Mijn eerste Marathon – Katrin bevegt in het Interview

Mijn grote doel is om te draaien in volgend jaar mijn eerste Marathon. Dat is te zeggen: van het mooie weer-casual-runner Marathon-Finisherin. De weg daarheen is lang en natuurlijk krijg je 1000 vragen in je hoofd. Hoe train ik zin? Hoe vaak ga ik vanaf nu op? En dat was eigenlijk in de andere?

De uitwisseling met ervaren marathonlopers aan dit onderwerp, is voor mij ontzettend waardevol! En sinds ik heb leren kennen in de afgelopen jaren, dus een aantal van de grote marathon lopers in mijn omgeving, ik kwam met het idee om dit op mijn Blog een beetje de serie: “Mijn eerste Marathon”. Hier Marathon de”pro ‘ s” van je ervaringen vertellen u dus van nu af aan, de van tijd tot tijd. Het begin van Katrin maakt gebruik van bevegt, schrijft samen met Daniel voor een aantal jaren op de vlucht, en nu je 13. officiële Marathon eindigde de marathon.

Mein-erster-Marathon

Kristin: Als je begon te Lopen, wanneer je je realiseert dat je een Marathon lopen?

Katrin: ik bewust kijken voor de eerste Keer in 1987 in een Marathon. Het was in Frankfurt, en nogal willekeurig. Mijn ouders wisten dat een medepassagier, die we hadden gejuicht. Aan de ran van de tijd, alleen Gek lopen van een Marathon. Vooral mannen, allemaal heel slim, en 20% waren onder de 3 uur.

Toen ik de eerste “stappen uitvoeren”, was mijn Motivatie, eerder, te sporten, te bewegen en leggen een basis voor de schoolsport. Vanaf 2000 heb ik gebruikt om te kijken van tijd tot tijd in het geval van stad marathons in Frankfurt en Keulen, en wist een paar marathon lopers in persoon, en kon zich niet voorstellen op het moment, deze afstand is nog steeds voor mij. In 2004, opnieuw als een toeschouwer bij een Marathon, samengevat op het moment, de beslissing om te draaien in het volgende jaar. Het duurde maar een jaar langer.

Kristin: wanneer en waar je liep je eerste Marathon? Wat je ging op de 42,2 km door het hoofd? Er werden van tijd tot tijd aan twijfelen dat je het kan doen?

Mein erster Marathon KatrinKatrin: Mijn eerste Marathon, ik ben op 8. Oktober 2006 in Keulen, ran – die datum vergeet ik zeker niet. Het was een koude Ochtend met een heldere blauwe lucht was het een perfecte oktober weer voor een Marathon.

Ik maakte de fout en ik ben een veel te starten, te snel. Als een marathon rookie, ik wist niet dat het aan het begin van de marathon, “normaal” is dat je een gevoel voor de eerste paar kilometer een stuk makkelijker dan het gebruikelijke. U hebt getraind in de laatste week minder, ideale, goed gegeten en goed geslapen, en dan is deze maniak van een live publiek in Keulen. Maar 23 km, moest ik ga een paar meter, en omdat ik bang was dat ik zou niet maken naar de finish.

Maar op een of andere manier ging, een beetje trager, maar altijd met de bedoeling om de finish. Het wist van veel mensen dat loop ik mijn eerste Marathon – vrienden, familie, collega ‘ s, deels zelfs op het circuit, omdat ik niet kon geven nog!

 

Kristin: “En je kwam ook naar het doel! 🙂 Hoe voelde het om te voltooien van uw eerste Marathon? Die gevierd met u?

Katrin: Zelfs als ik gevochten tussen heel mooi, het ging om het einde te snel voorbij, en echt intense herinneringen heb ik niet. Op dat moment, de finish was in Keulen rechteroever van de Rijn, dus dat ik moest veranderen in de loop van de brug Deutzer. De verhoging niet tot me doorgedrongen tot 500 meter (direct na de Start), na 41.5 km, alle de meer. In de doelgroep van mijn Vrienden, mijn ouders en mijn tante zaten te wachten. Een Kennis van mij, een ervaren marathon loper, liep met mij de hele Marathon, en natuurlijk was er ook. En ze waren allemaal erg trots op mij. Een Marathon is een Marathon van 42 kilometer is nog een hoop gebeuren. Wie kan van te voren zeggen of u het naar de finish?

Kristin: Heb je op zoek naar je eerste Marathon met een doel, of alleen de afwerking was het belangrijk voor u? Wat zou u ons adviseren?

Katrin: De eerste Marathon, als in een van de volgende – is het belangrijkste doel, om gezond aan de finish. En we moeten niet vergeten, noch de Opleiding, noch de grote dag.

Stiekem had ik al de bedoeling om het in 4 uur, zelfs als ik wist dat dit was de eerste Marathon te zeer ambitieus. Volgens Steffny, moet u in staat zijn om een halve marathon onder de 1:50 uur om te voltooien van de Marathon onder de 4 uur. Ik heb te bewegen de fout gemaakt door veel te snel, een typische beginnersfout. Zo miste ik op een gegeven moment de kracht en energie. Naar de finish, ik kwam na 4:04:37 uur. Van een Niet-loper heb ik gehoord dan: “Oh, het vier en een halve minuut, je niet kunt krijgen?” Iets dat alleen iemand kan vragen, heeft geen idee hoe te Lopen …

Kristin: ik denk ook dat niemand kan oordelen, laat nooit de 42,2 km. Spreken van die, de meeste van De training plannen die beschikbaar zijn in het netwerk, niet de volledige afstand tijdens de training fase, slechts een enkele Keer. Waarom is dit zo?

Katrin: 42 km lopen in de Training als voorbereiding voor een Marathon te veel. Als je kan lopen in de Opleiding 30 of 32 kilometer, dan kunt u de laatste 10-12. Klinkt raar, maar het is zo. Ik geloofde het niet op het moment. In de laatste twee weken voor een Marathon is het spits fase, loop je minder, slaap-ideaal, meer dan normaal, eet goed, je bent dus vernieuwd. De eigen spanning en de sfeer van de track doet de Rest.

Dank u, lieve Katrin, die u hebt gedeeld, je herinneringen aan je eerste Marathon met ons en geef ons een hoop mooie antwoorden!

Geef een reactie