Fruitpers: Slow Juicer versus centrifugale juicer

Ik ben in het midden van mijn jaar van sapvasten. Drie dagen zijn nu achter me, en dit zijn de drie dagen dat ik heb druiven al 15 Appels, 15 wortelen, 1 meloen, ananas 3, 5 kiwi, 2 citroenen, 1 gemberwortel, 1 komkommer, 500 g blad salade, 400g van rode wijn, 1 Kopje Boerenkool en 1 pakje frambozen met mijn nieuwe Omega Slow Juicer heb juiced. Na bijna 3 jaar met mijn centrifugale citruspers, ik wilde leren kennen, heel eenvoudig, het verschil en weten zelfs de vraag of een Slow Juicer maakt echt zoveel beter juice. En het is juist deze vergelijking, een “Slow Juicer versus centrifugale juicer” zal ik u voorstellen aan vandaag.

Wat is het fundamentele verschil tussen een Slow Juicer en een centrifugale juicer?

Slow Juicer is over het algemeen duurder dan centrifugale sapcentrifuges, omdat van uw sap techniek is compleet anders. In het geval van de Trage Juicern de vruchten en de groenten met een langzame rotatie, maar een veel druk op kracht zullen worden verpletterd eerst tot pulp en vervolgens door een fijne zeef gedrukt. Alles gebeurt zeer langzaam, waardoor zeer weinig zuurstof in de laatste sap zal worden gekarnd. De Oxidatie is dan ook laag. Bovendien is de warmte-gevoelige vitaminen en enzymen uit ananas of Papaja. De sap opbrengst is rond de 30 tot 35 procent hoger dan de middelpuntvliedende citruspers.

In het geval van de centrifuge, het fruit en de groenten zullen entsaftern door een zeer snel draaiend wrijving ring is gebroken en vervolgens door de middelpuntvliedende kracht tegen de zeef gedrukt en juiced. De sap proces iets sneller dan de Slow Juicer, wat is de Naam van de verdachte. In het geval van sappig fruit en groenten, het sap van de opbrengst is over het algemeen goed, echter, om te laten zien centrifugale juicer op-fibered materiaal, en alle van de sla en kool variëteiten, hun zwakke punten. Ook de Oxidatie is beduidend hoger en de sappen zijn sneller bruin.

Zo veel voor het grote verschil van de twee juicer soorten. Nu wil ik je voorstellen aan mijn twee citruspers in een praktische vergelijking.

De Philips sapcentrifuge HR1871/10

De Philips sapcentrifuge HR1871/10 kost op dit moment rond 160,00€ bij Amazon. Hij is een erg populair apparaat en wordt vaak gekozen door beginners. Zoals ik op het moment!

De sapcentrifuge is het maken van, in mijn ogen, goede diensten. Ik juiced met hem, en alles wat Denkbaar is in fruit, groenten en groene salades. De sap opbrengst was in het fruit en de groenten zeer goed, met een blad sla vrij laag. De overgebleven pulp wordt het nog iets vochtig is, maar nogmaals, extract van het sap van de druif Marc, de sap opbrengst is niet meer.

De kwaliteit van het sap is goed. Er zijn echter heel fijn fruit residu in het glas of in de gevulde fles, zodat het sap voor het Drinken moet opnieuw worden geroerd of geschud.

Vooral handig is de sapcentrifuge dat juiced het fruit en de groente in stukken gesneden moeten worden klein. Dus, bijvoorbeeld, kleine Appels zijn volledig in de Opening, voor het sap. Het afvallen is verzameld in het apparaat en is ongeveer 1 liter sap opbrengst zeker een afvoer.

De Philips is eenvoudig te bedienen, maar net als alle centrifugale sapcentrifuges, dit is erg luid. Ik zou willen roepen, bijvoorbeeld vroeg in de ochtend een sap, zou ik wekt zeker mijn vriend. De Philips juicer is eenvoudig in te stellen en ook te demonteren. Het reinigen zelf is erg eenvoudig, alleen de afzonderlijke onderdelen zijn niet erg groot, dus ze passen bij elke wastafel. In ons oude appartement, had ik wat problemen met het.

