Superfoods: Papaya

Vandaag de dag is het een vrucht, ik heb het niet nog al te lang “op het scherm”, hoewel die ik heb geproefd in Hawaii, “vers van de boom”: de Papaja, ook bekend als “boom ” meloen”.

Papayabaum1 Papayabaum2

Oorspronkelijk was de Papaya ‘ s uit Midden-Amerika, is nu verbouwd in alle tropische landen. Worden onderscheiden in de eerste plaats de kleine papaya met een gewicht van 500 g, het groeien, bijvoorbeeld in Hawaii en in Brazilië. In Mexico en andere landen, hoe meer vruchten er groeien, echter met een gewicht tot 5 kg. Na Duitsland, de kleinere Papaja ‘ s zijn geëxporteerd, maar vooral. Deze komen door de manier, altijd in een wit polystyreen net, omdat ze zijn zeer gevoelig voor druk. Ook het koelen van de tropen fruit kan en mag niet worden opgeslagen in de koelkast.

Papaya1

Papaja ‘ s rijpen na de oogst, dat is waarom je moet letten bij het kopen van het feit dat de shell heeft gele vlekken of strepen. Ook moet je opbrengst op de zachte druk. Groene Papaja ‘ s (zoals op de eerste foto hierboven) zijn echter nog niet rijp.

Papaja ‘ s zijn voor bijna 90% uit water en zijn rijk aan vitaminen (vooral Vitamine C) en mineralen. Vanwege hun hoge nutriëntendichtheid, de Papaya is een van de Superfoods. De aanwezige enzym “Papaïne” is ontworpen ter ondersteuning van de vetverbranding, en daarom zijn er speciale “Papaïne”pillen van hun eten heb ik, natuurlijk, abrate. Waarom slikken pillen als u kunt eten van vers voedsel (in dit geval Papaya)?! Vooral veel Papaïne bevatten de eetbare zaden van de Papaja, maar in een van de volgende berichten! 🙂

Bovendien, Papaja ‘ s hebben een spijsvertering en anti-inflammatoire werking. Daarnaast is de Papaja wordt verondersteld om het immuunsysteem te versterken en de anti-oxidanten vangen de vrije radicalen*.

Het vruchtvlees van de Papaya smaakt naar zoete en hartige gerechten: eet fruit als meloen. Ze is ook in Smoothies, (fruit) salades, curry ‘ s en Chutneys. Om optimaal te profiteren van de gezondheid bevorderende eigenschappen van de Papaja, het moet, echter, rauw gegeten, omdat bij verhitting, de Papaïne is zertsört.

Naast verdere informatie over de kernen van de Papaja, ik heb een Papaya recept in de ontwerpfase, ik zal zien je snel.

(Tijdens het Schrijven van dit artikel, kwam ik rond en door de manier, de achtergrond muziek van Alexander Marcus! ;-))

Geef een reactie