Fuck wat andere mensen over je denken! Je jezelf zijn!

De titel van de blog post klinkt provocerend. Precies dit is mijn voornemen: We kunnen bewogen worden een beetje wakker, want de meeste mensen houden zich veel te lang en hard met deze “innerlijke Monster” in de huidige, ETEN TREIN LOVE Story: gedachten over de gedachten van andere mensen over ons. Klinkt ingewikkeld? En net zo hard om u hebt een invloed op ons leven.

Als we ons om na te denken over de gedachten van anderen, dan om te leven gewoon…

Allereerst wil ik u een paar alledaagse voorbeelden van hoe ons de gedachten van wat andere mensen denken over ons. Ze verbergen zich in de meest uiteenlopende situaties in het leven:

  • Ik wil graag met mijn idee onafhankelijk van elkaar, maar dat klinkt zo gek. Wat mijn omgeving denkt dat, dan over mij…
  • Mijn jurk is te kort? Ik wil niet lijken te provoceren.
  • Ik kijk in de broek te vet? Morgen een belangrijke Vergadering. De chief dagen moet onder de indruk zijn van mij!
  • Ik moet nog tot het uitvoeren van een snel telefoontje, mijn klant denkt dat ik ben betrouwbaar.
  • Ik kan je niet zien…mijn appartement ziet er rommelig uit. Want ik kan het niet laten een in!
  • Als ik niet naar Cora ‘ s verjaardag, dan kunt u de indruk krijgen dat het niet meer belangrijk is voor mij. Ik zou beter gaan.
  • Mijn collega ‘ s hebben vandaag de dag zag er zo grappig, want ik ging 1 uur eerder dan gebruikelijk.

Dit zijn allemaal overtuigingen en situaties die we allemaal kennen. Het is klein, onaangename gedachten, die bepalen en ons dagelijks leven. Zoals u het wilt hebben op ieder van ons in verschillende vormen, maar ze hebben een gemeenschappelijke noemer: Het gaat altijd over wat andere mensen over je denken. Over je Uiterlijk. Over uw motivatie om te werken. Uw hart dromen. Of uw huis.

Ook, ik wilde alleen maar om gewaardeerd te worden en vond

Voor mij, de gedachten over de gedachten van de ander als een vast principe toegepast. Natuurlijk heb ik er over denk, wat vind je van mijn omgeving op mij. Dit is belangrijk, misschien zelfs van essentieel belang om te leven. Immers, we willen allemaal worden behandeld graag en goed. Daar heb ik toegepast in feite, de moed, mijn hart dromen te volgen met mijn onafhankelijkheid, ik heb veel geleerd! Ik heb veel sterker dan in het verleden, geconfronteerd met deze gedachte patronen. Niet alleen dat ik nu via mijn Blog en mijn werk rond dat is veel meer aanwezig in het Publiek, wat ik geven aan de wereld, veel meer blootgesteld zijn aan mensen en hun meningen. Dagelijks krijg ik veel Mails en reacties met prachtige, lovende en ontroerende woorden, laat mij stralen. Ook zijn er ook Zeurpieten en critici (en zelfs persoonlijk aanvallen van mensen), die iets over mij of mijn werk niet leuk vind.

Hoe ik het opgelost met de gedachten van anderen

In het begin, ik heb precies hetzelfde gedaan hebben dezelfde gedachten als voorheen. Wat kon ik beter doen? Het recht om de kritiek, echt? Moet ik hier en daar misschien iets? Of kan ik iets over mij…? Deze gedachten waren zo vermoeiend en energie in beslag, dat zij viel als schubben van de ogen: “Kristin, wat heb je dat je zo vaak gedacht van wat andere mensen over je denken? Zou het niet veel beter voor u zijn, wanneer dit precies kan worden en gewoon jezelf zijn?” Eerste van alles, het was onmogelijk voor mij…waren deze gedachten deel van mij als mijn rechter Arm. Echter, ik voelde de kleinste vonk van deze nieuwe mogelijkheid van leven zonder deze vervelende vraag, een golf van lichtheid in mijn maag tintelingen. Dus ik liet het aan een Experiment om te komen, en uit dit Experiment, zal ik u in mijn Video:

Ik hoop dat je nu met deze gedachte inspireerde, om te leven zonder die vervelende ‘gedachten over de gedachten van andere mensen over uw Persoon”. Deze ingewikkelde zin maakt het duidelijk hoe moeilijk maken we ons leven!

In mijn leven is een hoop veranderd…

Sinds ik gaf meer en meer van, en de gedachten van anderen trek gewoon vertrekken, dan voel ik me zo veel beter!! Ik ben vol energie, ik draag wat ik denk dat goed is, trakteer ik mezelf op een vroege avond feest zonder een slecht gevoel, ik schrijf vrijgesteld op mijn Blog, begin ik met liefde en innerlijke kalmte is een nieuw project, mijn gedachten gemoedsrust flow en ik kamers, extra, als ik verwacht een bezoeker….zeg: ik ben heel eenvoudige mezelf gelukkig, want ik ben eerlijk tegen mij en mijn leven. Ik ben niet buigen mezelf, want van andere mensen en hun Overtuigingen. Sta me toe mezelf te zijn en te leven.

Daarom zou ik u willen aanmoedigen, ten eerste, van tijd tot tijd de provocerende einde van dit blog-Bericht te denken: Shit, wat anderen over je denken! En zo snel als een negatieve reeks overtuigingen over de soorten gedachten, scheve opvattingen of afwijzend houding van uw collega-man komt in je hoofd, gewoon laten gaan! Denkt veel meer over hoeveel vreugde het maakt als je je zelf, en je zal niet buigen of beter! U bent hier in dit leven om je eigen ding doen en te brengen in de wereld, wat je alleen kan geven aan haar. Dit is zo mooi-u behoeft de goedkeuring van andere mensen, of zelfs vervelende opmerkingen.

Dus, in de toekomst, zelfs je beste altijd als het gaat om welke en hoeveel adviezen van de buitenkant van haar pre-laten we aan u. Alles wat je doet goed en je kunt groeien, is van harte welkom! Maar alles dat de lasten van u en houdt u terug, laat je gaan, alstublieft! Voor mij was dit één van de meest belangrijke sleutel om te komen in mijn volle kracht.

Geef een reactie