De Omega Slow Juicer VSJ 843

De Omega VSJ843 ik koos ervoor, in het bijzonder, als een Slow Juicer, want het is zeer ruimtebesparend. In vergelijking tot de meeste van de andere Trage Juicern de sap proces is verticaal. De Omega VSJ843 is bijna als een toren. Dit is in tegenstelling tot de (kleinere) keuken heel veel!

Hij is nog vrij nieuw in het assortiment van Omega, de kosten voor zaailing 449,00€, en is dus in het midden prijs segment voor hoge kwaliteit Slow Juicern (ca. € 350,00€).

Van de functionaliteit van de Omega Slow juicer en ik ben er absoluut blij mee! De juiced groenten en fruit in stukken moet kleiner / knip langwerpige dan dat van de middelpuntvliedende juicers omdat de Opening wordt smaller, maar dan is de Slow Juicer juiced alles heel soepel en vrijwel geruisloos. Slechts een lichte Slijpen kan worden gehoord. De pulp is veel droger dan de Philips HR1871/10 en het sap van de opbrengst wordt steeds groter (in het geval van sla en kool variëteiten).

De kwaliteit van het sap is veel fijner en het flesje nauwelijks residu bij het Drinken van een glas of een glas. Ook heb ik het gevoel dat vooral de groene sappen stof gehalte is niet te accepteren dat zo snel van een bruine kleur als gevolg van te lage zuurstof.

In tegenstelling tot de Philips model, de pulp wordt in een aparte container buiten het apparaat, dat is erg handig, want het kan af en toe worden geleegd. De Omega Slow Juicer is gemakkelijker te gebruiken dan de Philips en weer te demonteren. De onderdelen zijn individueel veel kleiner te zijn en het reinigen gemakkelijker door de Hand. Volgens de specificatie van de fabrikant, is het zelfs in de vaatwasser.

Mijn conclusie tot de spannende Slow Juicer versus centrifugale juicer

Met mijn eerste Philips HR 1871/10 ik ben erg tevreden over deze dag. Na een goede 3 jaar vrij frequent gebruik, hij is niet langer ziet er heel aardig, maar het werkt nog steeds perfect. De kwaliteit is dus zeker en ik hebben een lange tijd, heerlijke vruchtensappen. Voor mij een super keuze als een middelpuntvliedende juicer!

Ondertussen, echter, ik behoor tot de professionals als sap, omdat ik juice vaak en veelzijdig, en kan, na verloop van tijd, ik vroeg mezelf telkens weer de vraag of de centrifuge technologie is echt de juiste voor mij. Ik leg veel nadruk op de grootst mogelijke behoud van voedingsstoffen en ik wil mijn sappen zijn goed om van te genieten. Dus, een nieuwe wereld open in de Omega VSJ843 eigenlijk voor mij. De sap opbrengst is niet alleen groter (dat vermindert de lange tijd kosten), maar ook beter! Bovendien, de Omega is gemakkelijker te ledigen en reinigen van het front, waardoor het ook in vergelijking met de Green Star Elite juicer die ik heb geprobeerd het apparaat keer als een test, beter presteren. In het kort: Het sap met de Omega Slow Juicer gemakkelijk van de voorkant naar de achterkant van veel plezier!

Daarom, mijn favoriet is zeker de duurdere Slow Juicer VSJ843 van Omega. Voor de reguliere sap producenten, families en / of veeleisende sap-professionals met een bovenkant van het apparaat! Sap-voor beginners raad ik aan dit te blijven in de eerste Stap van de goedkopere Philips-sapcentrifuge met een goed Geweten. Maar natuurlijk, ze worden bediend met de hoge kwaliteit Omega Slow Juicer super.

Door de manier, kunt u uw heerlijke juice recepten om te Proberen ook om te ETEN TREIN LIEFDE. 😉

Geef een reactie