Uitvoeren, Kristin, run! – Mijn grote droom Marathon

Mijn handen schudden Schrijven. Ik heb lang geaarzeld….Ik doe het op mijn Blog aan het publiek?….Ik houd het alleen voor mij?…Ik was besluiteloos! Maar uiteindelijk dacht ik: Waarom zou ik je vertellen over mijn grote droom? Dromen zijn, dat je ze delen met anderen en actief.

Als u al volgen op Facebook en Twitter ben ik vrij actief in het Uitvoeren ingevoerd, en op maandag zelfs voor de eerste keer in de 10 km binnen een uur verdwenen. 10 kilometer…..dubbele cijfers…en zo snel! Toen ik klaar was met mijn run, tegenover het ging mij om “Applaus” van Lady Gaga als een passende Omen door mijn koptelefoon! Oh Ja, ik gevierd na deze geweldige run, en eigenlijk liep met een Grijns op mijn gezicht de laatste meters tot aan ons appartement! Voor mij is deze wedstrijd was een enorme stap vooruit!

Erster-Marathon

Want ik heb een droom…

Volgend jaar ga ik 30 en ik heb mezelf in het hoofd dat ik met 30 van de 42! Ja, ik wil naast je valt voor mijn eerste Marathon. Geen 10km run, een halve marathon….nee, ik wil het weten! Ik wil van de koning discipline! En ik weet instinctief dat ga ik doen! Ik geloof in mezelf en mijn lichaam. Om deze reden zal ik u vertellen vandaag.

Waarom droom ik van de Marathon?

Voor mij is het soms vreemd. Sinds ik begon te luisteren naar de stem van mijn hart, ik heb van tijd tot tijd momenten, in die zie ik zeer intense dromen en visioenen voor mijn innerlijk oog. Ik liefdevol noemen het “mijn hart verlangt”. In het laatste jaar, dat was ik met mijn Yoga opleiding, en – God zij dank – ik heb deze droom, want anders zou ik niet hebben ervaren gegarandeerd de vreugde die ik ervaar in mijn Yoga-praktijk en opleiding. Ik vond Yoga of misschien is het me gevonden?! Wie weet…

Over het jaar, begon ik te dromen van de Marathon. Het is begonnen langzaam. In de afgelopen tijd, ik heb mensen ontmoet die kan lopen en de Marathon of de voorbereiding voor je eerste Marathon. Dus ik kwam met dit idee in touch…. Marathon! Ik! Ik??….Ten eerste, ik verwierp dit denkbeeld, maar in feite begon ik te dromen ergens in de nacht. Ik zag mezelf in het doel na deze 42,195 kilometer, en dit innerlijk beeld was onbeschrijfelijk! Het raakt mij tot tranen als ik er aan denk. Het idee werd geplant in mijn hoofd: ik ga een Marathon lopen! Het enige wat ontbreekt is de tijd in mijn agenda.

Dit kwam in de laatste paar weken, toen ik me realiseerde dat ik ben van plan om in 2015 mijn volgende decennium van het leven. Waarom kan ik niet beginnen met deze nieuwe decennium met iets zo Onvergetelijk als een Marathon? En dus het Motto is gemaakt:

30 ik de 42.195 kilometer!

Dit is het Motto van zweven nu drie, vier weken in mijn hoofd en het drijft me gek! Ik ben waarschijnlijk verdwenen ook om deze reden, op maandag, de 10 km in 59:25 minuten. Immers, een kwart Marathon! 🙂

Ondanks de enorme euforie geactiveerd door dit doel in mij, ik blijf ontspannen. Ik zal niet haasten iets, maar voor mij, heel langzaam, op de Lange termijn. Er is veel tijd is ook nog steeds tot mijn 30. Verjaardag! Mijn eerste tussentijdse doelstelling, het wordt slechts één keer Uitgevoerd om een aangepaste voor mij en mijn lichaam, ik ben gaan lopen vanaf nu regelmatig 2-3 Keer per week. Om deze reden heb ik onlangs in de winkel voor nieuwe loopschoenen advies en een analyse uitgevoerd. Ik ben ook van plan om mij te laten in de komende paar weken, als het eenmaal grondig gecontroleerd door een arts. Daarnaast ben ik van plan, maar mijn eerste hardloopevenement voor 2014 – de nacht in mijn stad op het einde van juni. Iets meer dan 12 kilometer – een goede stretch voor mijn Opleiding!

Nu is mijn droom is uit! Je kent het wel! En kan ik je iets vertellen? Het voelt goed! Voor mij is de Post zorgt voor een beetje meer aansprakelijkheid. Ik zeg dat het niet alleen mij, maar ook voor u! Tegelijkertijd weet ik dat er onder u is ook een veel lopers te zijn, het kan mij is het in ieder geval heerlijk tips. Dus kom maar op! 🙂

Op mijn Blog zal ik verslag in de komende paar maanden, dus kom regelmatig terug van mijn voortgang en de ervaringen die ik verzamel tijdens mijn opleiding. Begeleid mij op mijn persoonlijke weg naar het grote doel: mijn eerste Marathon!

Geef een reactie