10 redenen waarom uw SUP in de zomer van 2014, het is een must-try moet

Al in het voorjaar van 2012 en tijdens mijn California vakantie, ontdekte ik deze huiveringwekkende trend van sport voor mij. Stand Up Paddling of korte SUP. Ook, ik was alleen peddelen sceptisch: Met een zeilplank op een rustig meer?! Dit is verondersteld leuk?! En dit wordt verondersteld om de Sport?! Maar ik was nieuwsgierig en waagde zich voor het eerst op het Steinhuder Meer op het Bord. Vanaf dat moment was ik blij gewoon, en ik ben nog meer blij dat SUP wordt ook steeds populairder…

SUP-Cuxhaven

Waarom heb je SUP moet in de zomer van 2014 ook zeker een keer proberen:

 • SUP is eenvoudig. Makkelijk te klimmen, evenwicht en lospaddeln. Er is een les om te Leren is het niet eens nodig.
 • SUP is de perfecte “slack-Sport”. Net voor de Surfer of de wave rider, onder u, Stand Up Paddling is een echt Alternatief in windstille tijden.
 • SUP is een full body workout par excellence. Want wat peasy ziet er zo makkelijk is het zeker niet! Weerstand van het water is een goede opleiding partner in en uit gesprekken, in het bijzonder, uw diepe romp-en armspieren.
 • SUP is eenvoudig. Wat mij stoort in het bijzonder wanneer u Surfen of zelfs kitesurfen, Stand Up Paddling is geen Probleem. Je hoeft alleen maar een Raad, een Peddel en let ‘ s go!
 • SUP kunt u op een meer, rivier of de zee. Om uit te proberen Up Paddling, moet je gebieden geen specifieke surfen of afgeschermde gebieden om te voldoen aan en te Huur een Board dat je niet eens een vergunning nodig, zoals Surfen (zie opmerking).
 • SUP gaat met het koele water temperaturen, zonder de neopreen, of iets dergelijks. Dit is vooral waar als je geoefend hebt een beetje en op het Bord met een goede Balans kunt houden. Ik was al meerdere malen in de Raad en ik heb tijd natte voeten. Goed, echt een stabiele Planken Op de water-Val is bijna een kunst!
 • SUP is steeds meer en meer populair! Dit bevalt mij zeer, omdat ik niet mijn eigen Raad en mijn apparatuur elke Keer te lenen. Of op de noordzee, in de grote meren of Floßstationen – er zijn nu veel Leihmöglichkeiten.
 • SUP ziet er geweldig uit! Dit is natuurlijk een kwestie van smaak, maar ik denk dat de sierlijke paddle bewegingen op een silent lake ziet er gewoon prachtig. Vooral in het geval van de vrouw onder ons! 😉
 • Op een SUP Board je niet kunt peddelen. Het nodigt uit tot een gezellige Rust op het Bord en een sportieve wedstrijd onder vrienden. Inmiddels zijn er ook Yoga Lessen op het water. SUP Yoga die ik zou willen proberen.
 • En de Barbaren onder u, niet peddelen, koelen op een rustig meer, maar de golven van de grote zeeën. 😉
 • Tijdens onze korte vakantie in Cuxhaven, ik heb genoten van een SUP in ieder geval weer in zijn geheel. Ik peddelde voor een uur over het Zuiden van de Stille oceaan, hebben toegepast op de steiger, de zon genoten, en zelfs een paar van de Yoga-Asana ‘ s uit te proberen. Voor mij, Stand Up Paddling is slechts een deel van de zomer! Niet alleen in 2014, maar ook in 2015, 2016 en de volgende…

  Geef een reactie