Apparatuur tips: Wat moet ik doen als een Trail Running beginner?

Sinds ik heb besloten om in September de Marathon van Berlijn, bij de Start, heeft mijn gedrag op deze zomer een beetje. Ik weet niet verscheuren de kilometers naar het opleidingsplan, als voor de marathon voorbereiding nodig zou zijn geweest, maar ik ben meer kans om gevonden te worden op wild Trails, waar loop ik zonder een Plan. Trail Running in de zomer is het heerlijk! Ondertussen heb ik ontdekt dat de juiste voor mij Trail Running schoenen en nog veel meer dingen voor mijn benen. Daarom is het tijd, tijd om uit te pakken: Mijn persoonlijke tips over de essentiële Uitrusting voor Trail Running voor beginners kan worden gevonden in de Post van vandaag.

Trail-Running-Einsteiger

Trail Running Schoenen

Running schoenen waarin je je lekker voelt, zijn slechts het Een en O. Da Trail Running schoenen maken een verschil. Nochtans, zijn de speciale eisen van toepassing zijn op deze schoenen weer, omdat u het “Over-Stock-en-steen-Run” natuurlijk een heleboel dingen. De belangrijkste factoren voor de juiste keuze van uw eerste of volgende Trail Running schoenen die ik u lijst. Ik ben bezig geweest in de laatste weken zeer intensief.

  • Trail Running schoenen nodig om te zitten aan de voeten, maar tegelijkertijd niet te strak/ te klein, want als je afdaling, slip je voeten automatisch aan de voorzijde. In het geval van te kleine schoenen, de snel blauwe teennagels, en niemand wil dat.
  • De zool is iets stugger, en meestal groter. Dit is vooral op de Paden met scherpe stenen, harde wortels, of op zeer zachte grond is een groot voordeel. Het risico van Twisten is verminderd. Ook, uw profiel bestaat meestal uit kiezels, of zelfs kleine tunnels, om de off-road en een goede Grip. Er zijn verschillende zool systemen, afhankelijk van de loopschoen fabrikant.
  • Het bovenmateriaal van uw trail schoenen is veel robuuster, en mogelijk zelfs waterdicht. Ze zijn ontworpen om te beschermen je voeten tijdens het Hardlopen, afhankelijk van het terrein in de voorkant van de modder, de vochtige, scherpe rotsen, doornen, enz. Op hetzelfde moment, moet je niet te hard op de voeten als je lang met je op de go.
  • Je moet je enkel een goede Grip, maar niet te hoog te worden gesloten.
  • De demping is schoenen Trail Running schoenen minder belangrijk zijn, zoals in het geval van het normale lopen met wat je op het Asfalt en harde ondergrond lopen.

Je hebt al merken op uw eigen notering: Het is een ware kunst om te zoeken naar een geschikt Trail Running Schoen! Want niet alleen zijn onze voeten zijn allemaal verschillend, ons Pad voorkeuren kan sterk variëren.

Een geweldige Trail Running Schoen, heb ik onlangs ontdekt voor mij. Voor enige tijd heb ik flirtte met de Salomon snelheid cross 3 voor mijn Pad loopt, meer opgewonden als ik was op de Live Test in de Alpen. En wat kan ik zeggen: ik denk dat deze Trail Running Schoen is gewoon geweldig! Al bij de eerste poging heeft hij ligt fantastisch op mijn voeten, en dit gevoel bleef na 16…op 17 kilometer van het Parcours. Met de Speedcross 3 ik liep als op de veren, maar hij gegeven heeft voor mijn voeten een een goede Grip, als ik een paar kleine hellingen met puinhellingen naar beneden spurtte. Zelfs mijn vriend was ik ervan overtuigd dat in een mum van tijd van deze Schoen, die hij gekocht heeft hem nog steeds in St. Ulrich voor onze laatste Route. Ook hij vindt hem super! Zo ver, we liepen alleen maar in de felle zon met hem. Daarom ben ik erg gespannen, zoals hij dat doet in de modder, regen en vocht….maar van hem, ik vertrouw alles! Hij geeft me een heel goed gevoel tijdens het Hardlopen.

Trail-Running-Salomon-Speedcross-3

Trail Running Kleding

Kortom, je moet Trail Running in de zomer, is geen speciale kleding. De normale werking van dingen geschikt zijn. Echter, in de zomer, knie-lengte met/compressie sokken kan geen kwaad als het gaat door hoog struikgewas en weiden. Ik draag dit aan de geliefde, de Night Run Sokken van CEP, zijn er in prachtige heldere kleuren.

