Mijn Plan voor de Fitness Challenge

Dit Post ik moet beginnen met een duidelijke boodschap: DANK u! Ik ben echt overweldigd hoeveel u wilt deelnemen aan de Fitness Challenge en ik heb geschreven. De Fitness Challenge: in een minuut met uw hulp, in de paar dagen. Een Hashtag is om de Fitness Challenge op Twitter nu: #fifeb voor de Fit in februari! Daarnaast zijn veel hebben geschreven van je eigen blog berichten met uw persoonlijke plannen voor de Uitdaging! Dit lijkt me zoooo… veel! 🙂

Ja, samen kunnen we fit en slank en atletisch, en en en! Ik ben ervan overtuigd dat we zullen ontwikkelen in de groep meer Motivatie en uithoudingsvermogen dan alleen. Ik maakte vorig jaar op mijn manier om mijn slanke en atletisch Zelf-het is juist deze ervaring. Ik had een leuke groep, waarbij ik voelde me comfortabel en ik heb net de Motivatie ontvangen, die ik nodig had.

Daarom heb ik nagedacht over hoe deze uitwisseling het beste kan organiseren. Ik heb voorgesteld dat we vervangen ons op Twitter en op mijn Facebook pagina. Maar ik krijg ook wat feedback, kunt u gebruik maken van deze media, maar nog steeds met de groep wilt communiceren. Dus ik dacht, als ik de set-up voor ons, een groep van hun eigen in het Forum Abnehmen.com . Precies in dit Forum vond ik vorig jaar, gelijkgestemde lichaam wip etc. De uitwisseling werkt geweldig, en we kunnen allemaal met elkaar communiceren in een aparte Fitness Challenge group. Dat is, laat het me weten als ik moet openen op een groep. Dan post ik vrijdag Link hier in mijn volgende post!

Anders, denk ik, maar ook delen via Facebook en Twitter nuttig. Post ik hier zeker mijn Training, en gedaan Trainingen. Ik wil ook vermelden dat mijn Blog in de sidebar van mijn Training van de dag, zodat uw ideeën krijgen, wat je er kunt doen op elke dag. Die heeft ook een Blog, je kan dit ook doen. We inspireren elkaar.

En een Verrassing dat je – net zoals in de Video, die werd aangekondigd op vrijdag op mijn Blog. Dan is mijn Blog is al 1 jaar oud en ik strekte zich een beetje verjaardag cadeau voor je…Dus wees! 🙂 Mijn eigen Plan voor de Fitness Challenge ziet er zo uit:

  • Maandag: TRX-klasse in de sportschool
  • Dinsdag: HIIT Training
  • Woensdag: HIIT Training
  • Donderdag: yoga-les in de fitness-Studio
  • Vrijdag: HIIT Training
  • Zaterdag: Rust Dag
  • Zondag: HIIT Training

Maandag en donderdag, meestal ga ik naar de sportschool. De TRX-klasse is echt geweldig, als ik het gevonden heb. Dus iedereen die de mogelijkheid gebruik te maken van deze Opleiding, moet je doen. Donderdag is een yoga-les, ik was van plan om het verhogen van mijn mobiliteit een beetje en hebben een evenwicht. In tussen, ik ben gemakkelijk om thuis favoriete sport: Trainingen á la bodyrock en ZuzkaLight. Als het weer goed is, ik kan gaan in plaats van een training, bepaalt ook de tijd om te draaien. Een beetje afwisseling is een must. En één keer per week heb ik gepland Actieve rustdag. Ik blijf flexibel en neem hem mee als ik hem nodig hebben.

Wat is uw fitness-plan voor de komende 4 weken?

In 2 dagen, laten we gaan! Ik ben er erg naar uit en ik ben tintelingen al goed in de benen, want ik wil aan de slag met je. 🙂 WE ZULLEN SAMEN FIT!!!

Geef een reactie