HIIT Training voor de Weekend – Diep Training

Tot onze vakantie aan het Gardameer zijn er nu ongeveer 3 weken. Want het is de hoogste tijd om te gaan naar de Volledige en geven hun sport alles! Wat past dan beter dan een nieuwe HIIT Workout?!

Vandaag is Diep werk van de cursus, de ik op 01 Workout door mijn eerste Diep.Mogelijk hebben geprobeerd in de fitnessruimte, zijn geïnspireerd. Er zijn zo veel mooie, nieuwe Oefeningen werden opgenomen in het diepe werk Opleiding heb ik de Training dezelfde tijd, sommige van hen in de hedendaagse Diep voor je.

De meeste van de Oefeningen in deze training, met name de beenspieren en de spieren van de rug werken. U wilt uw benen en uw Kont kijken op het strand sexy? En op hetzelfde moment dat u een goede houding is belangrijk? Start dan met deze Training! Op naar de Bikini-en-figuur 2013. Veel Plezier!

DIEP TRAINING

12 min | 50/10 intervallen | 3 rondes Arm Schommel (met een gewicht) Hunter Bergbeklimmers Squat & Springen

 

Ik ben geïnteresseerd in, natuurlijk, branden, als u deze nieuwe Workout. Het is me verteld door een opmerking of op andere Manieren. Ik kijk uit naar uw feedback. Ook ik ben heel blij zijn als mijn YouTube Kanaal krijgt een paar meer abonnees. 😉

 

Goed nu!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie