Iedereen kan uitvoeren! – Een Interview met Mandy en Carina maak je Klaar om Te Draaien

In het voorjaar van 2016 nadert en zo langzaam onze behoefte aan frisse lucht, natuurlijke beweging, en het onbeschrijfelijke gevoel sets in de weer om buiten te zijn in de ontwakende natuur. Hardlopen is als geen andere sport, is daar perfect voor! Ten slotte moeten we het al in onze Kindertijd geleerd: Gewoon het verplaatsen in en het werkt! OK, een beetje meer gehoord en hebben ook dacht Mandy en Carina maak je Klaar om Te Draaien. Zowel van mijn collega-Bloggers en vrienden. uw favoriete type van de beweging, een hele E-Boek gewijd aan de show lopen voor beginners, hoe gemakkelijk het is om te beginnen Hun boodschap is “run Iedereen!” en dat is precies dit Bericht ik zou graag om u te ondersteunen. Daarom laat ik de twee lopers binnen te komen vandaag de dag om te ETEN TREIN LIEFDE van uw favoriete onderwerp.

1. Hallo, jullie twee! Laten we beginnen bij het begin…Sinds wanneer u beide en wat heeft verplaatst u, in de waarste zin van het woord?

Carina: De Run begon in 2009 tijdens mijn semester in het buitenland in Australië. In mijn studies In Melbourne heb ik een aantal uren in de voorkant van de computer en wilde om een evenwicht te creëren, ging ik op een actieve ontdekkingstocht door de stad. Sindsdien ben ik voortdurend op de weg en ontdek sinds het begin van 2015 in latijns-Amerika in een VW-Bus, en mijn loopschoenen.

Het Grote ding over het Uitvoeren is, dat hoef ik niet veel voor. Alleen mijn loopschoenen en u kunt altijd rekenen, ongeacht waar in de wereld ben ik op mijn manier. En net toen alles lijkt mis te gaan, houdt me zelfs een korte termijn terug naar het hoofd, en geeft me een frisse kijk op zaken. Omgekeerd, uitgevoerd in een goed humeur de dag een stuk beter!

Mandy: ik wilde altijd al. Na vele eerste keer, ging ik er drie jaar geleden echt serieus. Een vriend die rijdt zelf al jaren, vertelde me dat haar geheim, hoe kon ik een betere start en, boven alles, het zou kunnen zijn: ‘Begin langzaam en met korte afstanden.’ U stelde me voor aan mijn eerste training plan. De weg was niet gemakkelijk, maar ik was meer dan gemotiveerd. De eerste Training duurde tien minuten. Maar ik bleef op de Bal, op de hoogte van mij, begon om de balans op te maken van de sport en in de tussentijd heb ik mijn eerste Triathlon.

Mijn grote doel was om meer beweging en Fitness in mijn dagelijkse leven. Lopen is de beste Sport leek mij aangezien, omdat hij brengt gewoon te weinig hindernissen, en ik kan altijd en overal.

GRTR_Autorin_Carina_Stöwe_Fotocredit- Carina Stöwe

2. Dat klinkt super! Nu, u hebt reeds opgebouwde aantal lopende ervaring. Hoe ziet voor u vandaag is een perfecte run?

Mandy: Elke run is anders, er zijn goede dagen en slechte dagen, en alleen de beste pistes zijn onverwachte en roepen U een brede Grijns in het gezicht. Dus ik ben van plan om, bijvoorbeeld, terughoudend om in de ochtend in Berlijn te lopen, maar ik ben er niet om het land te bezoeken met mijn Mam, er is niets beter dan in het heetst van de ochtend voor het uitvoeren van de mist door de bossen en zwaaien naar de koeien, Goede Morgen. Bij voorkeur in de lente of de herfst, kort nadat de zon is opgekomen. Omdat van de zomer is voor mij altijd te warm en in de Winter is het te donker.

Carina: Een koele herfst ochtend, alles is nog steeds rustig. Het enige geluid dat u hoort zijn mijn gedempte stappen op de bodem van het bos, en mijn adem, kleine trekjes in de frisse lucht. Ik ben ongeveer 40 minuten in een rustig tempo op de weg. Het inademen van de pistes waar zet ik de beste, een zucht van opluchting en met een frisse blik in de nieuwe dag kan beginnen.

