De WE OWN THE NIGHT 2014 in Berlijn!!

Slechts twee maanden tot het evenement en nu is het al weer voorbij. Ten minste in Berlijn. WIJ zijn eigenaar van DE NACHT 2014 – de women ‘ s run, NIKE ging in dit jaar in de tweede ronde. En ik was in het midden van, want ik was uitgenodigd als een van NIKE ‘ s gasten voor de race. De avond was een kleurrijke, luid en voor mij is gewoon geweldig! Maar laten we beginnen bij het begin…we gaan naar Berlijn! 🙂

We-own-the-night-2014-Foto22

Afgelopen vrijdag heb ik zelf gemaakt met mijn “fotograaf” – mijn vriend 🙂 – op weg naar Berlijn. Tegen 16 klok, we waren er en ingecheckt in ons Hotel. Later werd het gebruik in lopende zaken, incl. WE OWN THE NIGHT Race Shirt aan het Max-Schmeling-Halle. Er is de Race Village voor alle lopers was opgebouwd aan de binnenkant. Voorafgaand aan deze, we waren in staat om te genieten van de Start-en finish-poorten. Daar zou ik later start mijn run en stop. Natuurlijk ook hier toegepast: een groot en kleurrijk.

We-own-the-night-2014-Foto2

We-own-the-night-2014-Foto3

We-own-the-night-2014-Strecke

In de Race Village, er waren verschillende tenten met leuke acties. Eten staat voor kleine traktaties zoals vegetarische Wraps, fruitsalade of Bevroren yoghurt, kokosnoot water uit VitaCoco (mijn favoriet, omdat ik hou van kokos water!!!), Foto dozen, een klein, NIKE Winkel, in de EIGEN WE DE NACHT collectie kon worden gewinkeld, evenals een make-gebied voor het uitvoeren bijpassende nagels en co. of gewoon in een tent met comfortabele kussens en Dekens. Het weer op deze vrijdag is perfect! Iets meer dan 20 graden en een felle zon. Dit is heel anders dan in EIGEN WE DE NACHT in Milaan, die plaats vond op dezelfde avond. Hier is de mail gezweet op Milaan is al bijna 30 graden!!

De Race Village gevuld was in Berlijn. Is het gerucht dat rond de 6000 lopers moeten participeren in Berlijn. Exacte Cijfers niet bestaan. Ook de exacte route lopen voor de 10 km werd geheim gehouden tot op het einde. In de Race Village, we hebben alles bekeken, in vrede en daar ontmoette ik uiteindelijk een aantal bloggers (weer), ik wilde leren kennen, super dol op of good-bye. De Kate Wild & Fit, het geraas van ijsblokjes in de Schoen en de Jenny von Fit is Leuk. Zo wisselden we een beetje over onze verwachtingen en indrukken, en veel, werden natuurlijk veel foto ‘ s.

We-own-the-night-2014-Foto4

We-own-the-night-2014-Foto12

We-own-the-night-2014-Foto5 We-own-the-night-2014-Foto8We-own-the-night-2014-Foto11

Tegen 20 klok werd genoemd naar de officiële Start. Natuurlijk waren er nog steeds enorme wachtrijen bij de toiletten. Women ‘ s run! 😉 Om 20.30 uur, de line-up voor de pompeuze Start en finish boog begon toen. Ik stond in de start-up blok “in het Kader van 60 minuten voor 10 km”, want ik wilde om te komen in minder dan een uur. Het was fantastisch om rond te kijken, en te zien dat deze “zee van turkoois Race-Shirts”! De sfeer was super en de opwinding groeide met elke Minuut! Daarna zijn we begonnen met de Warming-Up. Een beetje van het “touwtje springen rond op de plaats” om een aantal goede muziek….was in de crush niet in. Maar zelfs dit kleine Warming-Up opgewarmd is de stemming nog meer. Ze wilden eindelijk beginnen! Dan is het Aftellen kwam in Berlijn….grappig tijd met EIGEN WE DE NACHT in Milaan! Het was te gek!

