Starten Van Nul tot halve marathon – Mijn verhaal

Een jaar geleden, ik moest in termen van precies één vraag in mijn hoofd: Hoe zal ik ooit voor het uitvoeren van de 21.1 kilometer? Of zelfs een Marathon? In de herfst van 2013, ik was een typische mooi-weer-als-ik-omdat-de-tijd-Lust-hebben-runner. Ik ben Joggen vrij regelmatig, maar niet meer dan 4 tot 5 kilometer waren nog nooit. Vandaag heb ik een wandeling in weer en Wind, staan net voor mijn eerste officiële halve marathon – de eerste officieuze ik liep terug in het voorjaar van 2014, en zal het Niet-kunnen me nog meer. Maar hoe de hel deed ik daar?! Vandaag heb ik precies deze vraag zou gaan naar de onderzijde van deze, want het is een feit: je kunt het allemaal doen!

Als ik mensen vertel dat in mijn kring van vrienden of in de office, loop ik 3 tot 4 Keer per week, mijn loopschoenen, koorden, halve marathon afstand en de volledige Marathon, 30-dromen, ik keek met grote ogen aan. “Wow, ik heel graag, maar ik zou het NOOIT!!” Hoe vaak hoor ik deze zin…!! En ik begrijp hem zo goed! Zoals ik al eerder zei ongeveer 12 maanden geleden dacht ik dat het op dezelfde manier. Voor mij was het een absurd idee dat ik ooit van 21.1 kilometer. Zelfs 10 kilometer aan een stuk voor kwam ook bij mij op de tijd als een mammoet op afstand. Ik en uitvoeren? Hmmm…. Ik had het gevoel, voor mij, de omstandigheden waren niet gemakkelijk! Uithoudingsvermogen, uithoudingsvermogen, ik had niet echt, noch is de lange “lopers benen”, en ook het geduld dat ik miste en verstandige schoenen waren ook niet beschikbaar. Ik kon me niet voorstellen dat ik ooit zou genieten, dat moet ik er uren over! Mijn twee “fun runs” – de Women ‘ s Run 2012 de COLOR RUN 2013 – me veroorzaakt geen blijvende Motivatie.

Echter, ik geloof vast in een beginsel van leven: Alles wat je nodig hebt komt op het juiste moment voor u! En zo ontmoette ik precies een jaar geleden, de mensen die ik sprak tijdens een Seminar werkelijke uren op de vlucht. Hij is een marathon loper en had maar een paar jaar geleden te Lopen! En ik luisterde naar hem met verbazing, terwijl hij ervaring gemeld met glanzende ogen van zijn onlangs afgerond Marathon van Berlijn. Puur kippenvel! Dit heeft mij dus! Al in het gesprek merkte ik dat het tintelden mijn voeten. Voor de eerste Keer, ik had het gevoel dat ik kan maken als een normaal persoon – is het inderdaad! Zodra ik terug was van het Seminar, liep ik voor de eerste Keer, ongeveer 11 kilometer aan een stuk. De volgende dag had ik het dier spierpijn, mij, alles deed pijn, maar op een of andere manier dat hield mij niet tegen. En zo begon ik te echt, mij voortdurend uitdagen!

