Mijn eerste Berlijn-Marathon in 2015 – Mijn vriend Christoph verteld

Gisteren was een bijzondere dag voor mijn vriend. Hij is klaar met zijn eerste Marathon in Berlijn in 2015 en ik vergezelde hem. Aan de ene kant, met een bezwaard hart, want ik zou, natuurlijk, gezien mijn Marathon debuut, maar aan de andere kant was ik ook een groot plezier om hem te begeleiden op zijn weg naar de koning discipline en helden my na iets meer dan 4 uur in ontvangst te nemen. Vandaag, Christoph is gemeld, vers uit zijn eerste Marathon, omdat hij natuurlijk toegestaan om verder te gaan met mijn blog in de serie ‘Mijn eerste Marathon” en heeft samengevat voor u zijn fantastische indrukken en persoonlijke Marathon tips in dit Interview.

Mein-erster-Marathon

Kristin: Het is nog steeds fris! Uw eerste BERLIJN-MARATHON IN 2015! Hoe was het voor u? Wat ging je naar de 42,195 kilometer door het hoofd? Er werden van tijd tot tijd aan twijfelen dat je het kan doen? Hoe voelde het, toen je liep voor de laatste 900 meter via de Brandenburger tor?

Christoph: De Marathon was geweldig. Ik denk dat ik ervaren heb alle emoties, de 42,195 kilometer. De Start zelf was spannend. Met meer dan 40.000 lopers op het startblok voor een geweldige ervaring. Helaas moest ik om te beginnen als een nieuwkomer in Blok H (de laatste en grootste Blok). Dus ik heb gemerkt dat vanaf het Begin met heel weinig. Maar onze Blok om 9.35 UUR was toegestaan om te beginnen, het was een geweldig gevoel. Indien het bedrag van de in beweging zet, eerst langzaam wandelen, dan loopt – dat is echt cool.

Op de track zelf, er waren bijna alle emoties. “Hoe cool ik ben met mijn eerste Marathon door Berlijn” naar “Waarom doe ik dit nu tot mij?” was alles. Voor het maken van de route, ik had geen tijd. Alleen als ik zal mijn tijd met het doel, de te bereiken die ik mijzelf heb gesteld, was er voor mij altijd in de achterkant van het hoofd. Het hoogtepunt is het einde van de laatste Kilometer. De Bocht naar de finish “unter den Linden” met de Brandenburger tor op de Achtergrond en daarachter de langverwachte doel. Ook, mijn prachtige vriendin op de zijlijn, juichen mij en samen met mij, voor dit Moment tevreden. Op dat Moment mijn uitputting van de laatste paar kilometer waren verdwenen en ik vloog letterlijk naar de finish. Erster-Marathon-in-Berlin-2015

Erster-Marathon-in-Berlin-DebütKristin: ik ben zeer blij dat het zo goed ging, en je klaar bent met je Marathon met een Glimlach! Goed gedaan grote doel en het geeft wat rust. Op het moment moet u denken zelfs niet Actief is, of? Als u uw Regeneratie? Je hebt nu voor de eerste keer uit voor de Wandeling, of je bent op weg mentaal weer op de vlucht?

Christoph: Dit is een spannende vraag, die ik heb twee antwoorden. Ten eerste, ik zou graag zien dat mijn loopschoenen en mijn kleren lopen. Het idee is voor mij op dit moment is een verschrikking. Aan de andere kant, ik had te maken eerder is eigenlijk Lust, met het prachtige weer een beetje los. Maar dan zag ik weer, dat deed mij pijn bij elke stap van de benen, zodat het in feite zou helemaal dom om te lopen vandaag de dag. 🙂 Mijn Regeneratie zal uitzien, dat ik de volgende dag proberen, zo veel als het is om te genieten van de benen te strekken mij, om bij u te zijn en om een beetje van Yoga, en gebruik weer de Zwarte Rollen. Anders, ik hoop op de volgende zondag, en dan zou het proberen, als ik me niet gaat om een korte termijn. En dan want ik wil uitvoeren en niet omdat ik van plan een training, die ik heb vervuld.

Kristin: dat is grappig, maar voor al mijn lezers: Hoe lang je al traint voor een eerste Marathon? Wat opleidingsplan heeft u doorgaan? En hoe heb je jezelf gemotiveerd om de intensieve Training?

Christoph: Specifiek, op de Marathon ik heb de opleiding nu 16 weken. Dit is, voor mij, Heiko van Laufen heeft een Totaal van een wekelijkse training plan, dat me precies op mijn doel te draaien. Dit was voor mij de Sleutel tot de hele marathon voorbereiding. Ik wist dat hier een ervaren running trainer dacht aan mij, mijn omstandigheden en mijn doel is macht en bij mij elke week schrijft een persoonlijk opleidingsplan. Het gaf mij het gevoel dat ik mijn doel. En dat heeft me gemotiveerd te blijven vasthouden aan het en zoek geen excuses. Afgezien van een professionele training plan is 10 keer interessanter en effectiever dan de Standaard opleiding plan van het Internet of een tijdschrift. Ik had de klassieke lange, langzaam draait, draait boren, Passen en interval training is altijd een geweldige mix van intense en stiller eenheden.

Kristin: De marathon is uitgevoerd, maar niet alleen van het Lopen zelf. Wat hebt u in retrospect, door uw voorbereiding en de eerste Marathon geleerd? Wat was je belangrijkste inzicht?