3. Wow, geweldig idee… Wat is van elk van uw persoonlijk beste ren-ervaring?

Carina: Saigon 2013, 7 uur: stof, rook en Vietnamese koffie-de geur ligt in de dichte, vochtige lucht. Ik ben actief in kronkelende lijnen talloze Vietnamese en nog meer scooters en vraag me 2 km, wat heb ik mezelf in. Hetzelfde vraagt de oudere heer, nonchalant op zijn Tuk-Tuk verwerpt ook en roept naar mij, of ik het nodig zou hebben voor een Tuk-Tuk. Ik kan de verleiding niet weerstaan een Grijns – natuurlijk, de lokale Bevolking nooit zou komen aan de krankzinnige idee in dit klimaat en in de verschrikkelijke last van fijn stof is nog sneller dan 2 km/h. Tenzij, natuurlijk, het heeft veel van een haast. En zelfs dan, een Tuk-Tuk met de veiligheid gezonder dan Hardlopen!

Mandy: Mijn beste en ook ergste draait ervaring was mijn eerste halve marathon in augustus 2014. Na één en een half jaar, ik had mij voor de eerste Keer dat de 21 kilometer in de wedstrijd en begon ik in mijn eigen stad van Rostock tijdens de nacht. Een geweldige track om te Beginnen met U de vertaling van de ferry en vervolgens krijgt de rivier langs, totdat het eindelijk, door het centrum van Rostock. Ik was blij, ik was al gek op de vlucht, want mijn familie en vrienden langs de route om mezelf op te vrolijken. Het was een ongelooflijk gevoel: ik als een sport moffel liep een halve marathon en kan doen met het Buigen en Breken – ins doelen. Om de Trots van mijn moeder en mijn zus en mezelf bewezen dat het haalbaar is, maakte me ongelooflijk gelukkig. Alleen mijn lichaam was dat niet zo grappig, en dus moesten we direct na dat, om Sanizelt. Maar voor de medaille, ik nam het in de strijd. 😉

GRTR_Autorin_Mandy_Jochmann_Fotocredit- 22places_de

Photo credit: www.22places.de

4. Je hebt een uitgebreide E-Boek voor het uitvoeren van beginners, met persoonlijke tips, Tricks, Interviews en controleer geschreven lijsten. Hoe is het idee voor dit? En wat is er zo speciaal aan uw boek?

Mandy: Onafhankelijk, Carina en ik al voor een lange tijd het idee van een eigen E had om een Boek voor het uitvoeren van beginners. Het bleek deze te publiceren, gewoon weglaten van een heel boek aan het onderwerp, omdat we al hadden geschreven op onze Blogs voor elk van de onderwerpen in de beginner verplaatsen. Dus waarom niet alles? Het idee is een stuk te ver, wij bloggen over het Uitvoeren van, we weten de UPS en Downs en de vragen van onze lezers. Het begin van 2015, heb ik aangekondigd in mijn Nieuwsbrief, mijn doelen voor het komende jaar, inclusief het E – Book. Vervolgens Carina schreef me, als we niet willen om samen te komen en het idee voor de samenwerking is geboren!

Carina: We beide wisten vanaf het begin dat wilden we niet gewoon schrijven “gewoon een ander boek over Hardlopen”. We wilden een E-Boek, getrouw weergeeft wat onze Blogs zijn, Iedereen kan uitvoeren. Hardlopen is leuk en kan Je leven veranderen op een positieve manier. Omdat er meer dan een Sport wordt Uitgevoerd. Het voeren van een instelling. Wij willen iedereen die graag om te zorgen voor meer beweging in uw dagelijks leven, laten zien hoe makkelijk het is. Het E-Boek afgeleverd met ingewikkelde technische taal en introduceert het onze lezers gemakkelijk te begrijpen en met veel Motivatie stap-voor-stap van de Run. Daarnaast is een moderne, in het oog springende Ontwerp is belangrijk voor ons. En het Belangrijkste ding – het plezier niet te kort.

5. Je boek is echt geweldig! Als u een beginnende lopers, alleen een enkele set Motivatie: Wat zou het worden?

Carina: “het Belangrijkste ding over Het Hardlopen is dat Je begint, maar Je afgestemd te blijven.” volgens Hal Higdon

Mandy: het belangrijkste is dat Je begint te lopen, doe het voor Jezelf en leuk om te doen!

Prachtige Laatste Woorden! Dank U! Vervolgens kwamen we weer op de eenvoudige formule voor alle beginners: voor in de kleren en beginnen met lopen! De nodige instructies kunt u met de Get Ready To Run-book, door Carina en Mandy. Veel plezier en let ‘ s go!

GRTR_iPad mit Schuh

Geef een reactie