Yoga matten in de Test – Die yoga Mat is geschikt voor mij?

Die richt zich van u, meer met Yoga en meer een uur te bezoeken, zal je uiteindelijk komen tot de vraag: “Wat is eigenlijk de beste yoga-Mat voor mijn behoeften? Er zijn zo veel op de markt!” Ook heb ik behandeld met deze vraag in de afgelopen tijd uitvoerig, en na een lange Zoektocht, eindelijk “mijn” favoriete yoga Mat gevonden!

Hoe kwam ik tot mijn favoriete yoga-Mat – Tchibo te MANDUKA

Zo kwam ik gaaaannzz vele jaren, voor het eerst met Yoga, kocht ik mijn eerste yoga Mat van Tchibo. Ze was fel roze, en eigenlijk dus niet echt voor de Yoga. Op het moment, het was nog steeds ok…ik heb altijd beoefend tijd en weer sporadisch Asana ‘ s van haar, maar ook niet meer. Mijn eerste yoga Mat is bij mij de bedoeling voor 5-6 jaar tot onze jongen Emil verliefd spontaan in een soort van yoga matten….Scratch-tracks, en wilde vechtpartij gaf haar de Rest.

Dus ik was op zoek naar rond de 2 jaar voor een nieuwe yoga Mat. Op het moment, ik was nog steeds erg veel op het Ontwerp en keek me aan-te beginnen met de yogi ster een mooie Mat. Het ontwerp matten sprak tot mij en dus kocht ik de yoga Mat “Basic OM” in een mooie Bourgogne toon met bijpassende yoga tas. Volgens de beloften van yogi sterren, die worden vermeld in elk van hun yoga matten, is de Basis OM is zeer goed bewaard gebleven en heerlijk schoon. Deze eigenschappen kan ik alleen maar bevestigen positief! Ondanks de kat aanvallen heeft zij behield haar vorm. Het is ook met een dikte van 4mm is zeer aangenaam! De Basis OM yoga Mat is gemaakt van PVC, die echter alleen weekmakers die zijn goedgekeurd voor de voedingsindustrie, bevat. Positief kan ik vermeld ook uw neutrale geur in vergelijking met veel andere matten. Zolang heb ik aan het oefenen op mijn yogi star Basic OM, totdat ik ergens in deze zomer bij 35 graden in de Yoga Studio zo gefixeerd op mijn Mat, omdat mijn zweterige handen en voeten is het juist voortdurend wegrutschten. Dus dat is niet leuk! Een nieuwe yoga Mat.

Welke yoga Mat is een non-slip in het bijzonder?

Ik onderzocht voor een tijdje, dat is, in het bijzonder voor Power Yoga van het juiste Materiaal in termen van slipvastheid en kwam al heel snel tot natuurlijke rubber als een aanbeveling. Natuurlijk rubber is, in het bijzonder, aan het begin van seeeeehhr intens in geur, maar de slip weerstand is in feite uniek! Ook wilde ik als een prima, het Eten Ventilator, natuurlijk, ook een schone yoga Mat uit te proberen. De natuur(rubber) in plaats van de chemie (PVC)! 😉 Ik kocht de mijne bij Yogabox de yoga Mat EKO natuurlijke rubber met inzet jute stof en een verstevigde katoenen rand. Een prachtige yoga Mat! Het straalt door je natuurlijke kleuren, zodat een zekere mate van rust en voelt tijdens het Oefenen gewoon geweldig voor de handen en voeten. De EKO is mijn ergste yoga Mat, maar voor het Oefenen thuis, ik ben nog steeds super enthousiast over!

Welke yoga Mat is speciaal geschikt voor reizen?

In September van dit jaar, onze grote eiland van Hawaï in reizen. En omdat ik me kon voorstellen niets Beter dan dat te doen in het Paradijs van mijn lichaam met Yoga iets Goed, ik was al op zoek naar een nieuwe yoga Mat: Deze Tijd, een reis-yoga Mat heeft een gering gewicht, een goed vouwen en schoon, in het bijzonder na de reis is gemakkelijk. Ook hier ben ik snel gevonden, en ik wilde voor mijn verjaardag, de yoga Mat Reizen door yogi sterren. Met deze Mat in de Bagageruimte, vloog ik de helft weg rond de wereld en eigenlijk al mijn Yoga-sessies onder de geurige Frangipani bomen of in één van de stranden van Maui worden gevierd. De Reis-Mat heeft mij deze prachtige diensten. Natuurlijk moest ik wennen aan de 1,5 mm is nogal een dunne Mat, maar ze was gewoon perfect! Zo eenvoudig! Gemakkelijk opvouwbaar in een koffer of gerold voor elke strandtas! Elke Keer als ik je zie nu, ik moet denken van Hawaii. 🙂

De yoga matten van MANDUKA

Mijn favoriete yoga Mat kreeg ik onlangs. Als het voor een tijdje met een yoga Mat deals al, je onvermijdelijk op een bepaald punt op het merk Manduka. Steeds weer lees ik van de hoge kwaliteit yoga matten en hebben lange tijd de wens om een Manduka om mijn Eigen call. En als het is, dingen soms. Dus ik gecontacteerd werd een paar weken geleden en te Testen Manduka yoga Mat uitgenodigd. Hoera! Ik was uit het huis als de EKO Lite, en een mooie gekleurde geluid “Acai berry”, toen ik thuis kwam….en zelfs op tijd om mijn Yoga opleiding weekend! Natuurlijk, ik heb het getest op de plek en ik ben er absoluut blij mee! De Manduka EKO Lite echt van houdt, wat het belooft! Het is heel eenvoudig, maar voldoende dik, super handelaar met een goede grip, zelfs met een aantal zweterige rondes van Power Yoga en eco-vriendelijke natuurlijke rubber geproduceerd. De Manduka EKO Lite is uitgegroeid tot mijn absolute favoriete yoga Mat, omdat het alles heeft wat ik wil voor mijn Yoga practice!

Nu alleen de perfecte yoga tas voor mij om mijn nieuwe favoriete yoga Mat! En ook is er een groot exemplaar van #DoYourYoga is, voor mij, aangenaam voor het oog, waarin niet alleen de Mat, maar is ook Noodzakelijk, zoals de auto sleutels, portemonnee en sport kleding voor de yoga les te passen. De yoga tassen van #DoYourYoga zijn allemaal super mooi!

Geef een reactie