Als je na een pauze van de training terug in je sport routine

Bij mij heeft het bleek in de afgelopen weken veel om LIEF te hebben. Geen wonder dat onze Mediterrane tuin bruiloft, voor de voorbereiding, natuurlijk, veel vrije tijd nodig was. Met ETEN is het erg goed gelukt, want te voeden mezelf, ik voel me nu een beetje tijdrovend. Echter, mijn sport routine kwam op een beetje Yoga, en een, twee geïsoleerde loopt bijna tot Stilstand. De Rest van mij een bruid-to-be en de uiteindelijke jurk montage op het einde van juli, waar ik was een beetje geschokt hoe nauw maar mijn Mouwen zitten bij de jurk na de laatste Wijziging. Het resultaat was duidelijk: Geen meer kracht training voor de armen en de bovenkant van de rug voor de bruiloft! Dus koos ik uit voorzorg, ook voor mijn Yoga alleen de besparingen programma, en weigerden te arm saldi en alle bovenlichaam versterken van de Oefeningen – dat is zeker!

Nu, Mijn geliefde sport routine, ik ben iets te missen natuurlijk! Dus, ik kijk ernaar uit om in de week voor onze bruiloft op het dagelijkse leven van een sport-vrije tijd. Maar hoe doe je dat eigenlijk begint na een pauze van de training? Wat is er op te merken? En hoe is het best om snel terug in de sportieve Flow en de Vorm op te bouwen? Ik heb mezelf een paar gedachten die voor mij werken. Omdat mijn Missie is alleen Geschikt voor de huwelijksreis en het ETEN TREIN LIEFDE weekend Retraite!

Grote doelen, maar begin klein

De meeste mensen die willen een nieuwe start maken de fout om dezelfde grote doelen en met grote stappen loszueilen. Te veel gewicht voor de kracht oefeningen, houdingen, moeilijk Yoga of snel tempo voor een Run! Dit zijn de klassieke Faux Pas, die waarschijnlijk kent elke sporter! Ik ook! Maar van fouten kunnen we leren en verbeteren. Dus ik maakte me een mooi doel, omdat ik wil voelen tot onze huwelijksreis een fysieke verschil (vooral in de rug en de armen), en tot het ETEN TREIN LIEFDE weekend Retraite weer goed past in mijn Vorm te voelen. Maar ik zal verder gaan met deze Tijd, met kleine stappen en het verhogen van mijn dag-tot-dag.

Met een zelf gekozen Uitdaging voor de nieuwe sport motivatie

In mijn ogen is de beste Motivatie na een training break is een Uitdaging waar we voor staan. Of het nu 10 juiste pushups in een stuk of 5 kilometer of 30 minuten per dag Yoga uitdagingen om goed te doen voor ons! Ze wekken onze ambitie. Zonder dat het vermoeiend, krijgen we op een speelse manier terug in onze sport routine.

Ik vroeg mezelf dit Keer ook een Uitdaging, omdat ik wilde terug naar de Basis van mijn HIIT keer. Daarom, 100 Squats, 50 crunches, 25 arm oefeningen en 10 Burpees zijn nu voor de eerste keer, de huwelijksreis, elke dag op het Plan. Ik combineer dit met Power Yoga sequenties te Houden en op te Rekken. Laten we eens kijken hoe het werkt! Ik ben gemotiveerd, in ieder geval, een hoge en een goede! 🙂

Een gestructureerde aanpak helpt na de training breken

Geschikt of als een alternatief voor het zelf-geselecteerde Uitdaging is ook een zelf ontworpen sportief-maand-plan kan een grote hulp zijn. Daar kunt u dan uw Lopende sessies, een fitnessruimte bezoeken of geplande Trainingen en na het vervullen van een teek. Mijn vriendin Mandy van Go Girl! heeft ontwierp een prachtige sport plan voor zelf-falen. Maar ook uw normale agenda doet het ook, natuurlijk.

21 dagen op de Bal…

21 dagen zijn altijd beschouwd als het magische getal in het Leren en internalisering van nieuwe gewoonten en rituelen. Net als in de sport! Niet voor niets, ik daag u elk jaar in februari in de grote ETEN TREIN LIEFDE Uitdaging om de beste sport-maand van het jaar met de dagelijkse Training! De zit-en verblijf – krijgen we gebruikt door de dagelijkse herhaling van zeer fix van het Nieuwe en het niet willen missen na een korte periode van tijd. Echter, deze eerste 21 dagen gewoon een re-entry na een pauze van de training uiterst moeilijk. Net hardlopers of sporters kennen het Probleem! De grote Vorm terug gaat zo snel en hebben om veroverd te worden opnieuw.

…en de kleine successen te vieren!

De volgende tip voor de sportieve doet me denken aan een directe re-entry: Vieren van kleine successen! Vooral in de eerste 3 weken na de training break, je kan je motiveren bovendien, door geregistreerde bewust van de kleinste vooruitgang, en is een hommage aan. Elke extra Sit-Up, en alle verdere verloop van de kilometers gevierd worden, zelfs als het in het verleden hadden veel meer succes. Ik ook routes met 21 of meer mijlen en toch ben ik nu ongeveer 10 kilometer. Lucht naar de top hebt u in uw Successen. Maar nu na de pauze van de training is ook trots op zijn de eerste stappen naar voren.

Liefdevol met je eigen lichaam bypass

Dit is een punt dat bedacht ik me eerder zo hard. Door mijn sportieve “Hyper motivatie” ik heb overbelaste mijn lichaam op een regelmatige basis in de Opleiding. Een slechte spierpijn was natuurlijk onvermijdelijk. Vandaag, ben ik opgelucht dat ik niet meer heb om te trainen zo hard, om me goed te voelen, en verdomd, recht op mijn manier. Ik weet wat u kan doen met mijn lichaam en ik weet ook, hoe kom ik weer terug na een pauze terug. De toets is een consistente Training met een leuke en liefdevolle geduld. Dus het werkt ook veel meer ontspannen met hun eigen sportieve doelen – dus in mijn mening.

Nu heb je een goed idee van hoe ik met een pauze van de training en terug in mijn sportschool routine te krijgen. Voor mij is het heel belangrijk dat je je realiseert: u moet zijn voor sportieve breaks – of van ziekte, tijd, vakantie of andere redenen – niet klaar te maken, maar kunnen ontspannen en gelukkig om terug te keren op jouw manier. Self-beschuldigingen brengen niets, behalve een slecht Geweten! En dit belemmert je Motivatie! Het is speels en met een goede Dosis Motivatie! Dan heb je de beste voorwaarden, dat u heel snel terug naar je sport routine en uw Opleiding.

Geef een reactie