Hoe steun ik mijn Partner op de weg naar de Marathon?

Onlangs, ik zei u al op Facebook dat ik in dit seizoen 2015/2016 een onderdeel van het Ambassador team van BROOKS. Ik ben erg verheugd over de nominatie, omdat, zoals ik al heb ontmoet andere enthousiaste bloggers, het was meteen duidelijk voor mij: Dit gaat een geweldig jaar! Een van de problemen die we hebben in het kader van dit programma, het idee is om met een Partner. Run-of-Dating, Liefde & Run, Run afstand van de Partner of wat het ook is dat ieder van ons kan interpreteren. Ik was het zeer duidelijk dat ik in deze Post, de schat, het is te lopen in 4 weken voor zijn eerste Marathon zonder mij in Berlijn, mijn, spreken voor zich. Omdat ik weet dat veel van de koppels waar een marathon loper is en de andere niet. Hoe kan ik u ondersteunen op uw reis naar de Marathon de beste? Ik heb deze vraag Christoph vele weken geleden, en vandaag is hij een samenvatting van zijn tips voor alle supporters, en Marathon.

Weg zum Marathon

27. September 2015 zal het klaar zijn. Ik ben gaan staan aan de start van mijn eerste Marathon. Achter me 16 weken voorbereid te zijn. 16 weken, die ik heb doorgebracht in mijn vrije tijd veel tijd om te Lopen. 16 weken, dat zou niet helemaal alleen. Omdat ik het kan, zelfs vandaag de dag – na 12 weken – al zeggen: voor mij is Er nauwelijks iets meer van belang in het geval van de marathon voorbereiding als de ondersteuning van Kristin. Nu, natuurlijk, sommigen van u kunnen vragen hoe zij mij heeft gesteund… moet Uitvoeren, uiteindelijk, Ja ik doe. Ik kan het alleen maar bevestigen. Toch wil ik graag mijn TOP 8 voor de beste ondersteuning op mijn weg naar de Marathon.

