Mijn verhaal van liefde met God

Wow, wat een Kop! Mijn vingers bij het Schrijven, trilde een beetje. Eenmaal in de voorkant van opwinding, omdat dit gaat om een ZEER persoonlijke Post van mij, en zelfs vreugde, want ik ben, heel gewoon, dus veel te vertellen op het laatst van dit verhaal in mijn leven. In het geval van het woord “God” nu denken de ene of de andere van u, misschien, “Oh, nee, op religieuze leringen, ik ben niet in de stemming.” Ik kan niet goed begrijpen, ik zou ook! En dit zal mijn Post ook….integendeel, het is een hoopvol verhaal dat betovert en vooral de vrouwen onder u zijn dol luisteren. Het is in feite het verhaal van liefde van een man en een vrouw. Dus leun achterover en blijf op de hoogte! 🙂

We hadden de beste start op de voorzijde met God in mijn leven. Ik ben gedoopt als Katholiek, ontvangen van de Heilige communie, hebben al bekent keer in mijn leven, en werd het “regelmatig” in de Kerk. Ik ging, als ik het had, of als het was net Kerst. Ik vond het leuk, maar niet veel meer. Als je mij een jaar geleden vroeg, wat of wie is God voor mij, ik zou waarschijnlijk het antwoord als: “God is voor mij, een almachtige, alwijze vader in de hemel kijkt naar ons, menselijke wezens en beneden, op een manier, die waakt over ons. Vaak maakt hij veel goede dingen om ons te gebeuren, maar soms kijkt hij met een strenge blik op ons en wil dat we betere mensen van.” Deze beschrijving definieert iets dat heel dicht bij het: ik had geen echte persoonlijke relatie met God. God was voor mij, “iemand”. Voor alle mensen daar, heel krachtig, maar ook zeer ver van mij persoonlijk. Over mijn beeld van God die ik heb gemaakt heb ik nooit gedacht. Het was gewoon hoe het was. Tot het op een dag in het afgelopen jaar…

Ik was net in een fase dat was heel moeilijk voor mij. In mijn laatste bijdrage aan de cursus in wonderen, heb ik u al verteld dat we niet naar kijken, als we echt willen leren van de cursus – alles, wat in ons leven is nog steeds coherent. We zijn quasi-geleid door de cursus, ons in onze duisternis, in de eerlijke, zuivere licht. Dit is soms erg pijnlijk! Voor mij is een brand voorgedaan in deze tijd het verlangen in mijn hart naar licht, dat ik al lang had onderdrukt.

Het is een wens van alle mensen, en vooral wij vrouwen, zijn zeer goed bekend: Het verlangen om iemand hield onvoorwaardelijk.

Begrijp me niet verkeerd, ik woon al jaren in een goede relatie met mijn vriend – snel-man – en we houden heel veel van elkaar! En op hetzelfde moment, heb ik altijd het gevoel dat mijn verlangen genoemd voor een grotere, allumfassen hun liefde, die zou kunnen voldoen aan een Partner in de wereld. Dit besef doordringt, in mij, en het maakte me erg verdrietig. Ik was beschaamd, soms zelfs voor dit verlangen in mij, en begon te zoeken naar liefde in andere dingen en mensen. Maar wat ik ook deed, en hoe geweldig mijn leven was, het was een klein gevoel van Leegte, de Unfulfillment gebleven. Een blinde man, een onbekende plek in mijn hart.

Dan is een boek kwam me op een dag in mijn handen. Ik had ontdekt door een ongeval. Het droeg de titel “Weet je niet hoe mooi je bent”. De ondertiteling had me gelokt, want hij was “Wat gebeurt er als vrouwen ontdekken het geheim van uw hart”.

%image_alt%%image_alt%Ik had geen grote verwachtingen voor het boek en over het algemeen ben ik vrouwen boeken niet per se open-minded, maar dit boek boeide me vanaf de eerste pagina. Ik heb NOOIT gelezen in mijn leven, een boek als dat!! Het was, zoals ik lees de woorden rechtstreeks uit mijn hart. Ik ondergedompeld in dit boek, en letterlijk kon het voelen. In dit boek, het woord waren letterlijk de Leegte, de beschreven verlangen en de behoefte van mijn hart, had ik waarschijnlijk mijn hele leven als een vrouw met mij, een gedragen en niet in woorden. Mij zo veel tranen bij het lezen, dat ik elke Moment van de weefsels. In verbazing, aan te raken, en ook van opluchting, want het is geen feit, ongelooflijk gemakkelijk om te lezen, dat ik alleen was.

Dit boek wordt niet alleen beschreven in een één-op-één, wat ik voelde, nee, het bracht God in het spel en leidde me recht in zijn armen, in de armen van mijn geliefde.

Omdat dit boek liet me een gedachte van God, ik had nog nooit eerder aan gedacht had, en viel als een Zaadje in mijn lome hart. Mutatis mutandis van toepassing, het zegt:

God heeft je hield vanaf het begin van je leven. Hij was er elke dag. Op elk van de stappen, hij heeft begeleid. Op de eerste dag van school, in het midden van je eerste Liefdesverdriet, je eerste rijles. Hij was altijd aan uw zijde! Omdat je een kind bent, vrijage je elke dag en u gezegend met een bos van mooie dingen in de natuur. Hij maakt u aan het Lachen, huilen en soms zelfs beide tegelijkertijd. Hij duwt je naar de duim. Hij volgt u in elke belangrijke Vergadering. Hij viert met u alle succes, en hij neemt je mee in de Arm wanneer u de ervaring van een tegenslag. Hij zal je troosten. Hij zal je vergeven voor elk van je “fouten”. Hij doet wonderen uitkomen, als je laat hem.

