Droom huis: CHECK! Mijn TOP 10 in het nieuwe huis

Hoera! Het is eindelijk hier! We verhuisden afgelopen weekend in ons droomhuis! Ongeveer 1 jaar nadat we begonnen met de planning! Voor mij een grote droom die kwam echt waar. Ik ben al super blij hier en bij elke handdruk, het is nog een beetje van mooi & gezellig!

Op Facebook vroeg ik gisteren, in welke onderwerpen voor u van belang zijn in de nabije toekomst – als het wordt me weer in de ordelijke – het meest op mijn Blog, want een ding dat je kunt geloven: ik heb een enorm verlangen om terug te zijn, en met Eten Trein Liefde! En natuurlijk krijgt u de gewenste Rondleiding door ons huis, toen alle dozen zijn uitgepakt.

Traumhaus-Küche

Maar voordat het zover is, wil ik schrijf mij vandaag, kijk maar naar de 10 dingen van de ziel, die ik kijk ernaar uit om in ons huis het meest. Dus spannende en drukke tijd is alleen al de meer bedachtzame ik zou graag van u en in mij voelen wat het geeft me veel vreugde en waarom. Dus hier is mijn TOP 10 in een nieuw huis:

 • De keuken: of het nu ochtend een Groene Smoothie, pot thee of het perfect Diner. Te staan In mijn eigen keuken, waar alles op zijn plaats, goed geplaatst en gemakkelijk te bereiken, maakt mij gewoon gelukkig! Ik kijk ernaar uit om veel, heel veel nieuwe keuken experimenten en Schoon het Eten creaties! Haar, ook, of? 😉
 • Mijn werk kamer In ons huis iedereen heeft uitgeleefd in het eigen werk in de kamer en ik realiseer me nu pas, bij het opzetten van, hoe leuk het is om mijn eigen creatieve, activerende Zone in huis! Een lichte kamer, witte meubels, natuurlijke materialen, een Ontspanning, mijn kleine “Yoga-Altaar”, prikborden, klaar voor mijn ideeën om te vangen, en, en, en… Een prachtige omgeving om in te Werken!
 • Yoga: Omdat Yoga een belangrijke rol in mijn leven, ik wilde hiermee rekening te houden natuurlijk ook in ons huis. En dus heb ik genomen om bewust te zijn van het feit dat ik binnen was en mooie plekken, waar kan ik rol uit mijn Mat. In de ochtend in de slaapkamer, buiten op het balkon, in de werk kamer of in de “kinderkamer”, die we zullen gebruiken als fitness. Yoga is overal!
 • De open haard: van het huis ik weet hoe mooi het is, op een koude winterdag na een lange wandeling naar huis en bij het vuur te warmen. Nog steeds, het is aangenaam warm buiten, maar in de Winter zal komen…
 • De slaapkamer: Niet alleen een Mediterrane Villa die ik wilde bouwen, maar ook in een droom van de Zuidelijke zeeën slapen. Ik zeg alleen: foto-Achtergronden zijn “in” weer! 😉 Met bijbehorende grond, een bed met een doek zeilen en natuurlijk een kokosnoot boom! Vakantie in een slaapkamer!
 • Warme voeten: ik nauwelijks nog kon herinneren hoe mooi een warme vloer, dankzij de Vloerverwarming. In ons appartement hadden we niet van die luxe, en zo vaak ben ik in de avond met een ijzige koude voeten in bed. De laatste paar dagen was het heel anders. Ik kon nog lopen op blote voeten door het huis en ik HOU van lopen op blote voeten! 🙂
 • De kleedkamer: kleedkamer is toch de geheime droom van elke vrouw, is het niet?! 😉 We hebben nu in ons huis, met dank aan IKEA PAX kast systeem super gestructureerd. Opstaan in de ochtend en in een kast opgeruimd en mijn kleren voor de dag, pick-out, is het een geheel nieuwe ervaring voor mij!
 • De rest: We leven nu, maar nog steeds dicht bij Braunschweig, maar eerder op het platteland. En ik zeg heel eerlijk: ik ben op dit moment gek op de rest. De rest in de ochtend (wanneer de ambachtslieden van de andere huizen niet zou hebben om te beginnen zo vroeg…), de rest tijdens de dag, en de rest in de avond. Zelfs in het weekend! Ik geniet van de stilte en als ik het echt nodig de drukte, ga ik terug naar de Stad.
 • Mijn landschap: Dit voorrecht heb ik ervaren in de laatste paar weken. We leven nu heel dicht bij een van de grootste bosgebieden in de Regio en de paden er zijn eindeloos! Ik heb gelopen vele kilometers en had elke Keer nieuwe paden, nieuw licht, nieuw, nieuwe rivieren, enz., ontdekt! Het is perfect voor het uitvoeren van de training!
 • De Wellness-oase: Onze badkamer planning was uitgegroeid tot een absolute Freestyle Experiment, en het is echt een prachtig Wellness-oase! Tegels, in hout optiek, kiwi groen Hoogtepunten op de muren, een self-made plafond panelen voor indirecte verlichting, een regendouche met een stenen vloer, evenals door de timmerman gemaakt, aangepast meubilair! Elke Keer dat ik in deze kamer, ben ik trots op hoe goed we het hebben gedaan, hoewel in het algemeen zijn wij niet ambachtslieden, noch interieur ontwerpers.
 • Ik denk dat ik je kon dragen deze lijst voor eeuwig en niet van de rave! Maar dat is de manier waarop het zou moeten zijn. We willen bouwen aan onze droom huis en heb het! Ik ben super dankbaar dat ons hele huis bouw is zo goed verlopen. Hoe vaak hebben we gehoord horror verhalen van andere bouwers en konden alleen voor het verzenden van een dankbaar gebed naar de hemel!

  Nu ik geniet van de eerste paar weken, heel bewust, in een nieuw huis en geef deze een positief gevoel van Eten Trein meer en meer Liefde!

  Geef een reactie