  • Havermout – voeding speelt tijdens het lopen een belangrijke rol. Ik heb al snel geleerd. Voorafgaand aan een lange run van 32 kilometer, ik kan er met me, geen Ontbijt met Gebakken ei, Spek en een broodje. Ten laatste, na de eerste 5 kilometer was ik waarschijnlijk de ademhaling op de weg, en na 15 kilometer, zou ik mezelf af te vragen, waar kan ik dat vinden de energie voor nog een 17 kilometer. Gelukkig, Ze heeft nu in-diepte genoeg met het onderwerp van de voeding die in staat zijn om mij als een voedings Coach. Met handige tips, zoals: “Eet een salade in plaats van een Curry-worst in de kantine” of zelfs “Groene Smoothies zijn zoooo.. gezond. Geef het een keer te proberen!”. In het einde, ik heb niet geluisterd naar een van Kristin advies, maar de Havermout voor het Ontbijt voor een lange termijn is perfect voor mij en ik ben verdomde dankbaar voor!
  • Coach – Dit is mijn eerste Marathon en ik ben al Bang voor een beetje in de voorkant van het. Toch heb ik mij de sportieve tijd van 3:59:30. En om dit te bereiken, Kristin werd me aanbevolen door uw running Coach van uw halve marathon van vorig jaar: Heiko door Run-totaal. En dankzij Heiko, ik heb nu een opleidingsplan op mijn 16 weken voorbereiding, die laat me precies op mijn doel voor een training. Dus ik heb het goede gevoel dat ik kan bereiken van mijn doel en tegelijkertijd de Motivatie van elke training, omdat ik anders schrijven Heiko voor mijn week is de evaluatie, ik was niet in staat uit te oefenen, wegens een excuses. In dit opzicht, Heiko is toen mijn Trainer is een geweldige Motivatie en helpen op de weg naar mijn eerste Marathon.
  • Motivatie – Niet alleen Heiko, die meenden dat de meeste mensen die belangrijk zijn in het kader van mijn voorbereiding behoort, is een goede Motivatie, maar ook Kristin. Met haar kan ik praten over van alles en ze altijd weet te motiveren me om door te gaan en in het geval van tegenvallers of slechte dagen. Ook, uw Geloof in mij en mijn doelstelling is geweldig! Wie zou niet willen horen van zijn partner: “ik geloof in je. Je kunt het!”. Dit is een geweldig gevoel en brengt altijd me zelfs sneller worden uitgevoerd. Dus we zijn in het proces van…
  • Ondersteuning tijdens lange runs – Kristin begeleid mij op mijn laatste run van ongeveer 32 kilometer met de fiets. Tenminste ze is met mij begonnen en toonde ze mij dat ze mij en mijn Opleiding. Maar veel belangrijker is het dat u – na een korte pauze thuis – weer, voor mij, en ik voor de laatste 5 kilometer afstand. Ik liep rond met de bocht mee naar onze ontmoetingsplaats, en ik ben zo blij om te zien dat u er op uw fiets. We vervolgens liep de laatste Kilometer samen, thuis en op de gevaren, en het voelde echt gemakkelijk en ik was blij dat ik niet alleen. En zelfs op kleinere loopt tot en met 6 tot 10 kilometer u begeleiden me regelmatig en we praten gewoon door de manier waarop, over onze dag (als het Tempo vergunningen).
  • Playlist plunderen – Dit is een zeer Kristin-typische punt. Kristin heeft altijd een nieuwe en coole nummers op uw iPhone. En als ik moet rennen voor 3,5 uur, dan moet ik goede muziek. Ik ben dus op zoek om uw Afspeellijst te krijgen naar beneden trekt mij aan bij de Apple music de nummers direct en gewoon genieten van de energie die ik ontvangen door middel van muziek.
  • Stinkende sport kleding – Ja, ik kan het niet helpen, maar als ik ga sporten, dan ga ik zweten. En aangezien ik een man ben, zet ik mijn sport kleding daar, waar ik je nemen. En dan blijven er. Bij voorkeur sokken te verspreiden als door magie tussen de keuken, badkamer en woonkamer in een magische manier. Zelfs als ik – begrijpelijkerwijs – punt dat we hebben een kleding rek voor het Drogen van de was en een linnen kast, ik hoef niet te luisteren om mij elke keer weer een lezing die kleren niet eens afgewassen en opgeborgen. Na een paar dagen zal ik weer schoon te maken, maar ook…:-)
  • Ondersteuning op locatie in Berlin – Waarschijnlijk heb ik verdomd enthousiast als ik ben 25.09. na de val van de race. Ik zal waarschijnlijk kopen van een sportschoen en geen broek. Mij Kristin bij deze, voor mij, de Hand houdt en mijn Angsten en Zorgen duurt, betekent veel voor mij. Ik kan niet wachten om je naar de Brandenburger tor in de Arm! Dan heb ik het!!
  • Begrip – Uiteindelijk is dit punt het meest belangrijk, omdat het een rol speelt in alle anderen. Kristin heeft een diep begrip voor mijn verlangen om een Marathon te lopen en ze deelt mijn fascinatie. Ik zou graag haar gegeven hebben ons debuut in Berlijn, maar ik weet dat ze er voor me. Ik weet dat u mij ongeveer 3 uur tijd op een zondag, dus ik ga voor een run. Ik weet dat ik het kan doen zonder een schuldig Geweten 4 dagen Trainen in de week. En ik weet dat u zich de opwinding in Berlijn met mij. Zonder dit inzicht van de fascinatie van de Marathon, worden alle punten niet konden werken in de voorkant van het. Want het is alleen door Kristin met het onderwerp Marathon en anderen, kan motiveert u mij en mijn enthousiasme om te begrijpen, met de hulp van ik mij al deze Training “doen”.

Ik heb het geluk gehad met Kristin een partner, die mij gesteund in mijn eerste Marathon. Samen zullen we dit doel kunnen bereiken en ik ben al op zoek naar 2016, als ik het kan allemaal voor Kristin en aan de kant staan, als het niet dit jaar voor mij.

Marathon-Vorbereitung-mit-PartnerMarathon-OatmealMarathonsupport

Dank u, Christoph, voor dit dankbaar loven, en tegelijkertijd voor de spiegel, die gooi je in voor mij. Natuurlijk, elke marathon loper nodig voor het uitvoeren van zijn race. Maar ik denk dat we kunnen allemaal gebruik maken van iemand die gelooft in ons, motiveert ons, om ons te helpen met zijn advies en het geeft ons een beetje sneller in het doel flying…by de Weg, een heel ontroerend, zoete film precies over dit onderwerp is Vorden “ZIJN LAATSTE RACE met Didi hallervorden.

%image_alt%%image_alt%De voormalig wereld-klasse loper Paul Averhoff bereidt zich voor op zijn laatste Marathon in Berlijn en zal worden vergezeld door zijn vrouw en eeuwige trainer. Ik huil elke Keer als ik naar deze Film…Misschien brengt hij u dezelfde vreugde als ik! 🙂

Geef een reactie