Dus een Safttag! Waarom zijn wij vaak een sapvasten dag moet nemen

Tijdens het lezen van dit Bericht, u kunt mij vinden in mijn keuken met een berg sla, wortelen, Appels, selderij, ananas, komkommer, enz.! Het is weer tijd, verse, groene sap met mijn sapcentrifuge en een Detox sap vasten-om de dag te beginnen. Vandaag ik ‘ s avonds bereiden alles voor en in de ochtend begint het dan.

Sapvasten zegt: ik neem de hele dag geen vast voedsel tot mij, maar feed me alleen van de vloeibare voedingsstoffen, die afkomstig zijn van de self-made sap. Ik drink veel koolzuurhoudende water en kruidenthee. Een dergelijke sapvasten dag, dit heb ik eerder gedaan, maar nooit op mijn Blog. Ik was op mijn Mini-detox behandelingen zijn altijd zeer enthousiast! Voordat mijn volgende sap fast-dag morgen, ik moet het je zo vertellen. 🙂

Mildere Vorm van vasten – Detox-Dag

Sapvasten is dan de zachtste Vorm van vasten, omdat het lichaam wordt geleverd gedurende de dag met voldoende vitaminen en mineralen van verse jus, ook al krijgt hij geen vast voedsel. Tegelijkertijd wordt het lichaam is niet te stijgen, vanwege de kleine hoeveelheid van de tijd volledig in de snelle modus, als het zou zijn in een langdurig vasten. Ik voelde het sap vasten-dagen, dus altijd goed. Nooit moe, moe of hongerig is, maar ook levendig en een of andere manier “bijgetankt”. Ik vermoed dat kan zijn omdat ik op een sapvasten dag zoveel drinken als nooit. Ongeveer 4-5 liter vloeistof kan worden.

Ondanks de korte duur van slechts 24 uur uitgevoerd een Detox-dag ondersteuning op regelmatige basis met de verse sappen van ons lichaam in de ontgifting en vernieuwing. Het lichaam wordt verlicht voor een dag van zijn Spijsvertering, en kan gebruikt worden met de reinigende, zuiverende, functies focus.

Ik ben zeker een grote Fan van deze “korte vakantie” voor ons lichaam, en kan vasten, een kleine sap-Experiment alleen maar aanraden. Als het zet je uit, het woord “vasten”, ik kan je vertellen uit mijn eigen ervaring: sapvasten is volledig anders dan gewone vasten. Ik zie dit Detox-dag in plaats van een één-daagse reiniging van mijn lichaam, Goed te doen en om het makkelijker te maken voor hem een dag van zijn werk.

Hoe werkt mijn boodschappenlijstje voor een sap fast-dag?

  • Ca. 2 Liter Niet-Koolzuurhoudend Water
  • 1 zak van biologische wortelen (ongeveer 10 wortelen)
  • 1 zak Appels uit de Regio (ongeveer 10 Appels)
  • 1 netwerk van biologische sinaasappels (ongeveer 8 sinaasappels)
  • 1 Biologische Citroen
  • 2 de hoofden van de sla (bijvoorbeeld Lollo Bionda sla of veldsla)
  • 1 grote komkommer
  • Selderij-Federale
  • 1 hele ananas

Wat is de sapcentrifuge gebruik ik voor sapvasten?

Om te beginnen kocht ik de Philips HR1871/10 Avance juicer en werd voor een lange tijd echt heel blij mee. In vergelijking met de Green Star Elite, had ik het voorrecht enige tijd geleden, met dank aan de zaailing test, zou ik beslist weer voor deze sapcentrifuge van Philips als een beginner.

entsafter-vergleich-slow-juicer-versus-zentrifugalentsafter

Echter, ik ben het vasten in de loop van mijn sap ervaring op het principe van de Slow Juicers zijn tegengekomen, die ik heb beschreven in mijn juicer vergelijking. Sindsdien heb ik gelukkig geweest met de Omega Slow Juicer in huis en ben boos! Hij maakt een veel fijnere sappen en is ook makkelijker schoon te maken! Bovendien, meer vitaminen en andere voedingsstoffen blijven in de self-made sap. Hij is absoluut het geld waard!

