Heb je ook de rijst honger? – Mijn Ervaring Rapport

Rijst honger dan ik Immo contact opgenomen met een paar weken geleden op mijn Blog, was ik bij de naam meteen nieuwsgierig. Achter rijst de honger van een jonge Start-Up bedrijf uit Bremen, die had ontwikkeld, de neus vol van cardboardy, het garen van de rijst van de kantine, en de liefde van het goede, hoge kwaliteit rijst. Daarom is de oprichter van rijst gemaakt hebben hun roeping en een winkel om de ronde korrel op de benen.

In het geval van rijst honger, er is een verscheidenheid van rijst te kopen een assortiment van alle landen van de wereld. Rode rijst, Zwarte rijst, Basmati rijst, Jasmijn rijst, en nog veel meer. Alleen al de smaak beschrijving van hun variëteiten van rijst klinkt verleidelijk. Alle soorten rijst variëteiten zijn pure – dat wil zeggen, niet alleen met elkaar vermengd en de meeste van hun producten zijn ook biologisch gecertificeerd.

Reishunger

Ik hou van de rijst gerechten zijn heel erg dol op en was gelukkig groot als Immo bood me om een kleine, maar fijne rijst test pakket met mijn gewenste kwaliteiten voor mij. Ik koos natuurlijk voor de volkoren varianten van rijst, want ik ben er niet van overtuigd dat u kunt schil de rijst eenvoudige en waardevolle geval moet ontnemen. Schoon het Eten ziet er hetzelfde uit. En dus rijst de honger pakket bleek een paar weken later met mij. In het pakket vond ik een pakket van Rode rijst uit de Camargue Zwarte rijst uit Piemonte, natuurlijke rijst uit Italië, biologische Basmati rijst uit de Himalaya, evenals de volkoren biologische Couscous uit Frankrijk. Onder impuls op voor het testen van deze nieuwe ingrediënten, ontwikkelde ik de laatste tijd is het echt een rijst honger en gekookt enkele van de rijst gerechten in mijn keuken. Een van hen – het lek eerst van mijn Experiment waren er een paar dagen geleden, als een recept op mijn Blog: een perzische pilaf met rode rijst, geroosterde groenten en een sesam-yoghurt Dip. Yum!

Maar de andere rijst variëteiten van rijst honger zijn fantastisch. Een ander Hoogtepunt zal zijn voor mij om te koken met Zwarte rijst. Ik heb nog nooit geproefd zwarte rijst en ben benieuwd naar zijn “nutty volkoren smaak,” want het is zo mooi beschreven.

De Test met rijst honger heeft me echt geraakt te heroverwegen. Vroeger dacht ik altijd rijst als een saai, bijgerecht, maar door de Test heb ik ontdekt hoe vele variëteiten van rijst er zijn en hoe verschillend ze ook zijn in smaak. Rijst als een specialiteit! Dit is iets nieuws! Dus het zal niet de laatste Keer zijn dat ik geproefd, rode of zwarte rijst. Ik ben hier dankzij rijst honger op de smaak. Rijst honger is niet alleen rijst, maar ook alles wat behoort tot het: rijst fornuizen, opscheplepels of Eetstokje tot kruiden, en al het kookgerei sets. Zelfs een recept van uw eigen boek gepubliceerd rijst honger op de Website.

Ik vind het bedrijf van rijst, honger echt heel mooi! Je voelt de passie voor de ronde vezel. En ook de online winkel is een groot opgezet. Kijk en je rijst honger laten ontwaken… 🙂

Geef een reactie