In de herfst en in de Winter een lange termijn toch broek is de beste keuze. Wanneer Trail lopen in de bergen moet u altijd de verschillende temperaturen en weersomstandigheden van de vallei en de bergen bij uw kledingkeuze rekening te houden. In Zuid-Tirol aan het einde van juni in een korte termijn was shirt gaat prima, maar ik was rustend op mijn warmere jas erg blij. Neem je liever iets warmer spullen over te zijn! Het weer kan in de bergen heel snel…

Drinkrugzak

Wanneer Trail Running in de Alpen, leerde ik de drinkrugzak echt waarderen! Mijn vriend en ik hadden gekocht 2 jaar geleden al een 1,5-Liter rugzak van Camelbak zonder veel toeters en bellen om te Wandelen. Deze hoeveelheid water is voor 2 personen in de zomer, niet veel. Daarom heb ik een tweede grotere drinkrugzak met 12 liter bergruimte en 3 liter water reservoir. Deze combinatie was voor ons een Trail Runner Paar perfect! Ik droeg de lichte, minimalistische hydratatie pack op mijn rug, en mijn vriend de grotere met onze lange termijn, t-shirts, energie bars en zonnebrandcrème.

Zowel het drinken terug zakken te zitten super straight met slanke, smalle lopers! Wat belangrijk is, is dat je stuiteren rond op de op en neer Lopen of schaven.

Trail-Running-Ausblick

Sport Zonnebril

Ook het onderwerp van de bescherming tegen de zon tijdens de Trail Running is uiterst belangrijk. Vooral in de zomer in de bergen de zon kan zeer intens zijn. Daarom gebruik ik een goede bescherming tegen de zon (SPF 30) en een Sport zonnebril voor mijn ogen. Voor mij, mijn Oakley Begaan is van essentieel belang in de zomer. Ik kocht het voor mij 3 jaar geleden in de verenigde staten en het is heerlijk om elke vorm van Sport in de zon. Super makkelijk glijdt, verstoort, en ze zijn gewoon onverwoestbaar! Vooral bij Trail Running, ik zal het niet vergeten, want hier heb je niet alleen beschermt tegen de felle zon, maar ook van kleine vliegen of muggen, vliegen, zoals wanneer u in de ogen.

Oriëntatie

Op dit punt, de ene of de andere, mannelijke ETEN TREIN LIEFDE lezer een glimlach bepaald….Ja, ik geef het toe! Ik ben niet geboren om een Orientierungsfee. Daarom is het voor mij altijd heel belangrijk voor mij een Overzicht van de geplande route lopen, of om te voorzien in het Algemeen, het loopvlak. Op de Alpe di Siusi / Seiser Alm-het was super makkelijk. Niet alleen werd er voorgesteld running tracks incl. Afgelegde afstand en hoogte-informatie, maar ook een leuke tas van plan om te gaan. Perfect!

Als alternatief is het ook compacte Wandel-gids maar zijn goed geschikt. Voor de hars van het nationaal Park bij ons in de buurt – we hebben gekocht deze handleiding en enkele van de mooie Routes gevonden!

%image_alt%%image_alt%

Sporthorloge/ hartslagmeter met GPS

Een horloge met GPS en hartslag te meten, is niet alleen voor Trail Running handig! Over het algemeen is het voor de ambitieuze loper een Must in mijn ogen, om te controleren liep, de afgelegde afstand, snelheid en hartslag tijdens het lopen en op te volgen. Maar de Trail Running op bergachtig terrein heeft me geholpen mijn horloge “Vivoactive” GARMIN super. Het bergop en bergaf lopen is veel zwaarder dan het lopen op een vlakke ondergrond. Dit zal tot uiting komen snel in een verhoogde hartslag, als we gedwongen vast te houden aan onze normale wandeltempo. Met de Vivoactive op de pols, kon ik pas mijn loopt heerlijk op de Trail Running avontuur en een wandeltempo dat is een uitdaging voor mijn lichaam, maar niet teveel.

Trail-Running-Pulsuhr

Kleine Emergency Kit

Laatste maar niet de Minste, je moet altijd een kleine emergency Kit met u terwijl Trail lopen. Op een oneffen, uitdagende Paden met rotsen, wortels, rotsen, struiken enz. het is gewoon iets wat gevaarlijk is en dus het risico op blessures toeneemt. U don ‘ t hebben om de complete ehbo-kit, maar twee, drie Basisprincipes zijn goed: Onze set was van Pleisters, zalf, blaar pleisters, een kleine zon crème, Fenistil-Gel en een Smartphone.

Actie Camera

Een Action camera is niet een Must, maar daar hebben we onze GoPro Hero 4 Black Edition, maakt Trail Running nog leuker, want we kunnen ook ervaring in huis gewoon mooie indrukken. HD maakt het allemaal mogelijk! Als een resultaat, we hebben gedraaid, meer recent, onze motivatie video voor Trail Running, nog meer mensen lopen weg van de straten. Het ziet er voor u!

Wow, een lange Post is geworden, maar nu weet je mijn beste Apparatuur-tips voor Trail Running beginners en gevorderden Trail lopers. Natuurlijk, je hoeft niet te koop alles in een keer, als u wilt uitvoeren voor de eerste Keer over stok en steen. Terwijl goede schoenen onmisbaar zijn, zoals, bijvoorbeeld, de hartslagmeter en een goede zonnebril naar de Add-Ons. Ik persoonlijk zou geen afstand doen van iets voor mijn langere runs. Je maakt het Uitvoeren leuker. 🙂

In het weekend is de weg terug in de hars-en-Running is. Ik kijk er naar uit!

Geef een reactie