Wat Een Prachtige Dag! Waarom zijn we elke dag de Kans moet geven

Sinds ik meldde een paar dagen geleden over mijn gezondheid en mijn ziekte, die mij bereiken ongelooflijke liefde, woorden van bemoediging, e-mails, reacties, gedichten, kaarten, tips, reviews….! Het is zo mooi! Ik ben over elke afzonderlijke aandacht van u, eeuwig dankbaar, omdat hij mij laat zien dat je er bent voor mij! Het gevoel is niet te beschrijven, en bracht mij in de laatste paar dagen dus een paar keer te huilen. Je bent geweldig! 🙂 Vandaag, op de laatste dag voor onze vakantie, ik zou graag een gedachte met je eens dat groeit in mij als een tere Plant, en geeft mij de tijd om mijn motor. Wat Een Prachtige Dag!

Er is een veel geciteerd aforisme “Geef elke dag de Kans om het beste van je leven!” Ik weigerde dit te zeggen vele malen in het verleden. Het leek mij alsof we zouden gaan met deze leidraad in ons leven in een spiraal van “Hoger, sneller, verder.” Zo moet elke dag met de vorige maatregel, beter te worden. Meer vervuld, gelukkiger, succesvoller, sensationeel…meer Actie, meer vrede, meer Kick, meer vreugde, meer, meer, meer. Ik heb nu voor het eerst het gevoel dat ik krijg een idee wat hij bedoelt.

Mijn totaal Buiten mijn normale dagelijkse leven en de confrontatie met mijn endometriose verschoof mijn focus op mijn huidige leven in de laatste dagen is voelbaar. Ik ben in de Ochtend opgestaan met een enkel doel! Doen me Goed. Niet alles van wat ik heb gelezen, maar wat ik nodig had om eerlijk te zijn. Op elk Moment van de dag. Ik huilde toen ik moest huilen. Ik had weer geen tranen. Ik heb dingen gemaakt die me te verplaatsen. Ik heb gehouden van lange gesprekken. Ik heb de mensen gevraagd om voor mij te bidden. Ik was op zoek naar hulp, bewust en goedgekeurd. Ik danste met mijn ogen dicht in de woonkamer. Ik sliep toen ik moe was. Heb ik geplukt elk blad van mijn salade individueel. Elk eten wat ik voorbereid, was een beetje Bijzonder in mijn ogen. Ik heb geprobeerd het eten, mijn lichaam en de signalen zeer bewust waarnemen. Ik bewoog zachtjes op mijn yoga Mat en ben in de poses dat gedaan hebben, mij goed, zelfs als je draagt geen naam. Ik heb, in stilte zat. Ik laat de zon op mijn neus lijken. Ik heb geschreven in mijn eigen affirmaties. Ik bad elke dag, en het universum, mijn Angsten, mijn Woede, mijn teleurstellingen – alle gevoelens die ontstaan zijn in mij, een hogere Macht, zodat u kunt weer stromen…

Net als mijn dagen eruit zag. En geen dag was het beter dan de andere. Iedereen werd gezien als “mooi”, want ik heb het gewoon gedaan alleen wat goed is voor mij. Ik heb me bedankte aan het eind van elke dag en viel in slaap met een gevoel van WAT EEN MOOIE DAG. Geen dag was spectaculair, niet een dag was het bijzonder – in de zin van mijn ego. Precies spreken, dit is niet op alle losgewesen niets, helemaal niets gebeurd. En dat was het Beste wat dat zou kunnen zijn. Ik was aan mij. Ik ben lief, de meest belangrijke mensen in mijn leven, en zijn gezondheid gezorgd.

Iemand had me een paar weken geleden vertelde dat deze dagen waren ernstig het Potentieel om de mooiste van mijn leven, ik zou het hebben van rimpels met een voorhoofd vol ongeloof keek. Wat een geschenk om in een dag, dat is helemaal niet spectaculair….op een dag, in het haar te wassen en sla plukken is een van de Hoogtepunten?! Maar sinds ik heb me laten misleiden. Dit is de manier van denken, als we zijn veel in het veld. Door mijn OPERATIE en mijn ziekte, ik werd geduwd zorgvuldig met de neus. Ik werd gedwongen om binnen te kunnen kijken en te voelen wat er is, gewoon alles voor mij. Het was mij in de eerste paar dagen, niet makkelijk. Ik wilde niet ziek te worden. Ik wilde niet te hulp nodig hebben. Ik wilde niet te maken anders in mijn dagen dan voorheen. Maar met elke dag werd het makkelijker, de bange stem van Binnen me weer. Ik had het gevoel dat ze blij zijn dat ik luister naar haar en ze was dapper om te onthullen uw wensen. Ik had de taak om u te ondersteunen en te doen wat u mij zegt. Dat is alles.

Nu Bali is op komst! Ik wil het leiden van deze reis. Ik zou willen doen elke dag precies wat voelt goed voor mij. Mijn gids is geen boek en geen Gids, maar mijn innerlijke gevoel. Ik denk dat Bali is de perfecte plek… En anders dan de gebruikelijke, ik bereid deze Tijd, niet een blog post voor de tijd van mijn afwezigheid voor u. Ik weet niet of u hoort van Bali en een beetje van mij. Ook laat ik deze Keer mijn innerlijke stem. 🙂 Maar ik weet nu dat ik ben benieuwd naar je als ik terug ben. Je bent gewoon geweldig! DANK u!

Geef een reactie