De Schone Cooking Challenge in November

In de Schone Eten, de voorbereiding en het koken van maaltijden. Want één ding is duidelijk: hoe beter ik weet dat de ingrediënten van mijn eten en zelf-selectieve, hoe schoner het is ook! Heb ik geschreven dat me na onze verhuizing precies op de Vlag! Ik wil plan meer maaltijden, het bereiden, koken en nog eens koken. Omdat alleen in de laatste maand of twee kon ik niet voelen hoe mijn gezond eten heeft geleden, omdat ik vaak niet in het voordeel van een volledig uitgeruste keuken. In het nieuwe huis, er was gewoon geen! Dit ziet er nu heel anders…

Ik heb een keuken! Alles is er, alles heeft zijn plaats, de koelkast en de voorraden vullen zo langzaam….daar ga je! Maar ik wil niet om te swingen alleen voor mij, achter gesloten deuren, de houten lepel. Ik zou willen maken is het een Uitdaging, waarin je kunt deelnemen! Het…

Clean-Cooking-Challenge-Zutaten-1

Hoe werkt het Schoon Koken Uitdaging?

Het doel van mijn Schoon te Koken Uitdaging is om de dagelijkse voorbereiding en het koken van een gewoonte. Geen Fast Food, geen cafetaria eten, niet het menu in een restaurant, niet alleen snel gekocht mueslirepen, omdat het zo handig…nee…maar lekker en met liefde bereide maaltijden. En minstens ÉÉN maaltijd per dag. Ongeacht of het is de zoete Ontbijt of de pre-finale op een warme lunch voor werk of een gezonde maaltijd voor de dag. Je vindt jezelf in wat moet worden elke dag goed schoongemaakt het Eten en gerecht bereidt.

Dit is niet erg tijdrovend? Nee, uw schone maaltijd van de dag hoeft niet duur te zijn. Een creatieve deal-en-klare salade met fruit, walnoten en een fantastische Dressing of een opwarming van de aarde pompoen soep, of gewoon een frisse plantaardige sticks met zelfgemaakte Guacamole. Er zijn zo veel mooie, simpele ideeën voor elke dag. Ook Take away on-the-go!

En waarom is er alleen Een Schone Eten schotel van de dag? U kunt natuurlijk tijdens de Uitdaging is tijd, alle van uw maaltijden. Maar voor het zo veel mogelijk kunnen deelnemen, ik zou graag zo schoon als een uitdaging voor alle, in ieder geval, Een zelf bereide maaltijd per dag, zie je. En de 30 dagen! Dat maakt 30 prima maaltijden voor uw lichaam op dit moment….en zal zo blij!

Wanneer zal de Schone Cooking Challenge?

De Challenge begint in een week, op 01.11. tot 30.11.! In deze tijd heb je ten minste 30 reinigen van de maaltijden die u liefdevol voor te bereiden. Van het Ontbijt, een lichte lunch, snack ideeën tot de 4-gangenmenu als u wilt.

Hoe neemt u deel in de Schone Cooking Challenge?

Laat onder dit Bericht een reactie achter dat je bent! Dan, ideeën van het winkelen voor een lekker recept te vinden-uiteraard-ook al op mijn Blog, aantekeningen maken, schrijven van een boodschappenlijstje en komt lekker winkelen. Bereid je mentaal en beschouwen – net voor de eerste paar dagen – wanneer en wat voor soort maaltijd van uw Schone Eten schotel van de dag. Een week die je hebt! Dan gaan we samen! Ik kan niet wachten!! 🙂

De Schone Cooking Challenge aan het leven! – Met de Hashtag #CCC

Voor het Reinigen van het Koken een Uitdaging, neem ik op mijn Social Media kanalen Instagram, Facebook en Twitter met de Hashtag #CCC. Hieronder zal ik dagelijks mijn schone maaltijden of gewoon recept ideeën, shopping tips etc. Natuurlijk, ik vraag u, als deelnemer, om regelmatig deel je prima Eten van de maaltijden, zodat elke Uitdager krijgt inspiratie van de groep! Samen zijn we meer creatieve, toch?! 🙂

Clean-Cooking-Challenge-Kristin-1

Bent u klaar voor? Je swing met mij in de keuken in November en geeft u misschien een reboot te Reinigen Eten?! Ik ben blij, als veel van je!

Daarom super blij om deze Uitdaging aan en roept meer mensen deze uitdaging aan te kunnen. Schoon koken – 30-dagen – zonder pardon, zonder uitzondering ! Volgende week laten we gaan!

Geef een reactie