Training Challenge in November

De dagen worden korter, de nachten kouder worden, de tijd is veranderd….in het kort: Het is met grote stappen naar de donkere periode van het jaar! Wat is aantrekkelijker dan de eigen Bank met een warme deken, een goed boek, een Kop thee en iets om op te Knabbelen? Deze lokken voel ik me ook heel sterk met me… gaan naar De sportschool of worden uitgevoerd bij temperaturen rond het vriespunt zal dalen veel harder dan in de zomer.

Maar niets is er! De komende Winter is geen reden om aan te verwaarlozen zijn lichaam en zijn Conditie! Want er is een zeer goed Alternatief als je niet hoeft te veranderen voor de voordeur!

De Body rock en co.! Ik zweer het!

Korte heldere Training, dan is het absoluut in zich zowel de spier en training van het uithoudingsvermogen! 15-20 minuten, met inbegrip van. Warming-up! Voor een tijd, met ieder van ons elke dag venster, als we eerlijk zijn met onszelf.

kristinliegestuetz

En wanneer de Motivatie het Grootst is? Tijdens het Trainen in een groep! Daarom wil ik graag beginnen met jullie een Training Uitdaging, zoals we hebben gedaan in de zomer.

De regels zijn heel eenvoudig:

  • Start is van 01. November 2012. Vanaf deze dag zal ik 2 weken van dagelijkse Training.
  • Het type training maakt niet uit. Persoonlijk ben ik gaan houden aan de Trainingen van bodyrock.tv, Zuzana Licht en mijn eigen creaties.
  • Als de spierpijn, ik zal uitoefenen bij de volgende Training een andere spiergroep of cardio-zware Workout te kiezen. Spierpijn is geen excuus!
  • Wie wil deelnemen, schrijf mij tot het einde van de maand op Twitter of Facebook, zodat we ons samen in een groep.
  • Ik post elke dag op Twitter en Facebook, wat de Training heb ik afgerond. Ik zou dan graag van u. Suggesties zijn altijd goed! 🙂

In de zomer werkte in een zeer spontane en groot. Nu hoop ik ook voor actieve deelname van u! Samen kunnen we onze ervaringen delen en Trainingen, en elkaar elke dag om ons te motiveren en om onze Successen om naar uit te kijken.

Wie wil trotseren met mij naar de Winter? Who ‘ s in?

Al Mijn Liefde, Kristin

Geef een reactie