De Groene Smoothie recepten eBook is hier!

Het is eindelijk hier! Ik ben klaar! De Groene Smoothie recepten eBook staat nu voor je klaar voor gratis Download.

Een paar weken geleden had ik het idee, ik was niet eens van bewust hoeveel werk er eigenlijk achter zo een eBook maken. Nu weet ik het. 🙂 Maar het is ook erg leuk, de recepten, foto, foto ‘ s bewerken en kleine dozen, pictogrammen, afbeeldingen, lettertypen & co. Sleutelen aan.

De Groene Smoothie recept luilekkerland, heeft op een hele 29 favoriete recepten van u en mij. Wooohooo! Ik vind het echt geweldig! Op dit punt een zeer grote dank aan alle recept-sponsors! Veel informatie over groene Smoothies, heb ik bewust vermeden. Ik denk dat veel boeken geschreven. Met mijn Groene Smoothie eBook wil ik geven, in het bijzonder, nieuwe inspiratie, zodat u het kunt gebruiken op de praktische plezier. 🙂

Ik ben zeker op zoek naar een beetje trots op mijn kleine werken en, natuurlijk, wat je zegt en hoe u de Groene Smoothie recepten zoals. Hier is het dus te Downloaden-Link. Veel Plezier! 😉

Groene Smoothie recepten eBook Download Link (. 3MB)

GreenSmoothieRezepteEbook

En omdat sommige lezers hebben gevraagd hoe ik gemaakt van het boek, wil ik hier beschrijven gewoon nog een keer. Ik had de sleutels, maar slechts één keer. 🙂

  • Het maken van een Power Point als een normale presentatie
  • Voeg de bewerkte foto ‘ s, grafische afbeeldingen, Links en dergelijke
  • Opslaan als pdf
  • Uploaden naar de webserver
  • en het verstrekken van de Verbindingen van de Download

Als u op zoek bent naar bijvoorbeeld een mooie eBook project, dan wens ik u ook veel plezier!

Geef een reactie