Ik weet niet over u, maar ik kijk op Youtube, heel graag “Voedsel agenda ‘s”. Op Instagram laat ik vaak mijn eten, maar ik heb geen foto alles wat ik eet. Op mijn vraag of u geïnteresseerd bent in een eetdagboek, antwoordde heel veel met “Ja”. Dat is de reden waarom ik gefotografeerd voor vier dagen, elke kruimel, ik at, voor u, om u te laten zien hoe Schoon het Eten van gerechten die ik heb gegeten. Misschien de een of andere Inspiratie voor je. De dagen dat ik gedocumenteerd, maar waren niet opeenvolgende, ik kreeg geen tijd helaas.
Krijg een vloed van beelden! 😀
Dag 1:
Voor het Ontbijt was er het Ontbijt pap van Alnatura met granaatappel zaden en druiven.
Een banaan en een Zoete Grapefruit (waar ik van hou!) als een Snack.
Lunch onderweg: mijn bulgur salade.
Snack: 1x Vanille Bessen Raw-Bite
Voor het diner was er de pompoen-kokos-zoete-aardappel soep en een beetje brood en kaas, ook Halloumi en een glas wijn (niet schoon).
Dag 2:
Voor het Ontbijt was er op 2. gedocumenteerd dag pompoen brood met kaas, plakjes komkommer en Tuinkers, natuurlijk Groene thee.
Als een Snack, er werd gedroogd fruit (ananas, Veenbessen, moerbeien, abrikozen) en amandelen.
Omdat het moest snel gaan, er was alleen ’s avonds brood”. Twee-tomaat volkoren brood + kaas en augurken, en sommige van deze Schatten:
Fig mosterd, een absolute favoriet van mij in de herfst.
Dag 3:
Het was terug naar de Ontbijt pap van Alnatura, dit Keer met Appel, gedroogde abrikozen, een persimmon, en hazelnoot-kernels.
Als een Snack, een banaan en een Appel, Groene Jasmijn thee (de drank, ik heb op het moment heel gelukkig). Ik heb eten laat Ontbijt en een vroeg diner, dus er was geen echte lunch.
In de avond waren er dan volkoren linguine met huisgemaakte tomaten-Mozzarella-Saus, met wat Basilicum Tofu van Taifun (mijn favoriet, omdat zelfs de Heer is helemaal gek van). Daarnaast was er een gemengde wilde salade met olijfolie (alle van Alnatura).
Op de Bank was het kaneelbroodjes, niet schoon, maar lekker (helaas! en niet schoon):
Dag 4:
Voor het Ontbijt zijn er 4. gedocumenteerd dag banana porridge (normaal Pap en een geprakte banaan in het beslag) met granaatappel en Mandarijn-oranje (ben vergeten om een foto te nemen, dit is een banaan pap van de zomer, wanneer berry-de tijd was).
Als een Snack, een passie fruit en een Appel.
Voor de lunch waren er restjes van de dag voordien: een aardappel-topinamboer soep met paddestoelen.
Als een Snack, een kokosnoot bar van Rapunzel.
En voor het diner, geroosterde aardappelen met rode uien, champignons en sla.
Bent u geïnteresseerd in deze Eten Dagboeken? Het opnieuw doen of laten? Ik ben benieuwd naar uw Feedback in de comments! 🙂