Ontbijt ideeën en shopping tips geschikt voor het Reinigen Cooking Challenge

De Schone Cooking Challenge is nu in volle gang en nogmaals ik moet zeggen: Het werkt! Ik vind het veel gemakkelijker dan ik dacht terug te krijgen in het creatieve werk op recepten en koken schoon maaltijden. Het had snack ideeën zoals een paar dagen geleden, de Boerenkool Chips of de zelfgemaakte Gnocchi met tomaat en Basilicum en een Lunch.Om u een veel meer ideeën voor uw schone dieet, ik zou graag voor u tijdens de Challenge-tijd voor wat Video ‘ s met mijn favoriete ingrediënten. Voorbereiding inspiratie voor de Hand. Vandaag is Video nummer 1: mijn Ontbijt ideeën.

Clean Eating Frühstücksideen

In de Video, ik plunderden mijn koelkast en mijn voorraadkast voor je, en al naar buiten gebracht, wat ik ingrediënten spontaan als Ontbijt had klaar. In aanvulling op de groene Smoothies ben ik woedt in het dagelijks leven, namelijk het liefst met Oatmeals in verschillende variaties. Maar ook muesli met een moer of granen melk en Shakes, eten/ drinken, die ik graag als de meest belangrijke maaltijd van de dag.

Natuurlijk geniet ik van, en – vooral in het weekend zelfs een “normaal” Ontbijt, met heerlijk brood, vleeswaren, fruit en groenten. In deze Video laat ik u wil laten zien is een eenvoudige, gemakkelijk te bereiden Ontbijt ideeën of van hun bestanddelen, die had ik nog niet ontdekt, ik heb geploeterd in de Clean Eating – zelf voor mij. Dus hier zijn ze! Film en een heleboel plezier!

De weergegeven favoriete ingrediënten zijn:

 • Lebepur poeder zoals gerstegras poeder en hibiscus
 • Kölln havervlokken (fijn-leaved)
 • HARI graan “lucht & liefde”
 • Apple amandel spelt mash van de rose garden
 • Chufli Yoga door Govinda
 • Regenwoud Cacao Poeder
 • Geraspte kokos van Denree (Denn ‘ s Bio)
 • Provamel Kokosnoot En Rijst Melk
 • Oatly Oat Drink
 • Natuurlijke yoghurt van Weihenstephan
 • Amandel boter van Rapunzel
 • Apple-Cassis-Mark van Denree (Denn ‘ s Bio)
 • Power shake power poeder van de regenboog cirkel

Ik hoop dat jullie mijn Video krijgen om de een of andere inspiratie voor uw volgende Schoon het Eten van het Ontbijt, en vindt zo veel plezier in mijn Ontbijt favorieten zoals ik dat doe. Denk er altijd aan: het Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Daarom nooit in de steek, want je hebt in de ochtend, geen tijd! Liever een eenvoudige, snelle Ontbijt in plaats van een luxe Ontbijt! 😉

Hoe gaat het met de Schone Cooking Challenge? Wat zijn de Ontbijt-ideeën heeft u al langer van Europa, of onlangs ontdekt? Oh ja, en als je graag mijn kleine Video, vervolgens Feedback, wat maaltijden u meer Video ‘ s wilt geven mij.

Geef een reactie