Mijn eerste Marathon – Kate van Wild & Fit in het Interview

Kate en ik hebben elkaar ontmoet op de PUMA Fitness Workshop in Frankfurt. Omdat, zoals ik al eerder zei: een of andere Manier aan mij in de laatste paar maanden, altijd ambitieuze lopers die zijn afgewerkt hetzij van een Marathon of het voorbereiden voor de eerste grote run.

Kate Wilde & Fit – uw Blog schrijft ze over de onderwerpen van Fitness, Hardlopen en co – actief op 13.10.2013 in hun eigen stad München, de eerste Marathon. Nog vers zo te zeggen! Vandaag vertelt ze ons over haar ongelooflijke ervaring.

Mein-erster-Marathon

Kristin: Op je Blog zeg je over jezelf die je gebruikt om de sport, maar dan hebben gevonden. Nu bent u zeer actief. Toen was het duidelijk voor je dat je eens een Marathon willen lopen?

Kate: Tijdens een gezamenlijke lopen met mijn meisjes en een van hen zei dat ze graag zou willen uiteindelijk een Marathon te lopen en al ingelogd. Ik was op het punt ongeveer drie kwart van een jaar, actief en ik vond het idee van het lopen van een Marathon. Me, ik heb me aangemeld ongeveer een jaar nadat ik was begonnen met Hardlopen.

Kristin: wanneer en waar was je eerste Marathon? Wat je ging op de 42,2 km door het hoofd? En die gevierd met u in de doelstelling?

Erster-Marathon-KateKate: Mijn eerste Marathon liep ik vorig jaar in oktober. Op 42 km, heb je veel tijd om na te denken over de dingen. Maar mijn grootste gedachte was: “Fuck…ik ben het lopen van een Marathon!”. De track die ik onder de knie met een vriend samen van Start tot finish. Het was geweldig, tot km 36. Daar had ik stop even de gedachte. Maar het zou ook dom. Dat is de reden waarom we hebben gemaakt, zelfs tot de laatste kilometer!

Het gevoel was ongelofelijk. Voor te bereiden voor zolang als u kijken naar documentaires over marathons, praten met vrienden over het diner. Het doel van de druk en de belasting daalt dan, u hebt opgebouwd in de voorgaande weken.

Op het spoor van mijn ouders stond meerdere malen op diverse Punten om mezelf op te vrolijken. Mijn collega ‘ s had gestationeerd met zichzelf in het bijzijn van mijn werk en mijn vriend reed bijna de gehele route met de fiets aan de kant. Ze waren allemaal op de afwerking en gevierd met mij!

Kristin: Hoe lang heb je opgeleid voor je eerste Marathon? Wat opleidingsplan heeft u doorgaan? En hoe ging je mentaal voor te bereiden?

Kate: Van het Moment dat ik had getekend, ben ik opgeleid. Helaas moest ik 3 maanden voor de Marathon, een onderbreking van de opleiding en ik dacht dat ik zou zijn tot het annuleren van de Marathon. Nadat ik ging naar de dokter, ik was onmiddellijk terug op de hellingen, en opgeleid. Ik had geen opleiding, ik heb net getraind en door te voelen en probeerde te lopen, elke week, een paar kilometer verder op. Een grote Motivatie was natuurlijk mijn vriendin en ik hebben het samen trainen!

Kristin: Samen het is waarschijnlijk de beste! 🙂 De grote vraag van veel lopers te trainen voordat de eerste Marathon en meld u vervolgens aan of Vice-versa?

Kate: Eerst aanmelden, dan de trein! Als je je hebt geregistreerd keer, voel je een bepaalde verplichting aan de race. Daarnaast is het mogelijk om te bereiden dus grondig voor.

Kristin: De 12 weken voordat de eerste Marathon op een gedisciplineerde manier van Training. Wat is de innerlijke Motivatie die je moet hebben voor dit? Hoe kun je jezelf motiveren?

Kate: Mijn grootste Motivatie was om mezelf te bewijzen dat ik het kan doen! Tot 2 jaar geleden was ik een absolute sport. Gemakkelijk-dat is waarom ik wilde deze Marathon en doe het!

Kristin: Heb je op zoek naar je eerste Marathon met een doel, of alleen de afwerking was het belangrijk voor u?

Kate: ik moest eerst de doelstelling van 4 uur. Dit is eigenlijk vrij veel DE tijd dat iedereen wil uitvoeren. Maar met de gedwongen pauze, het doel was niet langer gemakkelijk te maken. Gelukkig maar, want van de Marathon was zo goed als hij was. We waren comfortabel op de weg en hebben genoten van de 42 kilometer.

Ik denk dat het leuk is, niet op de baan te blijven. Op het eerste Marathon, je moet geen tijd en gewoon lopen! U moet de test de eerste Keer, wat is er gebeurd tijdens het Lopen op deze afstand. De man met de Hamer komt en dan moet je gewoon alleen onder druk als het is running out van de tijd. De tweede Marathon van u weten wat u kunt verwachten en kunt u toetsen tegelijk.

Dank je wel voor je leuke verslag en de Marathon tips, liefde Kate! Nog veel plezier met je Training!

Geef een reactie