Hoe mijn droom van het schrijven van een boek uitgekomen was…

Je weet al dat ik in staat was om mij te ontmoeten dit jaar, mijn grote droom van het hebben van hun eigen boek. Wat je nog niet weet, is het verhaal van hoe mijn droom van het schrijven van een boek uitkomen. Ik kan het zelf nauwelijks geloven, wanneer ik u in mijn geheugen, maar ik heb al ervaren dat meerdere malen in mijn leven: ALS JE HET KUNT verzinnen, JE KUNT HET. Deze set is door Walt Disney, de grootste realizers onder de dromers op onze planeet. Vandaag wil ik jullie mijn verhaal vertellen over de Dromen en Wensen…

Een Video zegt meer dan 1000 woorden en is deze persoonlijke geschiedenis van mij gewoon het juiste Medium te voelen. Veel plezier!

Ik hoop dat dit persoonlijke verhaal heeft je beroerd en motiveerde u om te geloven in je eigen dromen en verlangens, schrijf ze op en geef ze uit een vol hart van het universum. Mijn verhaal is het beste voorbeeld dat het kan werken als we geloven sterk genoeg. Het gebeurde veel meer wonderen dan wij denken.

Mijn droom is nog niet voorbij, natuurlijk. Het schrijven van het boek was het eerste aspect. Nu hoop ik dat de boodschap van mijn boek, ETEN, TREIN LIEFDE verspreiden van de holistische, gezond, actief en gelukkig leven. Hier, kunnen jullie me helpen.

%image_alt%%image_alt%Mijn boek is al op Amazon, Buch.de, Bücher.de en Thalia is beschikbaar voor pre-order. Daarom ben ik blij zijn als je nu een boek kopij voor het mei. Het zal u aan 16. Kan met de officiële release, verzonden rechtstreeks naar uw huis. DANK u uit het hart!

Dus neem ik afscheid van dit jaar en wens u een gelukkig nieuwjaar en een fantastische Start van het nieuwe jaar van 2016! De grote ETEN TREIN LIEFDE Uitdaging begint morgen! De perfecte tijd om te beginnen met een gezonder, actiever en gelukkiger leven.

Uw Kristin

Geef een reactie