De bruid die durft: gedachten van een bruid voor haar huwelijk

Vandaag ETEN TREIN LOVE Story is iets heel bijzonders! Een bruiloft, Speciale, om zo te spreken! Omdat nu tenminste ik schreeuw het luid in de wereld. Ja, ik ga trouwen en het volgende weekend al!

Mijn gedachten gaan dus, uiteraard, primair aan deze grote dag en ik ben behoorlijk enthousiast….elke dag een beetje meer. En dit is de reden waarom ik dacht dat ik zou schrijven vandaag, gewoon een grappig en eerlijk ETEN TREIN Verhaal van LIEFDE in het huwelijk Editie. Die is al getrouwd is of binnenkort zal worden deze stap, is te vinden hier…vooral de Dames onder u! 😉

Hij is de Juiste?

Oha, de vraag is, heeft dit, natuurlijk! Natuurlijk, we moeten de vraag eerder dan een paar dagen voor de bruiloft. En dat deed ik ook! 🙂 In de laatste 7 jaar van onze relatie, op het Moment dat hij gestopt in Hawaii om mijn Hand en ook van tijd tot tijd. Elke Keer was ik in staat om de vraag te beantwoorden met een gelukkig JA. Ja, ik heb gekozen voor de juiste man aan mijn zijde. Maar niet in de zin van “de absoluut onfeilbaar sprookje Prins, al mijn wensen van de ogen abließt en mij al gehaald”, maar in de zin van “ik heb een man van mijn kant dat ik liefde en houdt van mij, vertrouw ik, samen met mij in het leven omgaat, met mij, met mij lachen, groeien met mij onze dromen stuk voor stuk worden voldaan en als ik “slechts” een menselijk wezen is. Niemand is perfect! Dus ik geloof niet in Mr. Right! Ik geloof in de aantrekkingskracht tussen ons, ik geloof in wat we gemeen hebben, en ik geloof in de liefde!

Bent u enthousiast?

Ja, verdomme! En ik moet eerlijk toegeven dat alle ontspanning methoden werken alleen bijna nog met mij. 🙂 Vandaag heb ik gezegd dat een goede vriend: ik denk het wel, dus ik heb enthousiast nauwelijks een dag in mijn leven op te knappen. Er zijn veel emoties in me: vreugde, geluk, dankbaarheid, wat angst, wat paniek, zelfs een beetje verdrietig en natuurlijk de liefde. Met deze achtbaan van gevoelens probeer ik nu ruim een week en ik weet dat je me vergezellen voor een paar dagen. Eigenlijk zou ik het graag zo langzaam dat het eindelijk hier. De spanning is ondraaglijk moeilijk voor mij en de meest geduldige Persoon was ik nooit!

Om een beetje meer rust en om te overleven in de komende paar dagen, mediteer ik voor een tijd. Ik gun me rust waar ik kan en luisteren, in het bijzonder, geleide meditaties, waar het gaat om vertrouwen en loslaten. Ook St. John ‘ s wort mijn koffie, ik heb nu heeft teruggebracht uit de Teeschublade en drink dit dagelijks. Dus ik houd mijn eigen! 🙂 Als je hebt ervaren bruiden meer tips voor me, vertel me in de comments.

Zoals, ik ga akkoord met het weer, God is barmhartig?

Het Weer! Naast de perfecte jurk en de meest prachtige Locatie, het weer is altijd een hot topic, en op bruiloften. De meeste bruidsparen willen zon, milde temperaturen, en, bij voorkeur, zelfs warme zomer nachten. Als de zomer van 2016, is niet aangetoond, voor zover voor ons van de beste kant zien, te vrezen hebben we nog steeds een beetje van onze zon op zaterdag. Maar op een gegeven moment de onzekere weersomstandigheden, voorspellingen en speculaties, van vrienden, familie en collega ‘ s gek!!

Het komt zoals het komt. Wij kunnen alles van plan Mogelijk, met name in de weer dat we hebben. ons maar gewoon over te geven en te accepteren zoals het komt Ons trouwdag is zo mooi, ik zeg het me voor dagen en geeft me weer in mijn Kracht, dat ik niet van het weer, mijn eigen bruiloft maggoty te maken. Het is altijd zo mooi, hoe maken we onszelf en hoe we dat toelaten.

