Ideeën voor de lunch box – eetdagboek en recepten voor 1 dag

ADVERTENTIE Vandaag, ik heb ideeën voor de Lunchbox voor u – voor een hele Schone-Eten-dag op het werk, Uni, op school of waar dan ook. Op hetzelfde moment, deze bijdrage is ook een Food Diary – als je wilt weten wat ik op een dag eet. Eten en drinken gepakt in de brooddozen van Tchibo, die vanaf vandaag beschikbaar.

Het eten is goed en aan de vooravond te bereiden, alleen de drankjes moet je voor te bereiden voor de volgende Ochtend. Zoals u wellicht al weet, ik ben een groot planning en pre-koken Fan! Ik wil bereiden, daarom, aan de vooravond van de dubbele Portie van de zoet-scherpe Canihua-salade – op die manier bespaar ik tijd en werk. Dit hoofdgerecht was dus al op de vooravond van onze “Lunchbox”-dag, op de geplande dag, ik kookte dan in de avond, een nieuwe hof – ook hier weer de dubbele Portie, omdat de rechtbank op de volgende dag. Ik hoop dat je het principe snapt! 🙂

Vermeld alleen een Snack (Groene Smoothie) is hier, ik heb net gegeten van een hapje en een handvol noten die ik op de ga normaal.

De recepten in dit artikel zijn alle veganistisch (of yoghurt u kunt zelf beslissen of u aan het koken is veganistisch of vegetarisch).

Ideen für die Lunchbox

Ontbijt: Mango yoghurt met Muesli

Ik heb mijn Ontbijt in de Smoothie Maker (zie hieronder). Vervolgens goot ik het in de yoghurt-te-gaan-Cup. Vooral handig, ik vind het deksel, voor het opslaan van granen of fruit apart. Muesli kunt u eenvoudig zelf herstellen, zoals aangeschaft, bevat meestal ton suiker. De scheutje citroensap ik heb gestolen van de lunch (meer hieronder)! 😉

Lunchbox Grüner Smoothie und Joghurt

[b]Mango-yoghurt met Muesli[/b] Auteur: Hannah bak voorbereidingstijd: 5 mins Totaal tijd: 5 min Porties: 2 Ingrediënten

 • 1 Mango
 • 500 g (soja) yoghurt
 • 1 Msp. begane vanille
 • 1 Scheutje Citroensap
 • 100 g havermout volkoren
 • 40 g Granola (suikervrij)

Instructies

 • Mango uit de kern te snijden, schillen en in stukjes snijden.
 • Mango, (soja) yoghurt, gemalen vanille, een scheutje citroensap en volkoren haver, mixen of pureeing.
 • Yoghurt Cup, Muesli in de deksel en net voor de maaltijd, mix samen.
 • 3.4.3174

  Snack: Groene Smoothie

  In de Smoothie Maker heb ik een Groene Smoothie. Inbegrepen zijn een grote en een kleine fles, waarin de Smoothie is voorbereid en genomen kunnen worden dankzij de “to – go”deksels op hetzelfde moment.

  De Groene Smoothie ik gewoon snel gemaakt van ingrediënten met elkaar vermengd, dat had ik nog over: spinazie 2 handen vol, 1 banaan, en ongeveer 400 ml haver melk in de Smoothie Maker en mix.

  Lunchbox Grüner Smoothie

  Lunch: Zoet-pittige Canihua salade

  Vorige week introduceerde ik u naar de Superfood Canihua en vandaag heb ik, zoals beloofd, een recept met de nootachtige-chocolade pseudo-granen voor u. In plaats van Canihua u kunt gebruik maken van, bijvoorbeeld, maar ook Quinoa. De lunch heb ik uitgevoerd in de vouwbare siliconen lunch dozen van Tchibo, dat is voor de Verwarming, Bewaren en Invriezen. Vooral handig vind ik, dat ze kan worden gevouwen flatscreen – ik heb hoe dan ook, dankzij mijn vele vakken is een “klein” probleem van de ruimte in mijn kasten.

  Lunchbox Mittagessen Canihua

  [b]Zoet-pittige Canihua salade[/b] Recept Type: hoofdgerecht Keuken: Vegetarisch Auteur: Hannah bak voorbereidingstijd: 10 minuten kooktijd: 15 minuten Totale tijd: 25 minuten Porties: 2 Ingrediënten

  • 2 rode puntige paprika ‘ s
  • 1 groene of rode chili peper
  • 1 ui
  • 4 EETLEPELS olijfolie
  • 160 g [url href=”http://amzn.to/1SYu6QF”]Canihua*[/url] (alternatief: Quinoa)
  • 500 ml groentebouillon
  • 150 g bladspinazie
  • 1 citroen
  • Zout, Peper

  Instructies

 • Paprika en spaanse peper wassen, drogen, snijden in de lengte doormidden en verwijder de Kern. Paprika en Spaanse peper in kleine stukjes gesneden.
 • Schil de ui en fijn dobbelstenen.
 • EETLEPELS olijfolie in een pan. Paprika ‘ s, Chili, ui en Canihua 1-2 minuten bakken, af en toe roeren. Voeg de groentebouillon en kook de soep 15 minuten.
 • Spinazie wassen en in een tweede pot, bak kort in een pan.
 • Het Water uit de spinazie en Canihua afvoer. Voor de Vinaigrette, knijp het citroensap en de resterende olijfolie in de mix. Spinazie en een Vinaigrette naar de Canihua salade en breng op smaak met zout en peper.
 • 3.4.3174

  Dranken: kruiden-of vruchtenthee

  De Thee-En Koffie-to-go-beker heeft een inhoud van 325 ml – natuurlijk te weinig voor een hele dag, maar je kunt gieten, bijvoorbeeld, dankzij de uitneembare zeef is altijd warm water. Ik neem geen Groene thee omdat het zo bitter is, als de thee blijft te lang in het water, maar de kruiden of vruchten thee.

  Lunchbox Tee to go

  By the way: Binnenkort zullen er ook foto ‘ s rechtstreeks uit mijn keuken – want ik ben in het midden van het bewegen! Tot die tijd, echter, ten eerste, een goede eetlust en veel plezier koken! 🙂

  Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met Tchibo.

  Geef een reactie