Kunt u nog steeds naar het water ijs van herinneren, eerder, dat je kon kopen in de kleurrijke varianten op de Kiosk of in de supermarkt? Er waren rood, wit, groen, geel, bruin, enz.! Het smaakte als een kind, vooral in de warme zomer dagen, zoals nu! Echter, met name gezonde werden deze dingen niet. Een veel suiker, veel van de kleurstoffen…het moet er mooi en kleurrijk en smaak. Het is jammer!
Ik dacht bij mezelf dat ik kon maken van een gezonde, echt verfrissend water ijs zelf. Met als natuurlijke ingrediënten mogelijk, maar nog steeds net zo lekker als het wordt gebruikt om smaak! En als ik dan ontdekt, ook in het geval van Tchibo, dit is een goede manier om het ijs container, ik had om te experimenteren in de keuken. Met munt, limoen, appelsap en co.
Ingrediënten voor 12 Schoon het Eten van water-ijs:
- ongeveer 30 verse bladeren van een Minzsorte van uw keuze (bijvoorbeeld, Marokkaanse mint)
- 0,7 l niet-koolzuurhoudend water
- 0,3 l ongefilterde appelsap
- Het sap van een limoen
- Sap van een sinaasappel Sap
- 1 EETLEPEL agave siroop
Voorbereiding:
Ik weet niet precies hoe lang het duurt voor het water ijs is eigenlijk bevroren goed, maar ‘ s nachts moet voldoende zijn. Je kunt je ook voorbereiden meerdere ijs voor de komende dagen. Het ijs smaakt naar mint en citrus vruchten, echt leuk en verfrissend! I love it! Het is precies de Juiste dingen, op deze warme zomerse dagen, op zijn minst een beetje afkoelen.
De Clean Eating water ijs kan bepaald worden ook met vele andere gezonde ingrediënten. Dus ik ben het denken over het Matcha thee… en kokosnoot water…. gepureerde frambozen, enz.! Ik denk dat er een experiment heb ik glad, maar nog steeds een beetje en het genot van mijn heerlijke mint-Apple-citrus-ijs! 😉
Heb je ook nog water of ijs normale ijs? Wat zijn uw favoriete ijs smaken/ recepten?