Waarom moet ik draaien? – Op weg naar de halve marathon

Ik ben nu 4. Week van mijn halve marathon training en ik moet toegeven: Terwijl ik aan het rennen was en mijn Opleiding afgerond, begeleid me in de laatste paar weken, twee op mijn schouders, de ruzie steeds luider en luider: de engel en de duivel. Ik zou verwacht hebben dat op het moment van mijn halve marathon voorbereiding met van alles, maar niet met een dergelijk dilemma, de geblokkeerde mij nu, wanneer u mentaal… Dus ik ben kranen in de laatste paar dagen met de twee geschil in een ernstig gesprek gegaan en ik heb geluisterd naar beide kanten voorzichtig.

Warum-laufe-ich

De Engel:

Het jaar 2014, met een geweldige run in uw eigen stad te ronden, wat een mooi doel. Het is een geweldige tijd om te trainen, alleen en te kraken van uw droom tijd van 1:59:59. Trouwens, je weet van jezelf hoe goed je het doet elke run. Hij maakt je hoofd weer vrij, wanneer de dag – naast alle andere dingen, zoals het bouwen van een huis, enz., maar ook vermoeiend. En dan is het gelukkig toeval komt in het spel, die je zelfs een running Coach voor uw Training aan uw zijde, het gevarieerde u elke week, voor u persoonlijk op maat training plannen, en je bent zelfs het leren kennen van nieuwe methoden voor het vergroten van de runs, etc. Beter kan het niet alleen!

De Duivel:

Ja, maar u hebt genomen een goede kijk op wat je op dit moment alles aan uw Agenda. Huis bouwen, meubelen, schilders, bewegen, werken, bloggen, huishouden,….denk je niet dat dit allemaal een beetje veel?! Je deed gewoon geen tijd voor uw looptraining perfekt! Eigenlijk, je zou kunnen doen in de training tijd zoveel anders, dat is meer belangrijk! Een slechter moment zou je niet kunt kiezen…

Terwijl ik had te maken met de engel en de duivel in, ik was op Youtube een bewegende Video over de weg. Wat Ga Je Voor? Ik geloof niet in toeval, en als je naar deze film scènes, het heeft me “klik”. Precies. Waarom ik eigenlijk alleen maar…? Ik loop omdat ik run mijn eerste officiële halve marathon in een bepaalde tijd? Ik uitgevoerd om het maken van het doel? Ik ren, want ik ben niet bang om een doel te maken? Ik rennen, want het is mijn manier om een helder hoofd? Ik loop, mij van alle andere af te leiden? Of ik het daadwerkelijk om draait ‘ s sake…gewoon omdat het me een leuk en goed voor mij?

Als mij dit zijn de belangrijke vragen die door mijn hoofd ging, viel stil, de engel en de duivel op hetzelfde moment en keek beide schamen. Caught in the act! Ik ben verdwaald in de laatste paar weken door uw gebabbel van mijn eigen basic uitvoeren. Ik keek op een doel, op een moment scheel en mijn zelf een been. In plaats van mijn Run op hoe te genieten van het eerder gemakkelijk alleen en voel mijn vreugde tijdens de Opleiding kreeg ik een aantal te misleiden. Elke Keer als ik door Heiko (Lopend totaal), heeft een nieuwe wekelijkse schema, ik voelde me echt plezier en Motivatie in mij, en wilde meteen aan de slag. Maar zodra ik snoerde mijn loopschoenen, liet me dit natuurlijk enthousiasme, en het was slechts een Training.

Nu weet ik dat ik vast verkeerd. Voor mijn volgende halve marathon is niet een nummer of de tijd moet worden op de voorgrond, maar gewoon mijn plezier van het Lopen. Het is geweldig om een doel te bereiken, maar moet niet interfereren met wat…vooral niet mijn eigen enthousiasme voor het Hardlopen. Ze is echt mijn Motivatie is om samen drie Keer in de week en mijn loopschoenen, en mijlen en mijlen om te gaan! En dit is precies wat ik ooit had gevoeld, als ik in de lente van dit jaar, mijn eerste halve marathon voor mij helemaal alleen gelopen….

Wow, dit besef was voor mij gisteren enorm bliksem, dat is de reden waarom ik wil ze met u te delen vandaag. In het bijzonder, op mijn schouders, iets viel van mij af, waar de engelen en de duivels had gespeeld in de laatste paar weken, zo luid hun geschil. En dus heb ik vandaag, heel gemakkelijk op mijn schoenen uit en liep los…WAT HEB JE UITGEVOERD? – IK LOOP VOOR MIJ!

Daarnaast zou ik willen zeggen, want ik heb al gevraagd: ik houd vast aan mijn halve marathon doel van 1:59:59! Maar ik ben meer ontspannen nu. En dat is precies goed! 😉

Geef een reactie