Project: Suiker-Gratis 2016 – Mijn Conclusie

Hui – dit jaar is het bijna tijd was om te racen langs me! De “officiële” project: suiker-vrije weken zijn voorbij, maar natuurlijk het doel is om te eten het hele jaar door, zo weinig suiker mogelijk. Tijdens de vasten, ik zal hier verslag van mijn ervaringen, en omdat de kwestie van het “afzien” in de tijd van de vasten is te veel aanwezig, deze keer, natuurlijk, in om het bewustzijn van je nogmaals op””. Maar ook buiten de vastentijd, het thema van “suiker vermijden is de” voor mij – het is immers een belangrijk onderdeel van de Clean Eating concept.

Zoals u al weet, als je langs hier meer: ik zie dat het onderwerp van voeding, vrij los, en zal dat doen in de toekomst, zoals ik heb gedaan in de laatste paar jaar. En er is iets Lief en ik zorg ervoor dat de Balans goed is.

 

#Bijna break! 😜🍰 Een recente post over dit jaar is het #project -, suiker-gratis, er is morgen op de Blog. Een mooie zaterdag voor u!

Van Hannah Frey (@projekt_gesund_leben) posted a photo on 26. Mrt 2016 bij 6:55 PM

Al met al, ik moet zeggen dat het me dit Keer niet moeilijk, om de zoete dingen die ik doe, zonder dat ik van tijd tot tijd, worden goedgekeurd. En dat is een mooie realisatie, denk ik. De Cheesecake, het snel breken, was waanzinnig lekker (ik hou van taart ;-)) – andere zoetigheden die ik kreeg voor Pasen als een gave, ik kan niet zonder, maar nog steeds goed. Ze zijn nog steeds onaangetast hier 🙂

Hoe levering van uw project: Suiker? 🙂

Geef een reactie