Vegetarisch grillen ideeën en recepten

Ik moet toegeven dat, hoewel ik aan het eten was meer dan 10 jaar als een vegetariër, kwam voor mij tot nu toe, in plaats van een vlees op de Grill gegrilde kaas. Er zijn zo veel heerlijke, plantaardige recepten voor een barbecue in de avond. Dus heb ik besloten om te grillen op de volgende gelegenheid eens een vegan en uitproberen van nieuwe recepten. En hoe meer ik eraan, hoe enthousiaster ik ben, hoeveel grote kansen zijn er om te grillen, vleesloos. Of groente pasteitjes, groente spiesjes (of fruit spiesjes voor het dessert), plantaardige packs, gevulde champignons, maïs, aardappelen, salades, bijgerechten en zelfgemaakte sauzen, Dips en crèmes,… vegetarisch grillen is niet alleen super lekker, maar ook erg veelzijdig. Nu moeten we hopen dat het weer snel mooi weer, dus we kunnen grill vaker! 🙂

Vegan_grillen2

Op de shortlist van de gerechten grill ik het boek “Vegan – Heerlijke recepten voor barbecue getrokken”* Tarief. In het boek, een aantal geweldige recepten zijn opgenomen. Alle recepten die ik heb gekookt tot nu toe heb geproefd goed! Echter, wat niet zo veel kookboeken zijn als er geen foto ‘ s, alleen tekeningen van een aantal van de gerechten zijn helaas niet opgenomen. Wie kan er nog zonder, ik kan het boek alleen voor het hart!

Vegan_grillen_Köstliche_Rezepte_fürs_Grillvergnügen

Hier is wat ik heb voorbereid met mijn moeder en mijn zus op onze BBQ-diner: salade van gierst crème van Tomaat en Provençaalse spiesjes van Rode linzen-hamburgers, Seitan worstjes

Ook Tabouleh of Quinoa salade als bijgerecht voor de barbecue, erg lekker!

Vegan_grillen_BulgursalatDe Rode linzen-Burger duurde in de productie een beetje langer, maar waren ook erg lekker. Zelfs de “vleeseters” u smaakte goed. Op basis van verschillende peulvruchten Burger kan heel eenvoudig te maken. Deze knoflook-Quinoa-hamburgers, bijvoorbeeld, hebben ook smaakte erg goed.

Vegan_grillen_Couscous_Rote_Linsen_Burger

Groente spiesjes maken misschien een nogal saaie indruk – ik je vinden, maar ook heel smakelijk. Net groenten op een spies, met een Marinade op de top (hier, citroensap, olijfolie, zout en peper) op de Grill. Voor het dessert kunt u ook gewoon fruit spiesjes roosteren smaakt ook erg lekker!

Vegan_grillen_Gemüsespieße

Normaal gesproken ben ik geen Fan van vlees imitaties. Vegetarische Steak, Tofu-Salami of Veggie Grill-slakken tot mij komen bijna nooit in het winkelmandje. De Seitan worstjes van Alnatura smaak erg goed voor mij. Seitan wordt gemaakt van tarwe en is niet geschikt voor coeliakie, d.w.z. gluten intolerantie. In het geval van een dergelijke vlees vervangende producten je moet altijd in gedachten houden dat het een zeer verwerkt afgewerkt product. Maar voor het grillen ik vind ze in orde zijn. Ook de vleeseters kan de smaak van de worst, door de manier!

Vegan_grillen_Seitan_Würstchen1 Vegan_grillen_Seitan_Würstchen2

Als een Dip, ben ik bereid een tomaten-crème van plantaardige Margarine, zon-gedroogde tomaatjes, knoflook en kruiden.

Vegan_grillen_TomatencremeWe hadden een mooie en zeer lekkere barbecue in de avond en ik ben op zoek naar de volgende ronde! 🙂

Vegan_grillen1

Geef een reactie