De Yazio-Test

Nu dat bijna alle bloggers van onze Gezond-Leven-van de Gemeenschap gevraagd om de jongen van voedsel en sport portal Yazio onder het vergrootglas, maakte ik van de wijzigingen.

Ik denk dat het idee is eigenlijk heel goed, dat in een Portaal met alle belangrijke informatie over het gebied van voeding en sport worden gecombineerd.

De presentatie van de pagina is te Lezen duidelijk en covers voor mij, maar niet wat ik zou verwachten van een Portaal: interessant, gemengde artikel, het lexicon functie om de beoogde, een Forum voor het delen met andere lezers, evenals nuttige extra functies, zoals een calorieënteller! Storend vond ik dat ik alleen de vele reclame-banners. Als je niet oppast, heb je al heel snel een is geklikt en landt op een vreemde pagina ‘ s.

De Beste vond ik, persoonlijk, de goede Artikelmix. Ik heb het al gevonden na een korte Bladeren een aantal voor mij interessante onderwerpen. Dus, bijvoorbeeld, koffie, Stevia, of spierpijn.Daarnaast zijn er gedetailleerde rapporten met beoordelingen voor de verschillende diëten, de geesten, zoals deze op de markt rond (te vinden in de food woordenboek). Ook deze benadering past bij mij heel goed!Helaas, ik vond het noch een artikel, noch een verslag van onze voorkeur Schoon Eten concept van Tosca Reno! Ik zou heel graag als de Yazio Team-adres verandert.Ook zou ik graag zien dat een artikel van een sport-wetenschap punt van de visie op het effect van HIIT en Bodyrock. Ik zou willen lezen in zwart-wit, waarom dit niet werkt bij mij zo goed en hoe veel van de zogenaamde nabrander effect.

De functie “Mijn Yazio” ik heb nog niet getest nog niet, omdat je te registreren, natuurlijk, slechts een keer. Maar de gratis add-on toepassingen “eetdagboek”, “calorie counter” of “gewicht”. Laten we eens kijken, misschien zal ik gooien in de komende paar dagen een kijkje!Kijk op Yazio jezelf en maak uw eigen. Yazio is nog een vrij nieuwe pagina, maar ik moet zeggen, het ziet er zeer professioneel!

Geef een reactie