Christoph: Wat ik geleerd heb op de Marathon? In het bijzonder, in de loop van de opleiding heb ik een ding geleerd. Als ik had aan het eind van een week, mijn lange termijn en dacht, “nooit Meer!”, Ik heb in de volgende week verklaarde: “Maar, er is nog ruimte!!”. Dit gevoel – in staat zijn om op eigen buiten de grenzen, nog een beetje meer, een beetje sneller en een beetje meer run – in is super!

Op zondag tijdens de race had ik een bijzondere ervaring waar ik zeer tevreden van ben. Mijn riep doel was om “het einde van mijn eerste Marathon onder de 3:59:30”. Dus ik liep net zoals ik zou dit doel bereiken. Dit heeft gewerkt aan km 35 is ook prachtig. En daarna was het punt waar ik moest vechten. Ik ben zo gefocust op mijn werk. Ik heb niets meer gezien van de omgeving. Niet de mensen aan de rand, niet de “bezienswaardigheden” van Berlijn. Ik was alleen met mezelf en mijn lichaam. Op het Moment dat ik had mijn groot besef voor mijn eerste Marathon. Waarom ben ik aan het worstelen nu voor de laatste kilometers. Ik heb geen lol op in de sfeer van de stad. Het was gewoon te vermoeiend en corrosief. Daarom heb ik besloten spontaan te verminderen, het tempo en het einde van mijn uitgevoerd met een Glimlach op de lippen, een prachtige herinnering en een geweldig gevoel. Ja, op het einde verloor ik per km van de 1:00 Minuten, wat dan?! Niemand kan dat wat schelen. Maar ik had buiten de tijd, die met u gegaan, mij een kus op te halen, voor mij, de Potsdamer plaats te behalen en de Brandenburger tor op een continue basis. Dat was het voor mij de hele tijd en ik zou het opnieuw doen.

Ik denk dat iedereen die moet ik een keer voor een Marathon. Alleen voor de Training en voor de wedstrijd schema dat is echt heel handig. MAAR neemt niet de slaven van deze tijd. Als het niet past, als je een slechte dag, als je niet op de vorige dag te lang op de beurs, als je in staat waren om de opwinding goed genoeg Ontbijt, dan is de Marathon te lopen. Laat een paar minuten meer of minder niet ervaren, wat betekent dat de finish aan het gejuich van de vele onbekende mensen. Omdat het afwerken van een Marathon is groot genoeg!

Kristin: Deze instelling vind ik zo bewonderenswaardig is aan u! Je hebt het absoluut juist! Uitvoeren van happy – zelfs je eerste Marathon. Van incl kunt knippen veel lopers een schijf (. mij), en pakken het moeilijk. Dank u voor het laten van me van u leren!

Wat interesseert mij nu: Je bent de eerste Marathon in Berlijn, liep een van de grootste Marathons in de wereld. Zou u aanraden Nieuwelingen te voeren Berlijn als een eerste Marathon, of zou u achteraf gezien liever een kleinere Marathon, de eerste gekozen?

Christoph: Dit kan waarschijnlijk alleen beslist iedereen voor zichzelf, maar ik hou te vertellen wat de voordelen en nadelen vanuit mijn oogpunt: Het grote voordeel van Berlijn is het motiveren van de drukte op het spoor van de rand is en de hele 42,195 km. Omdat de folk festival is dicht bij de stemming en heb ik meer dan eens gedacht hoe cool het zou zijn om te verblijven met de ene of de andere van het lint en vieren een beetje. Bovendien is Berlijn georganiseerd, natuurlijk. Van de registratie, de jurk doseren/terug naar de Raad van bestuur op het spoor. Hier is niets aan het toeval overgelaten. Het kan de nervositeit. Ook de tijd voor de Berlijn-Marathon is in mijn ogen super. Aan het einde van September is het meestal nog warm genoeg, maar niet in de zomer warm. Wat is Berlijn niet zo leuk voor een beginner: meer Dan 40.000 lopers voor veel van verdringing op de baan voor de Start en bij de finish gebied. De wachttijden bij het eerste nummer probleem, naar de Badkamer, en op het moment van de jurk de levering, zijn volledig normaal. Ook op het spoor, de 40.000 lopers zijn niet waarderen. Mijn hoop is dat het uitgekeerde bedrag met de tijd, slechts gedeeltelijk voldaan. Sinds ik met mijn geplande tijd, een van de snellere lopers van het blok H (doel 4:15), ik had om in te halen permanent andere lopers. Als een newbie, start deze automatisch in het laatste Blok en hebben aardig de weg door de strijd. Dit heeft mij beroofd van voelde me veel energie en ik heb niet gevonden in een gelijkmatige beweging van de snelheid.

Kristin: In Berlijn, je bent gegaan, nu de koning afstand. Wil je ooit een Marathon lopen? En wat ben je aan het zweven?

Christoph: Ja, ik ben gaan lopen in de Marathon weer. Het feest is voor mij te Berlijn in 2015. Wat wil ik dan doen? Ik denk precies hetzelfde weer. Een doel tijd onder de 4:00 uur en een Glimlach op de lippen van het slachtoffer. Mijn Droom Doel? Nogal ongebruikelijk: De Big Sur Marathon in Californië. Van deze Marathon, alle deelnemers zijn enthousiast! Hoe groot het is, alsjeblieft, één van de mooiste wegen in de wereld in een adembenemend landschap, om te worden in staat om te lopen zodra de voet?! En dan, hopelijk, met jou aan mijn zijde!

Ik hoop, mijn lieve Christoph! 🙂 Ik dank u voor deze prachtige persoonlijke ervaring verslag van de eerste Marathon ervaring in Berlijn. Leg nu voor de eerste keer met de voeten hoog en dan maken we weer in een paar dagen langs de wegen en Paden zijn onveilig!

Geef een reactie