Test rapport van de Green Star Elite juicer

Het heeft een tijdje geduurd, maar de goede dingen een beetje tijd en Oefening. Voor een goede 4 weken, ik heb de Green Star Elite juicer thuis in de keuken. Het is HET sap op en ik ben erg blij te kunnen om deze tot op het einde van augustus! Kan ik de Test, het bedrijf zaailing, zoals ik al zei in een vorige Post gemeld.

Nu ben je waarschijnlijk benieuwd hoe de sapcentrifuge in gebruik is en of het levert wat het belooft. Pre-Informatie: ik heb geen vergelijking met andere citruspers. De Green Star Elite is, om zo te spreken, mijn eerste Keer ooit. Daarom wil ik u graag vertellen gewoon neutraal, hoe krijg ik met dit sap op. Het Geheel zal ik toon u nu een kleine foto galerij. Ik heb Onlangs mijn favoriete vruchtensap: Appel-Sinaasappel-wortelsap.

Dit is een goed stuk! Het apparaat is zeer grote (naar een goede halve Meter breed) en vrij zwaar. Voor mij is dit maar niet vervelend, als je genoeg ruimte hebt in de keuken. De afmetingen van de Groene Ster mag niet worden huiduitslag in het maken van een aankoopbeslissing.

%image_alt% %image_alt%

Voordat u kunt, natuurlijk, drukt een heerlijke juice, moet u eerst beslissen: Dat sap moet het worden? In de instructies voor gebruik geleverd met een aantal recepten voor vruchtensappen als Inspiratie. En aangezien ik drink Apple-Oranje-wortelsap zo veel, heb ik besloten, in het kader van dit foto-documentatie.

Zeer belangrijk: Als u wilt maken met de Green Star Elite sap, dan 1-2 flessen voorbereid houd en niet alleen een klein glas! Ik kom straks terug op de reden waarom dit zo belangrijk is. In mijn experiment heb ik gekozen voor deze vrucht veel, en ik kan vullen bijna twee 1-Liter flessen.

%image_alt%

En laten we gaan! Natuurlijk hecht ik aan mijn Test, de tijd, hoe lang zal het duren, totdat ik kom voor een heerlijke juice. Voor mij, als een groot deel van de werknemers is een beslissende factor voor een koopadvies.

%image_alt%

Eerst moeten de vruchten worden verwerkt voor het sap op: sinaasappel pellen/ schillen (voor dit gebruik ik de “Emma”), Appels, snijd in partjes en verwijder de zaden en wortelen snijd ze in kleinere stukken.

%image_alt% %image_alt%

Het apparaat is overgeschakeld naar de juiste eenvoudig monteren en kan direct worden gebruikt. De montage van de Green Star Elite is niet erg gemakkelijk, maar er is een zeer goede gids voor deze, ook voor de minder tech-savvy, net als ik! 😉 Het Enige dat u moet tijdens de juice drukken op de werking van het apparaat variëren, de uitlaat van de schroef. Er zijn voor normale vruchtensappen 2 schroeven (een harde en zachter). Afhankelijk van het soort Fruit de ene of de andere dient te worden gebruikt (dus wortelen is het, bijvoorbeeld, andere dan voor sinaasappelen) en de uitlaat van de schroef vast of de fondsen. Dit is ook afhankelijk van het soort Fruit dat je wilt gewoon persen in de handleiding.

De voorbereide groenten stukken worden gewoon aangesloten op de top in het slot en duwde met de kunststof drukknop aan de onderkant van de pers rollen. Vervolgens het duurt niet lang en de eerste sap loopt uit de bodem. Vergeet niet om de glazen kan voor het sap onder de uitloop Opening. Het is ook belangrijk dat de afvallen-de-outlet-het Openen van een klein plastic bakje voor de uitgeknepen fruit”afval”. Anders gaat het te ver.

%image_alt%

Het afvallen is slechts het begin van iets nat. Ik heb hem meegenomen uit de restwaterbak en terug naar de bovenkant van de as op sap zetten. Soms heb je om te spelen, afhankelijk van het soort Fruit een beetje met de instelling van het stopcontact schroef. Ik had vaak het gevoel dat ze te los, als een transportband van zeer veel vruchtvlees uit de Opening kwam. Maar nadat ik een gevoel voor. Hier zie je de afgewerkte pulp.