Hoe bereid ik mijn sap fast-dag?

Mijn vorige sap vasten-dagen van de vakantie waren soms dagen, maar vaak ook de normale werkdagen. Het is eigenlijk zeer goed. Als u in uw gekozen Detox-geen dag uit, dan is de sappen te bereiden op haar best op de vooravond. Ongeveer 2,5 tot 3 liter sap, moet u het aansluiten op elke geval, en in verschillende hermetisch afgesloten containers of flessen. Als je Detox kan het combineren van de dag met een dag van de vakantie, dan moet je de voorbereiding van de sap in de ochtend nog heel vers is en gelijk aan die van een liter op de Ex drinken. 🙂 Yum! Hoe verser, hoe beter!

Ik voorbereiden voor mijn sap-dag 3 liter sap en vul het in drie 1-Liter flessen, ik kan ook goed zijn. Als een vuistregel om te Drinken zal ik nemen: een liter tot 10 uur in de ochtend, nog een Liter tot 14 UUR en de laatste liter te 18/19 op. Tussen en na 19 uur drink ik niet-koolzuurhoudend water en kruidenthee (meestal in de avond).

Alsjeblieft, geen gekocht sappen voor uw Detox. Dit is niet goed en heeft niet het gewenste effect, omdat er zo veel vitaminen zijn reeds verloren.

Wat vers sap hou ik me erop voor te bereiden?

Zo veel als ik probeer anders, wanneer sap ik blijf meestal op mijn classic. Omdat voor de Detox ik natuurlijk sap in grote hoeveelheden, zodat de Reiniging van de Juicer daarna is de moeite waard. En omdat ik zeker wil zijn dat het smaakt mij goed en ik heb niet te kwellen 3 liter sap “down”.

Mijn favoriete sap is een klassieke Appel-wortel-sinaasappelsap, ik scherpen met komkommer, selderij, sla en citroen of “begrüne”. Een specifiek recept heb ik voor. Ik ben altijd een beetje anders. Maar het winkelen bovenstaande lijst, u kunt Oriënteren je een beetje. Een kleine tip: De sinaasappelen en het sap van de citroen, maar beter met een handmatige citruspers knijp het sap en de sap verkregen, toe te voegen aub.

Wat is het effect van een sapvasten dag voor mij, en wat gebeurt er daarna?

Natuurlijk kan ik dat brengen geen wetenschappelijk bewijs, maar slechts mijn lichaam gevoel te beschrijven. U weet dat, nietwaar? Persoonlijk, ik voel, maar elke Keer de volgende Ochtend, veel alerter en fitter, heb meer energie en mijn huid straalt meer. Tegelijkertijd merk ik elke Keer een positieve invloed op mijn spijsvertering. Ik vind dat voor een enkele juice dag opmerkelijke en brengt me naar een één-daagse Detox te voegen.

De volgende Ochtend na het sapvasten dag, moet je beginnen met een licht Ontbijt, zodat uw maag gewend zullen raken weer aan de opname van zijn werk. Maar zoals ik al zei: De “ad-hoc” – als je wil – is niet echt zo groot als in de normale vasten voor een lange periode van tijd. Geen enkele sapvasten dag. Dus maak je niet zo veel gedachten over. 🙂 Ik begin mijn Na-Detox-dag met een Appel of een banaan, en veel drinken. Na dat, ik eet yoghurt en een van mijn favorieten Havermout met havermout, banaan en natuurlijk.

Een ander positief effect van een dergelijke Mini-Detox: ik daarna, elke Keer meer in de stemming te Reinigen Eten. Bijvoorbeeld een sap-dag toont me hoe fijn het voelt als je eigen lichaam, wat Goed! Door hem heb ik nog meer Motivatie om gezond te eten!

Super lekkere juice recepten voor uw sapkuren je vinden op mijn Blog. Daarnaast is een kritische bespreking van de vraag of een dergelijke Detoxkur echt zinvol is of niet.

Heb je geplaatst van een sapvasten dag? Welke effecten hebben jullie gemerkt nadat u? U regelmatig doen zoals een Detox dag? Ik ben benieuwd, wat wordt gerapporteerd aan haar.

Geef een reactie