Mijn verzoek heb ik ontvangen op het Grote Eiland in de beschutting van een klein strand hut in de stromende regen. We stonden er helemaal alleen met onze kleurrijke Hawaiian nissen, Leis rond de nek en zag de regen daalt tot ons, een wilde dans van vreugde. Dat was een van de mooiste momenten van mijn leven! Hoewel het regende!

Ik ben gaan kijken prachtig en prachtig?

Iedere bruid op haar trouwdag, een doel: ze wil er op deze dag prachtig! We geven onszelf zo veel problemen met onze jurken worden, onze Make-up, het haar, de sieraden, de schoenen, en nog veel meer. Op een andere dag, we hebben waarschijnlijk net zo vaak van gedachten over hoe we er uitzien als op onze trouwdag…eindelijk, we willen gewoon verbluffend mooie en onze beste show.

We moeten niet vergeten, in mijn ogen, dat de ware schoonheid komt van binnen. We zijn al een charmant en mooi. Het belangrijkste is dat we laten de schoonheid van ons stralen. Niet onze Make-Up maakt ons mooi, maar onze bevrijd Glimlach vol emoties. Een zeer goede vriend van mij is onlangs huilen op de weg naar het Altaar. De spanning van dit Moment was groot, maar ze zag er zo schattig! Slechts eerlijke, gemakkelijke-naar-vrouw, gewoon vol van gevoelens, gewoon voor jezelf!

Op mijn grote dag, ik zal er goed over nadenken. Ik wil gewoon mezelf te zijn, met mij, volledig aanwezig zijn, en ik laat me stralen!

Hopelijk zal ik niet huilen bij de Bruiloft, lachen, mijn Tekst vergeten…

In de meeste huwelijken het (kerkelijk) huwelijk Ceremonie is het hoogtepunt van de Viering. Of bruidegom of bruid-to-be – de spanning hier is het elke Keer weer het grootst. En ook ik krijg hartkloppingen als ik denk aan onze gratis huwelijksvoltrekking in onze tuin, als ik me niet voorstellen hoe mijn toekomstige man is klaar met mijn vader lopen door het gangpad en aan het einde van mijn weg naar mij toe.

Als we het hebben gehad van de volgorde van de bruiloft Ceremonie met onze Pastor, kwam voor mij al een of de andere Tijd, de gedachte: “Oh God, ik hoop dat ik de juiste woorden te vinden, hopelijk is de Ring niet past, hopelijk niet te veel tranen van emotie, vreugde en spanning. Ik was dan bewust gemaakt van: het maakt niet Uit wat er zal gebeuren, we zullen altijd aan het eind van een man en een vrouw. Als ik vergeet mijn Tekst, zal mij helpen, de Pastor. Als ik moet huilen, je zal mij vertroosten, mijn man. Als de Ring niet past, zullen we ons toch als een teken van onze liefde. Het zal allemaal wel goed zijn! 🙂

Wat is het meest Belangrijk op onze trouwdag?

Zowel Christoph en ik wou dat wij voor onze trouwdag, dat we in staat zullen zijn om te genieten van begin tot eind met alle emoties. Dit is voor ons het allerbelangrijkste! En dus willen we ons voor op onze bruiloft gasten. Alleen vandaag realiseerde ik me hoe veel ik ben op zoek naar deze mensen kijken graag naar de extra komen voor ons uit Zwitserland en uit alle hoeken van Duitsland met ons te vieren op deze dag. Het is de bedoeling om een dag van liefde, vreugde, vriendschap en gelach.

En ook u kunt van ons Houden op de dag van onze bruiloft om u te helpen vinden van ons en geef ons uw wensen in onze gedachten over hier. We zijn zeer verheugd over deze positieve “Vibes”!

Nu gaat het voor mij in een kleine blog te breken de komende paar dagen, en dan krijg je natuurlijk de eerste foto ‘ s van onze bruiloft te zien. Neem een kijkje op de beste op Facebook en Instagram! Sinds ik ben altijd de snelste… 😉

Geef een reactie