Groene Smoothies “to go” in vergelijking

Groene Smoothies worden steeds meer en meer populair – nauwelijks een magazine is nauwelijks een tijdschrift is nog niet gerapporteerd over. Met de juiste Mixer, de drankjes bereid zijn thuis snel en gemakkelijk. Op de manier waarop de Hele zaak is een beetje moeilijker, bijvoorbeeld op (zaken) reizen. Wie wil er nu niet stoppen op de weg naar zijn Groene Smoothies, ik heb geprobeerd veel verschillende Groene Smoothies “in te gaan”, wil ik graag met jullie. Deze werden drankjes mijn Test en op hetzelfde moment, deze waren alle Groene Smoothies die ik heb gevonden in verschillende winkels: “Good Vibes” Biologische Revolutie, “groene smoothie” echte vruchten, de “Groene Smoothie” door Voelkel, “de Groene Held biologische Smoothie” van Alnavit, “Groene Smoothie blokjes” van Govinda.

Grüne Smoothies to go

Hier zie je een Overzicht over producten, prijzen en ingrediënten:

Grüne Smoothies to go VergleichOm te Vergroten klikt.

In het Volgende, ik verslag van mijn – uiteraard subjectieve indrukken van de geteste Smoothies.

“Good Vibes” van de Biologische Revolutie

Deze Smoothie heb ik pas ontdekt bij toeval in het koelvak bij de Edeka. De prijs vond ik op de steile kant (3,99 € / 500 ml aan de liter-prijs gerelateerde maar het is natuurlijk goedkoper dan de andere aanbevolen Smoothies), maar was te nieuwsgierig, dus ik nam hem mee. En ik moet zeggen: 3,99 € hebben echt hun vruchten afgeworpen! De combinatie van Appel, Kool en citroen heb ik smaakte erg goed! Het sap is te wijten aan de prijs, voor mij, niet voor elke dag, maar ik zou kopen voor mij in ieder geval.

EDIT: Het is niet een klassieke Groene Smoothie, maar een koud-geperst sap, vandaar de prijs.

“groene smoothie” van de ware vruchten

Nadat ik had neergeschoten “groepsfoto” hierboven, kwam tot mij door toeval, noch is het een nieuwe Groene Smoothie van echte vruchten in de handen:

Grüne Smoothies to go true fruits

Zo ver, ik kende alleen het recht Smoothie van de ware vruchten, bestaande uit (onder andere), spinazie, Boerenkool en Matcha, de smaak is ook erg goed. De Smoothie heeft een hoge banaan delen die ik persoonlijk als heel veel. Was zo blij dat ik de nieuwe samenstelling, bestaande uit (onder andere) rucola, munt en Chlorella. Dit heeft mij teleurgesteld, helaas, de mint smaak was dominante veel; deze Smoothie zou ik niet opnieuw kopen.

Voelkel “Groene Smoothie”

Deze Groene Smoothie, ik vond de gember, de smaak is in eerste instantie erg dominant, en nadat hij heeft geproefd aan mij maar altijd beter. O. k. – maar niets bijzonders. Ik zou waarschijnlijk opnieuw te kopen, als er geen andere Groene Smoothies, maar ik wil per se een drankje.

Alnavit “Groene Held Biologische Smoothie”

Deze Smoothie met Matcha en Spirulina, krijg ik samen met twee andere van Alnavit beschikbaar gesteld voor het Testen. Terwijl ik heb geproefd van de gele Smoothie (gember en kurkuma) en de rode Smoothie (Goji en Acai) is erg goed, vond ik deze Smoothie nog meer heerlijk. Ik kon er niet van drinken helaas, de paprika en broccoli smaak is voor mij veel te sterk; ik zou kopen. Maar de andere twee rassen.

Govinda “Groene Smoothie Kubussen”

Ik moet zeggen: het “Groene Smoothie, ik was in eerste instantie erg sceptisch over Dice” door Govinda, vooral wanneer ik zag je voor de eerste Keer in mijn biologische supermarkt. De betekenis achter het was niet geheel duidelijk voor mij. Bovendien, de prijs is ook relatief hoog (9,95 € / 70 g). Snel het idee dat je de ogen op de dobbelstenen moet worden ideaal is voor on-the-go kwam naar me toe. Het verschil ten opzichte van de andere producten is dat de dobbelsteen nog moeten worden opgelost in vloeistof voor u klaar om te drinken. Voor de bereiding van Groene Smoothies je nodig hebt om te genieten slechts ½ blokjes over nacht in water en meng. Hier is natuurlijk reizen is het nadeel dat een paar van ons hebben een blender in uw Bagage. Maar ik heb geprobeerd een keer, als je het kunt drinken zonder een Mixer: met een vork, kunt u pureer de geweekte blokjes en roer. De kubus kan maar drink ook gegeten pur: easy ½ kubus in dunne plakjes snijden en op te eten; maar dan veel water. Voor mij, in het bijzonder de combinatie van Moringa poeder, dadels, abrikozen en bananen gemengd smaakte goed – het beste van alles met nog een halve verse banaan en (kokos) water.

Grüne Smoothies to go Govinda

Mijn Conclusie:

Natuurlijk, smaken zijn erg verschillend. Ik persoonlijk vind het sap van Biologische Revolutie heeft geproefd, de beste, de tweede is de winnaar voor mij, de ware vruchten Smoothie (rechts op de foto hierboven). De derde winnaar van de Groene Smoothie blokjes van Govinda voor mij, hoewel ik in eerste instantie heel sceptisch tegenover. Natuurlijk, noch de gekochte Smoothies de dobbelstenen zijn een absolute “must have” voor de gezondheid – maar voor mij is het gewoon leuk om te experimenteren met deze nieuwe producten en probeer ze uit.

En nu ben ik geïnteresseerd, natuurlijk, als je je drinken van Groene Smoothies op de go – neem je zelfgemaakte Smoothies of om een afgewerkt Smoothie? Zo Ja, wat vind je het leukste? Ook als je weet van andere producten, kunt u laat me in de comments. En als je zegt dat Groene Smoothies maak ik uitsluitend voor mezelf, ik heb binnenkort nog een andere interessante Test voor u! 🙂

De producten van Alnavit en Govinda zouden gaan kosten – en onvoorwaardelijk te respecteren.

Geef een reactie