Zomer Special: gratis HIIT Yoga workout plan plus een geweldige hands-on actie!

Met mijn Post van vandaag zijn er drie actieve nieuws voor u! Mijn 10. HIIT Yoga Workout is nu online op Youtube en wil proberen. En omdat ik zo overtuigd van deze grote soort van oefening, dat ik gemaakt heb voor u een HIIT Yoga workout plan en verklaar hierbij aan de grote hands-on actie “Vijf voor de Zomer”. Whaaat…zoveel Nieuwe in een keer?! Wat is het eigenlijk? Ik zal u nu vertellen.

De HIIT Yoga Workouts 1 tot 10

De zomer komt eraan en natuurlijk gaan we allemaal van dromen meer of minder intens van een geweldige zomer figuur. Als je niet zo arbeidsintensief….Voor mijn HIIT, Yoga Workouts zijn de perfecte oplossing! Met de gratis Training Video ‘ s die u in staat zijn om in no-way fit voor de zomer van 2015. Ze zijn niet alleen in max. 30 minuten klaar, maar ook als een combinatie van high-powered HIIT Oefeningen en de klassieke Yoga-Asana ‘ s is een zeer effectieve workout. Als je dus nog geen van mijn Training-heb je geprobeerd de Video ‘ s, dan is het hoog tijd nu! 1 tot en met 10 zijn al voor u klaar.

De HIIT Yoga workout plan

Met deze nieuwe 2-weekse training plan voor uw zomer-afbeelding, kunt u nog eens de laatste fine-tuning voor de vakantie, het zwembad in het seizoen, of de droom bruiloft. Hij geïntegreerd mijn hele 10 HIIT Yoga Workout Video ‘ s, en trakteer jezelf op hetzelfde moment “vrije” dagen voor uw individuele sport eenheden of training breekt als dat nodig is. Ik heb zelfs getest hem in de laatste 2 weken en ik ben weer ongelooflijk onder de indruk van hoe goed HIIT en Yoga werken in combinatie. Deze vonken wil ik ook laten overslaan. Download nu de gratis training plan en begin met de twee Power weken, onmiddellijk of 14 dagen voorafgaand aan uw “X-dag”.

De grote join-in-actie “Vijf voor de Zomer”

Ik heb het al gekregen van veel positieve Feedback op mijn HIIT, Yoga Workouts, nu zou ik graag willen weten in meer detail van je. 🙂 Daarom ben ik op zoek naar 5 actie-minded “HIIT-Yoga-Getuigenissen”, en de rots in de dezelfde manier als ik aan het trainen plan en na mij hun ervaringen en resultaten van rapporten. Als dank en herinnering van dit geweldige hands-on actie u meer vanzelfsprekend krijgt een duidelijk omschreven en fitter lichaam….goed, natuurlijk! 😉 Maar je bent ook een merk-nieuwe oefening/yoga-shirt uit de nieuwste collectie van Reebok in uw gewenste maat en u krijgt.

Wat is uw taak als een HIIT-Yoga-Testimonial?

  • Eigenlijk is er maar één Echt actief, en elke dag na deze opleiding wilt gaan trainen. Geen Excuses!
  • Om ervoor te zorgen dat de Hele zaak beter te beginnen met de Getuigenissen niet later dan 30.06. met het opleidingsplan. Als uw Getuigenis wenst u te worden, dan is de 30.06. dus uw laatste startdatum. Een plan met u.
  • Aan het einde van de actie krijg je van mij per e-Mail een aantal van de vragen, schrijf me terug naar uw korte Feedback en stuur het naar me met een mooie training foto van u maken. Een terugblik op de actie die ik publiceer uw Feedback incl. Foto op mijn Blog en tot grote vreugde van de hopelijk nog meer mensen voor HIIT Yoga.
  • Natuurlijk ben ik ook, als je op grote schaal gebruikt als een Getuigenis van mijn Training Video ’s voor, dus met vrienden, Kennissen, collega’ s, etc. persoonlijk, of via Facebook & co. aandelen.

Hoe gaat u HIIT-Yoga-Testimonial?

Dit is heel eenvoudig: voor actieve en stuur mij kristin(in)eattrainlove.de een e-Mail, waarom wilt u één van de “Vijf-voor-Zomer”. De meer overtuigende u schrijft, hoe groter je Kans om een deel van het. Zoooo…vele mooie Mails moet komen van u, met mij, ik laat het lot beslissen wie van jullie mijn 5 Getuigenissen. Mail je motivatie kan je me vanaf nu tot 18.06.2015. Ik zal je vertellen wie het is.

De hands-on actie is alleen geldig voor de glorieuze Vijf?

Nee. Ik hoop dat u allemaal met de HIIT Yoga workout plan en mijn Workout Video ‘ s actief. En natuurlijk ben ik blij met elke Feedback! Maar ik heb nog niet vergeven zijn een oneindig aantal Shirts van Reebok, en daarom kies ik voor de 5 actie van bereid, echt bereid is, om de trein van 14 dagen geantwoord met HIIT Yoga consequent, en vertel me van je Opleiding.

Alles goed?! Dan is ready, steady, go omhoog en omlaag in de zomer! Ik kijk uit naar je Mail! 🙂

Geef een reactie