Hoe werd ik een runner – Run voor het uitvoeren van de sake

Toen ik begon een paar jaar geleden sporadisch met de Run, ik zou nooit hebben gedacht dat ik zou vinden het leuk. In het verleden was mijn Motivatie om te worden Uitgevoerd heel gewoon “in te passen”. Ik ben niet actief is voor het uitvoeren van de wil, maar omdat ik de opbouw van uithoudingsvermogen en een paar kilo ‘ s wilde afvallen. Niet meer en niet minder!

En dit is precies de reden waarom ik had geen lol aan! Ik werd gemarteld voor een half uur, letterlijk. In het begin, want ik was niet in staat om te gaan door 30 minuten later – als ik was door de body rock al erg fit omdat ik gewoon niets. Tijdens mijn runs, ik dacht de hele tijd: “Ooaah op slechts 10 minuten….” of “Mijn god, dit is saai!”. Ik zou nooit hebben gedacht om meer dan een uur per keer!

Laufen-um-des-Laufens-Willen

Een paar weken geleden, het heeft me “klik”. Er was geen bijzonder Moment en ik weet zelfs niet als het direct op een van mijn runs gebeurd, maar op een of andere manier het drijft me sindsdien altijd enthousiast in mijn loopschoenen. In de ochtend kijk ik uit naar mijn geplande ‘ s avonds worden uitgevoerd. De lange termijn in het weekend kan ik niet wachten. Zelfs de intervaltraining op de loopband in de sportschool maakt me tegelijk leuk, zonder zelfs het uitspreken van een enkele blik op het brede scala van TV-programma in de voorkant van mijn loopband.

Precies wat ik me kon voorstellen nooit, langzaam met mij: ik ben meer dan gemakkelijk! En ik kijk niet naar de klok, luisteren naar de trendy km en mij is niet saai! Integendeel! Ik denk dat wanneer Uitgevoerd op iets en dat is precies wat maakt het zo mooi. De eerste 4-5 kilometers heb ik moeten wennen aan mij een keer, maar dan een soort van zet mij een meditatieve staat van zijn. De anders vaak hectische gedachten van het dagelijks leven horen. Er is niets meer. Het hoofd moet breken en ik kan bewust hoor het geluid van mijn voetstappen, of zelfs het Kloppen van mijn hart. Iets meer Rustgevende, ik kan me nauwelijks voorstellen!

En in mijn gisteren de lange termijn, gebeurde er iets. Ik liep voor de eerste Keer een nieuwe route, want ik had voor een 15km lopen goed, na te denken over waar het langs komt, om te komen tot de geplande kilometers. Maar ik heb een prachtige route door de stad, door het Park naar de Zuidelijke zeeën en terug. Klinkt fantastisch, niet? Oh Ja, want met een dergelijke lange runs, zie je ongelooflijk veel van de omgeving. Om heel eerlijk te zijn, als je de tijd, op 15 kilometer van het lopen of Wandelen?! Dus gisteren had ik het gevoel de eerste keer dat ik continu kan verkennen in zulk een gemakkelijke en heerlijke manier mijn eigen stad en het omliggende gebied. Ik had gekozen voor een goed tempo voor mijn lange termijn, voelde me geweldig en zag gisteren plaatsen, huizen en vijvers, ik heb nooit geweest! Continu de wereld te ontdekken…

Zo kwam ik tot 15,5 kilometer en 1:44 uur trots als Oscar met een glimlach op het gezicht thuis en had zelfs het gevoel dat ik kon blijven lopen. Ik denk dat de run van gisteren was gewoon bijzonder fantastisch, en niet elke uitgevoerd gaat worden. Misschien heb ik ervaren gisteren voor de eerste Keer de beroemde Runner ‘ s High, gecombineerd met een flinke dosis Vitamine D. Maar op deze korte tijd Hoog is, is het niet voor mij. Momenteel heb ik gewoon het gevoel dat mijn enthousiasme voor het Uitvoeren van het leven, want het komt uit mijn diepste Innerlijk!

Ik denk dat dit is het punt waarop het de loper. De intrinsieke Motivatie om te Draaien in de voorgrond…geen gewichtsverlies, geen Fit, geen Concurrentie…maar om te Draaien voor het uitvoeren van de sake. En zo werd ik een soort van een overnachting loper. 🙂

Geef een reactie