Het ene leidt tot het andere. Ik kocht na een gedetailleerde loopschoen analyse voor de eerste Keer, goed voor mijn voeten echt geschikte loopschoenen en voelde direct een verschil. Dan kocht ik de juiste kleren lopen, want na alle, werd het al gauw de Winter en met de dunne gym T-Shirts kwam ik al snel. Meestal was ik het runnen van 5 tot 10 kilometer – altijd rond mijn “Laufsee”. Ongeacht de weersomstandigheden! Mijn eerste run in de stromende regen was het fantastisch! Ik gilde aan het einde, als een klein kind, want ik was nat tot op de huid! Ik moest gewoon leuk….en het bleef! Misschien kwam het in mij op dat de laatste Winter van 2013/2014 was zo mild. In ieder geval, en liep, en liep ik mijn miles en-niet eens meer dacht snel. Ik liep de hele Winter door! In februari van dit jaar ben ik geslaagd voor de eerste keer de 10 kilometer in 1 uur! Ik was zo trots op en gaf me op de weg zelf een ronde van applaus! 🙂 En ook de 10 kilometer is niet meer genoeg voor mij. Ik wilde meer! Sinds mijn Seerunde zelfs met een uitgebreide slijpen, was ik op zoek naar een nieuwe route. Ze werd echter gelijk aan net onder de 14 kilometer in de lengte. Toen ik voor de eerste Keer op deze nieuwe run, ik was super enthousiast: kan ik dat doen?! Maar ik ben langzaam liep en eindigde mijn nieuwe Seerunde (een of andere manier heb ik altijd wandelen rond de meren) een stuk makkelijker dan ik dacht! En vanaf dit punt, mijn “angst was gebroken” voor de langere afstanden en mijn grote droom Marathon in 2015 is geboren! Ik moest denken aan Forrest Gump: Als ik lopen, 14 kilometer, dan kan ik 15 of 16. En als ik al 16 km, dan 18 zijn ook geen Probleem. En als ik al 18 kilometer achter me, waarom zou ik de marathon niet alleen voor mezelf, de halve afstand een keer proberen?! En net zoals het kwam: Op de zondag van Pasen liep ik in de zon voor de eerste Keer, de 21,1 kilometer in Opleiding! Daarna kon ik knuffel de hele wereld!

Nu in de zomer, een aantal korte cursussen, zoals de nacht race in Braunschweig 12.2 kilometer of WIJ DE NACHT in Berlijn, op 10 kilometer gevolgd. Elke Keer als ik brak mijn Persoonlijke beste tijd meer dan 10 kilometer! Ook, ik wilde in het najaar in elk geval een officiële halve marathon. Ik besloot een korte Kant voor mijn eigen stad, omdat dit zou mijn laatste Braunschweig-drive 2014 om ons huis in te voeren. In een week het is eindelijk hier! Halve-marathon – je kan komen! Ik voel me goed voorbereid, zelfs als ik alleen maar was een koude verandering neer in een hogere versnelling.

Nou, en gisteren deed ik het! Ik heb eigenlijk geregistreerde precies voor de trommel, van de voor mij precies een jaar geleden deze prachtige marathon lopers met absolute enthousiasme vertelde en dat, mijn vuur brandt: de Marathon van Berlijn 2015. Nu natuurlijk, ik hoop dat ik voor het ontvangen van een spot via de loterij en mijn eerste 42,195 km zal lopen volgend jaar in de hoofdstad. Hou je vingers gekruist! Maar eigenlijk ben ik ontspannen en ook hier: Alles wat ik nodig heb komt op het juiste moment voor mij! En als het niet de bedoeling om in Berlijn in 2015, dan zal het een prachtige eerste Marathon voor mij!

Dit was mijn verhaal over hoe ik begon met het recht, en ik hoop dat voor een ieder van u de 21,1 km, of zelfs de koning discipline mogelijk is als je gezond bent en het echt wilt! Van Nul tot halve marathon is geen sprookje, maar absoluut goed te doen! Bij mij altijd de laatste aanval was verdwenen. En ik kreeg op een wonderlijke manier in het afgelopen jaar! Ik was gefascineerd voor het Uitvoeren van de (Marathon), kan me het niet voorstellen, maar nooit echt voor mij, want ik had het in mijn hoofd veel te groot, te onbereikbaar, geschilderd! Maar als ik snoerde mijn loopschoenen en het project kwam eigenlijk, ik brak een stuk van mijn zelf gebouwde muren. Ja, ik kan doen aan de 10 miles! Ja, ik kan de 21,1 km! En Ja, ik kan dat doen in het volgende jaar, de hele marathon afstand! Niet omdat ik opeens heb lange benen, of de nieuwste hardloopschoenen hebben….nee, gewoon omdat ik het wil en ik kan het me voorstellen! En precies dit is het geheim, dat is de reden waarom je kunt het ook doen!

Geef een reactie