ute.

Keimling Abend der Sinne (17)  Keimling Abend der Sinne (15)

Alle foto ‘ s op waarin mensen worden vertegenwoordigd, zijn © Fred Ferschke 🙂

Keimling Abend der Sinne (3)              

Het drie-gangen raw vegan menu dat we hebben gekookt, samen met Attila, ik bracht u uit Berlijn!

Keimling Abend der Sinne (4)

Keimling Abend der Sinne (2)

Keimling Abend der Sinne (5)

Keimling Abend der Sinne (6)

Keimling Abend der Sinne (7)

Bij de “avond van de zintuigen”, er was een ananas-citroensap met gember en Matcha is waanzinnig smaakte heerlijk:

Voor 2 porties: ½ ananas, 1 cm gember 1 limoen ¼ THEELEPEL Matcha poeder 1 handvol ijs

De vruchten en gember afwisselend door de sapcentrifuge tot alle ingrediënten zijn opgebruikt. Om de smaak van het water en in de high-performance blender met de Matcha en het ijs mix.

Keimling Abend der Sinne (13)

Als een Starter rohköstliche Courgette Spaghetti met pecan-Bolognese gevolgd:

Voor 2 porties: 4 Courgette 150 g pecannoten 1 snufje zeezout 1-2 teentjes knoflook ¾ Beker van zon-teen vlokken van gedroogde tomaten 2 verse tomaten 1 THEELEPEL. Gedroogde Oregano 2 stengels verse Basilicum 1/4 Cup olijfolie peper en zout 100 g cashewnoten zout naar smaak Gist of 1 klein teentje knoflook

Voor de Spaghetti aan de Courgette, schil en het proces met een spiraalvormige snijkop Spaghetti. Voeg een snufje zout toe, meng en zet apart. Voor de saus, de eerste van alle, de pecan kernels in een high performance blender en hak kort op lage snelheid tot de gewenste consistentie. Doe dit In een kom en zet opzij. Nu de rest van de ingrediënten voor de saus, behalve de olijfolie in de blender en op hoge snelheid tot een fijne saus mengen. Tegen het einde van de snelheid een beetje, en door de opening in het deksel voeg langzaam de olijfolie mengen. Dan met de gehakte pecannoten toe, meng opnieuw en breng op smaak. Voor de Parmezaanse kaas, de ingrediënten in de blender high performance blender en verwerken op hoge snelheid snel tot een grof poeder. Tot slot, de Courgette Spaghetti in een vergiet, en het resulterende water afvoer. Nu serveren in kommen met een klodder saus en Cashewnoten Parmezaanse kaas bovenop en garneer. Op de top, een beetje Basilicum en serveer direct.

Keimling Abend der Sinne (14)

Het hoofdgerecht was een raw vegan Sushi met paprika-Chili Dip:

Ingrediënten voor 2 porties:

Voor de bloemkool en wortelen rijst: 250 g bloemkool 250 g wortelen, geschild 3 EETLEPELS pinda-olie, 5 THEELEPEL Rauwe agave siroop 50 g donkere sesampasta 6 THEELEPELS Appel cider azijn 2 EETLEPELS Amandel boter 2 THEELEPELS sesamolie zeezout

Voor de vulling: 1 Avocado ½ komkommer 1 lente-ui 2 vellen nori

Ingrediënten voor de Dip: 200 g cashewnoten 1 Paprika, ontpit en geachtelt ¼ Spaanse Peper zout 1 EETLEPEL vers geperst citroensap een beetje water

Voor de “rijst” de bloemkool en de wortels performance mixer gescheiden van elkaar in het Hoge-en lage-snelheid korrel grootte proces. En vervolgens elk van de groenten in een schaal en bedek het met de helft van de rest van de ingrediënten voor de “rijst” mix. Voor de vulling, de ingrediënten in smalle pennen snijden. De nori vellen op de Sushi Mat, in het midden, samen met de “Rijst menigte” geef het een beetje van de vulling en dan voorzichtig oprollen. Met een scherp mes in 3 cm grote stukken en leg ze op de borden. Voor het verwerken van de Dip ingrediënten in een high-performance mixer op de hoogste snelheid van een crème en deze voorleggen aan de Sushi rollen.

Keimling Abend der Sinne (12)

Voor het Dessert was er Chia vanille Pudding met mango-ijs en verse aardbeien:

6 EETLEPELS Chia zaden 440 ml amandel melk 2 EETLEPELS Rauwe agave nectar ½ TL gemalen vanille 1 Mango, 150 g aardbeien 10 g pistachenoten

De Chia zaden met de vanille, amandel drank en de agave siroop en meng. Vul een bril en een minimum van 30 minuten in de koelkast om te genieten. Schil de Mango en proces in een hoge power mixer tot een puree. Deze crème op de Chia Pudding. De aardbeien in kwarten en de mango crème. Tot slot met de gehakte pistachenoten te versieren.

Keimling Abend der Sinne (9)

De gerechten alle smaakte heel erg lekker. Mijn favorieten zijn de ananas en limoensap met gember & Matcha en Chia Pudding! Veel plezier koken en dankzij sprout voor de uitnodiging!

Keimling Abend der Sinne (10)

Geef een reactie