De eerste officiële halve marathon met de running Coach Heiko van Lopend totaal

Ik ben op dit moment zitten, hoewel de gezondheid wordt enigszins bevestigd aan het huis, maar al in een week! Mijn halve marathon Training begint! En een grote steun is een gelukkig toeval, kom tot mij! Volgens het Motto: Alles wat ik nodig heb, komt op het juiste moment voor mij. In een Blog giveaway van het Lopend totaal die ik heb opgedaan 12 weken van het runnen van Coaching door Heiko-een gepassioneerd loper en een gekwalificeerde Personal Trainer. Heiko is mij dus vanaf de 04. Augustus 2014 op mijn weg naar de halve marathon te begeleiden.

Halbmarathon-Training

Sommigen van jullie zijn nu waarschijnlijk gaan om te vragen: “Waarom loopt Coaching voor de halve marathon? U bent sinds lang verdwenen….?!” Ja, dat klopt. Ik ben al naar de halve marathon afstand in mijn Opleiding, helemaal alleen voor mij om te draaien. Echter, ik heb ingeschreven voor mijn eerste officiële halve marathon in Braunschweig op 26.10.2014 en mij een leuke tijd doel: 1:59:59 is gevestigd aan het einde van het maximum op de klok! Ik zou willen lopen, mijn eerste officiële halve marathon onder de 2 uur….in vergelijking: de 21,1 km in Opleiding, ik ben in 2:13:47 uitgevoerd. Er is een mooi stuk van “het werk is nog steeds” in de voorkant van me en ik zou graag aan te pakken op een professionele manier.

Als Heiko van het Runnen van plaatsen in totaal, en ik, helaas, een paar Honderd kilometer afstand van elkaar, we maken het uitvoeren van Coaching online en via de telefoon. De eerste Stap hebben we samen gegaan. Dus laat me weten Heiko voor ons eerste interview, een uitgebreide vragenlijst voor de analyse heb ik volledig ingevuld geweten. Daar ging mijn vorige ervaring met het Uitvoeren van mijn begeleidende Training, mijn maximale beschikbare tijd, mijn Motivatie, mijn dieet, mijn gezondheid, en nog veel meer. Deze eerste analyse die we hebben gebruikt voor een 90-minuten gesprek vertelde hij mij dat het proces van coaching en ik was in staat om veel van mijn open vragen. Het eerste interview was erg casual en heeft veel plezier. Het is een geweldig gevoel als een getrainde fitness coach neemt zo veel tijd voor één!

In de loop van de volgende week zal ik ontvangen van mijn eerste week van het plan van Heiko. De run-of-Coaching is om te werken met wekelijks wisselende uitvoeren van plannen, mijn behoeften, mijn Conditie en mijn vrije tijd zal worden aangepast. Heiko stuurt mij een wekelijkse plan, ik kan vragen stellen en de trein dan voor een week daarna, dan geef ik Heiko feedback, welke tijden liep ik, als ik daardoor ging, wat ik leuk vond, die had ik moeilijkheden, enz.! Op deze Basis, met het oog op het grote doel van de nieuwe week het plan is gemaakt door Heiko, dus dat kon ik voor de halve marathon afstand in mijn verlangen.

Nu ben ik gemotiveerd om echt te beginnen met mijn halve marathon Training! Voor mij is het kriebelt zelfs in de voeten! Maar eerst zal ik sterken mij een paar dagen te sparen en mijn Virus. Maar dan de hardloopschoenen zijn geregen! 😉

Geef een reactie