%image_alt%

En dit is het eindresultaat! Super heerlijke Appel-Sinaasappel-wortelsap. Als een tonic, nadat het sap, ik drink altijd een glas direct. De Rest gaat in de koelkast om af te Koelen. Voor mij is het klaar sap kamer lekker warm of gekoeld. Als hij een temperatuur van de kamer, realiseer je je de verschillende variëteiten van fruit zelfs meer. Gewoon goddelijk! Drinken gekoeld hem, toen hij vernieuwt, natuurlijk.

%image_alt% %image_alt%

De consistentie van het eindproduct sap is super. Zeer glad en fluweelzacht! Het is na een lange tijd in de fles is echt heel weinig. Op de tweede foto zie je een klein flesje met groene sap. Hier heb ik aangedrongen op onmiddellijk na een paar Romaine sla bladeren en komkommer. Deze groene sap mix ik mezelf naar smaak onder mijn Apple-Orange-wortel sap. Ik heb niet juiced maar zijn gescheiden, omdat mijn vriend houdt van groen sap, ben ik bang.

Goed, wat is de blik op de klok zegt nu…..een goede 40 minuten All incl. Voorbereidingen genomen nu. Resultaat: 2 flessen van vers geperst sap!

%image_alt%

Als het nu nog niet zo groot, Maar zou komen! Hoewel ik een heerlijke 2 flessen sap in de Hand. Maar ook de hele afwas voor me. Dus de Green Star Elite is gedemonteerd en volledig gereinigd. Aangezien een aantal van de onderdelen, het moet na gebruik schoonmaken zou zo:

 • de dekking van de veiligheid
 • de trechter
 • de uitlaat van de behuizing voor het afvallen
 • het drukken op de roller behuizing
 • de twin druk op rollen
 • het scherm
 • de gebruikte uitlaat bouten
 • de sluitingen aan het sap op
 • de plastic voedsel drukknop
 • de glazen kan
 • en, indien nodig, de restwaterbak en de tuin lade.

Een heleboel, denk ik! En hoe lang zal het duren? Op zijn beurt, een goede 20 minuten tot alles is schoongemaakt. De bouw heb ik nog niet eens rekening gehouden.

%image_alt%

Nu weet u waarom ik u heb geroepen voor te bereiden gevraagd boven is, is gelijk aan een grotere hoeveelheid sap. Want natuurlijk, het reinigen van inspanning die nodig is voor elke sap-op-proces. De route van mijn test-beelden voor u. We komen nu tot de conclusie.

Het positieve aspect van de Green Star Elite juicer, vind ik:

 • stabiele, goed doordacht apparaat
 • het daadwerkelijk verwerken van alle fruit en groenten
 • in aanvulling op sap u kunt Puree ook persen (voor soepen of vergelijkbaar) en Homogenisering (voor gebak)
 • eenvoudige bediening tijdens het Gebruik
 • goede efficiëntie: er blijft weinig te wensen over
 • super heerlijke juice!!!

De negatieve naar de Green Star Elite juicer is voor mij:

 • de enorme tijd die nodig: 1 uur voor 2 liter sap!
 • dus niet geschikt voor dagelijks gebruik
 • zeer hoge prijs 599,00 Euro

Voor mij is het nadeel opweegt tegen momenteel, vanwege de grote hoeveelheid tijd. Ik heb alleen al dol op de heerlijke sap, maar zo veel tijd heb ik niet in het dagelijks leven. Want eerlijk…hoe lang zal 2 Liter mega houden, omdat het-lekker sap, als u met 2 personen in het huishouden drinken echt zoals sap?! De bereide sap heeft net genoeg tijd voor 2 dagen. En omdat we hebben geript zowel van ons samen! Dit omvat een psychologisch effect: Het sap te persen op met het geweldige resultaat, natuurlijk, nog veel plezier! Maar het opruimen achteraf maakt weinig plezier! Het resultaat is dat We zo ver voorbereid in de 4 weken ongeveer 3-4 Keer een sap met de Green Star Elite. Echter, ik drink bijna elke dag, een zelfgemaakte Smoothie, want het is zo veel makkelijker en sneller.

Ik zou het nu weer geïnteresseerd: Heb je een juicer in huis? Wat gebruik je?

Geef een reactie