Uitvoeren zonder na te Denken

In de zomer had ik uit mijn hoofd om te Draaien en weer. Eenmaal per week gaan joggen, dat moet wel lukken. In het geval van het prachtige weer en het mooie licht in de Ochtend, het moet gewoon een prachtige ervaring….Maar ik heb plaagden me, ondanks de terughoudendheid van de weg en niet veel plezier gehad of kan ik…iets in me gewoon niet wilt uitvoeren. Ik was geïrriteerd, maar in het einde, ik aanvaard het gewoon voor mij.

Afgelopen zondag werd ik wakker en moest meteen denken up and Running! Ik trok de Jalousinen hoog en een breedte van herfst zon begroet me. Perfect! Nogmaals, een beetje in de war, maar positief verrast, ik gooide me dingen over en een beetje water in het gezicht. Ik hoopte zo erg dat de plotselinge rijden van de lust was niet goed gegaan. Vol van vreugde, ik trok mijn loopschoenen en pakte mijn muziek….nog geen 10 minuten na het opstaan, dus ik was op de weg en begon mijn gebruikelijke kleine ronde. Ik liep door de mini Park om de hoek, maar toen ik daar was geweest, ik het door moest gaan, zelfs in de stemming voor meer. Ik wilde weten.

Dus maakte ik een omweg in de richting van het meer. Het pad naar het meer is echt prachtig…langs een kerncentrale…onder een brug van de snelweg…maar een soort van I don ‘ t care. Ik liep makkelijk! En toen ik aankwam bij de bekende Okerbrücke en wist ik dat ik moest oversteken, het meer liep ik in de andere richting. Ik rende en rende…het was geweldig…op een gegeven moment moest ik verminder mijn tempo, omdat ik besefte dat ik was behoorlijk moe en door het ontbreken van het Ontbijt is niet zozeer de kracht, maar ik liep toch door. Met goede muziek op de oren, en de herfst de zon op je gezicht. Op sommige punten op het meer, maakte ik een korte Stop om te schieten van een foto. Mijn route was niet belangrijk voor mij….mijn tijd was niet belangrijk voor mij…mijn rode hoofd niet uit voor mij….het was gemakkelijk gewoon mooi.

See Laufen

Op de weg terug op de laatste 1.5 km, het was nog steeds moeilijk. Mijn benen verbrand en niet meer wilde. Ik worstelde een beetje, maar gaf op een bepaald moment te ergeren, zonder mij, en liep het laatste deel van de reis op de voet. Het was helemaal ok! Ik had geen bestemming.

Toen ik thuis kwam, realiseerde ik me wat ik er gefilmd voor een grote ronde! Voor zo ver ik heb gelopen tot dus ver nooit in mijn leven! Waanzin! Mijn langste run ooit, en gewoon zo, zonder veel voorbereiding, zonder groot Denken….gewoon omdat ik graag een Wandeling op een zondag ochtend met alleen een glas water voor het Ontbijt. Ik was zo trots op me!

Op het einde liep ik een beetje meer dan 11 kilometer…als ik er over nadenk, ik kan het niet geloven…maar soms moet je niet na te denken gewoon. 😉

En omdat ik al een blik gisteren avond, Forrest Gump, hier is de bijpassende movie scene…

Zo is de situatie met u met de Run? Het van tijd tot tijd of heb je een krachttraining doel? En wat zijn jouw beste uitgevoerd?

Geef een reactie