Juuuhhuuu! Tot slot, de temperaturen in Duitsland zijn bereikt in de zomer. Ik heel blij, maar ik ben smelten in het kantoor elke dag. Voor de zwoele avonden in de zomer zijn de mooiste….buiten bij kaarslicht tot diep in de nacht zitten, met het wiel als gevolg van de iets afgekoelde avond luchtgeveerde…..dit is zo prachtig!
En, natuurlijk, is nu weer modieus op de Grill. Voor uw volgende barbecue evenement vandaag heb ik een grote salade recept dat u net zo enthousiast als mij. Omdat van de BBQ salade is alleen door het gedeeltelijk gegrilde ingrediënten, zo lekker, en de klassieke salades zijn absoluut in de schaduw. 😉
Zo op de Grill gooien en proberen de BBQ salade met verse tuinkruiden.
Ingrediënten voor 4 porties barbecue salade:
- 800 g kleine nieuwe aardappelen uit de huidige lichting
- 200g bruine champignons
- 1 rode paprika
- 1 Bosje Rucola
- 2 handenvol van veldsla
- 1 bosje verse bieslook
- 1/2 Bosje Dille
- 2 Takjes Oregano
- 1 Takje Rozemarijn
De ingrediënten voor de Dressing:
- 2 EETLEPELS olijfolie
- Sap Van 1 Limoen
- 1 EETLEPEL agave siroop
- Zout
- Peper
Voorbereiding:
Deze BBQ salade is de tuin mengsel van kruiden zo bijzonder in de smaak. Ik heb nooit gegeten een soortgelijke salade. Daarnaast is de Dressing van de zure kalk en de zoete agave dik sap, gewoon geweldig. Ik ben van plan om deze salade te bereiden vanaf nu, altijd tijd om te grillen. Hij is ook gewoon voor vegetariërs of Veganisten, een grote barbecue variant. 🙂