We-own-the-night-2014-Foto14

We-own-the-night-2014-Foto20

We-own-the-night-2014-Foto15

Het ging tot 10 kilometer door de wijk Prenzlauer Berg! De eerste 1-2 kilometer waren een beetje druk, en elke loper moest nemen van goede zorg van uw werk, het is immers maar beter. Ik liep een goed tempo en voelde voor het eerst het effect van de snellere lopers gaan, na alle. WIJ zijn eigenaar van DE AVOND was alleen mijn 3. de officiële uitgevoerd en hoewel het was meer het plezier en de ervaring, ik had het gevoel te hebben in mijn startblok, met een aantal zeer ambitieuze lopers! Ik had gelijk! Ik was in een goed humeur! Het liep goed! Dus waarom niet mijn normale tempo en doe er wat kleren aan?! 🙂

De kilometers vlogen voorbij en de nacht was aangebroken, meer en meer! We liepen onder bruggen, over bruggen, door woonwijken, op de smalle fietspaden op het platteland, op het Asfalt, kasseien en, tot slot, nog een ererondje door het stadion. De laatste Kilometer was dat op een extreme helling, maar ik gestopt door en hadden op het einde nog de kracht voor een kleine eindsprint naar de finish! Het was inmiddels donker en ik was blij dat ik niks meer dan mijn water na de run!

We-own-the-night-2014-Foto16 We-own-the-night-2014-Foto17

Eerste van alles, ik wist niet wat ik de tijd die ik nodig had voor de 10 kilometer in werkelijkheid. Er is een drukte in de Race Village en de grootste uitdaging was om zijn volk weer. Maar natuurlijk wilde ik het dan weten, ik was op de weg en keek online. Ik kon het nauwelijks geloven! 10 km in 55:39 minuten! Mijn persoonlijke beste eigenlijk over deze afstand! Ja, ik wist dat ik liep voor mijn normen, maar bijna 2 minuten sneller dan ik anders! WOW! Je kunt je voorstellen hoe blij ik was!!! 🙂

We-own-the-night-2014-Laufergebnis

Nadat ik de tent mij in de VIP met liters kokosnoot water, evenals een Couscous salade, versterkt en weer, super leuke mensen ontmoet te hebben, zijn wij in tegenstelling tot 23.30 UUR hier in het Max-Schmeling-Halle. Het finale evenement met DJ ‘ s en een Live concert van Miss Platnum. De zaal was goed gevuld, maar niet overvol en dus bleven we daar tot bijna 1 uur ‘ s nachts een super leuke tijd! Voor de weg terug naar het Hotel waar we uitgeleefd in een Taxi…eenmaal was genoeg actief om deze dag!

We-own-the-night-2014-Foto18 We-own-the-night-2014-Foto19We-own-the-night-2014-Foto21

De volgende Ochtend pakte ik uit de weg, dan mijn EIGEN WE DE NACHT trofee. Elke loper kwam aan de finish, was in staat om te pick-up een mooie Finisher ketting door Sabrina Dehoff om de herinnering aan deze geweldige avond. Trots ik op mijn nek. 10 km in mijn persoonlijke beste tijd…en WIJ hebben DE NACHT 2014 in Berlijn! Wooooohooooo…! Maar maakt niet uit, of het nu met of zonder de ketting: Deze nacht zal ik niet vergeten en ik ben nu al benieuwd naar volgend jaar!

Let op: iedereen Die wil uitvoeren van de vrouwen nu noodzakelijk en is klaar om te nemen een kleine weg: WIJ BEZITTEN DE NACHT 2014 in Amsterdam is nog steeds uit!! Volgende week zaterdag (07.06.2014) het is ver en er zijn nog vrije plaatsen!

Geef een reactie