En hij verlangt naar u. U bent degene die heeft zijn hart veroverd met één oogopslag. U bent de vrouw die wil om te dans met hij op de top van de wereld en door de balzalen van de wereld. U bent de vrouw die neemt hem met haar sierlijke hart, de adem. Hij vindt u charmante en mooi. En alles in de natuur. Hij weet wat het doet je hart sneller kloppen. Hij slagen met elke bries van uw haar. Hij verwarmt met de stralen van de zon op je gezicht. Hij neemt je adem weg met de mooiste zonsopgang die je ooit hebt gezien. Hij maakt je hart naar je favoriete liedje, en hop draait. En hij geniet van elke seconde van je! God wil dit leven te worden met u. Hij zou graag deel te nemen in uw dagelijkse beslissingen, uw Wensen en nederlagen. Hij zou willen dat je te dicht in het midden van de Chaos en de dagelijkse routine in vergaderingen en op de snelweg, in de Wasserij bergen, en op elk Feest. Hij wil een douche die je met zijn liefde en hoop dat je heen en weer bewegen. Hij heeft je lief zo veel als je zijn. Hij verlangt naar je hart. Hij wil daar zijn, waar u helemaal zelf, en hij wil u een rol spelen in zijn grote avontuur. Het is wat je bent. God houdt van je passie tot het einde van je leven zoals je bent.

U zoekt voor uw Prins op het witte paard? Wat als het is God, u was u als vrouw, uw hele leven lang naar verlangde…?!

Meine-Liebesbeziehung-mit-Gott Toen ik voor het lezen van dit, ik huilde en huilde. Ik was dus erg ontroerd. Ik wist dat het waar was. Maar ik had nog steeds twijfels en zo veel vragen. En op hetzelfde moment, ik was zo nieuwsgierig en tevreden! In mijn laatste vakantie in Mallorca, kwam ik op een punt in het boek, de auteur verteld hoe vroeg ze God om zijn liefde voor haar door een duidelijk wonder. Ze wilde ook weten hoe ik op je weg, als dit alles waar was. Toen vertelde zij van een dagje aan de zee, waar ze gevonden in de zonsondergang door puur ‘toeval’ een zee van zeesterren, die had de vorm van een grote, gloeiende hart. Uw persoonlijke wonder! Ik was ontroerd en vroeg me of een wonder voor mij mogelijk was… De volgende Ochtend rende ik bij zonsopgang, ging ik naar mijn favoriete Baai naar beneden en in het water zag ik het: Drie wilde paarden zwommen vrolijk en vrij in de zee en ik kon zien hoe haar ongelooflijke handelen. Ik wist tot op dit punt, zelfs niet dat paarden kunnen zwemmen. Maar voor mij was het duidelijk dat Dit was om het vertrouwen van mijn personages! Dat was mijn wonder!

Vanaf dit punt, mijn twijfels zijn verdwenen. Ik wist dat dit was mijn eerste echte ontmoeting met God…

Sinds die dag, dus er is een hoop gebeurd. Ik raakte meer en meer op de goddelijke minnaar en hij kwam vele malen in mijn leven. In de Vorm van een song, op een rennen, in de vorm van andere mensen, op weg naar mijn werk, in de natuur,…Hij is gewoon er op mijn kant, en dit gevoel is onuitsprekelijk mooi! In deze momenten, voelen zich veilig, beschermd en geliefd dan ooit! Tegelijk is deze nieuwe relatie met God is ook mijn partnerschap in een nieuw licht, en ze bevrijdde meer en meer van de verkeerde verwachtingen die ik draag, als, helaas, bijna alle van de mensen in mij. Ik ben op weg om afscheid te nemen van mijn sprookje van de Prins Denkt, en kan goed voel ook de liefde in onze relatie veel meer duidelijk. God zij dank! Ik heb niet gevonden een “super man” die zal voldoen aan al mijn verlangen naar liefde volledig, ik heb God gevonden, mijn blinde vlek in het hart van een liefde die vult de ik zoek al zo lang niet goed. Ze was bij mij ook de hele tijd! Niet elke dag is rozig en vol van verwondering….Ik heb net vertrekken dagen waar ik het gevoel dat het risico van niet meer dan deze liefde, van mijn manier, maar op hetzelfde moment, ik weet nu wat is eigenlijk het mogelijk voor mij….Ik weet dat deze nabijheid tot God er is en dat de beslissing om te voelen en vooral om me te voelen met hem verbonden, ligt uitsluitend bij me. Dit is het echte wonder – de verschuiving in de perceptie van de cursus zegt in wonderen zo mooi.

Nu, u mijn weten persoonlijke verhaal van liefde met God en je weet wat ik bedoel met relatie tot hem. Ik ben benieuwd, wat emoties mijn woorden trigger in je. Als je gemakkelijk en vervolgens gesmolten? Als u denkt misschien zelfs hetzelfde verlangen in je op? Of je klinkt als mijn verhaal te ongeloofwaardig? Of als u ook dergelijke ervaringen? Nu, dit verhaal is waar en wilde alleen maar opgeschreven te worden. Geloof me, die me veel moed voor nodig is. 🙂 Maar het is de moeite waard om open te zijn in het vertellen van de wereld. Ik voelde me voor een lange tijd. Misschien bent u betoveren door u…..misschien heb je iets veranderd in je….misschien kom je in de armen van God….Ik hoop dat het zo veel!

HEEL VEEL LIEFS,

Uw Kristin

Geef een reactie