Meer eten van de bessen! De Superfoods van de zomer, plus recepten

De zomer is berry tijd! Zelfs als kind vond ik het heerlijk om te knabbelen geheim bij mijn oma uit de bosjes. De aardbeien waren de voorboden van deze heerlijke tijd. Beginnen in juli, frambozen, kruisbessen, rode bessen en sommige bessen rassen meer gevolgd.

Deze zomer was ik in staat om te genieten van de bessen van de tijd, met name omdat we een kleine snack tuin waarin de geliefde struiken. En het werkt echt goed! Van 6 aardbeien planten waren we rond 4 weken elke dag voor een goed bakje aardbeien, die smaakte beter dan een aangeschaft in het verleden. Nu, de zure angel van de gevolgen van bessen, Jostabeeren, frambozen en zwarte en rode bessen. Ik eet daarom voortdurend bessen – ook nu Schrijf u vandaag, dit lokale Superfoods aan het hart.

Beeren-Himbeeren-aus-dem-Garten

Waarom zijn de lokale bessen waar zijn Superfoods?

Bessen zijn al lang begrepen als een zogenaamde Superfoods. En niet alleen de exotische Goji of Acai betekent berry. Vooral onze lokale bessen helpen u met uw inhoud, het onderhoud en de restauratie materialen voor onze gezondheid aanzienlijk. Niet voor niets is een bekende, de duitstalige Anti-kanker boek is de spectaculaire titel “Waarom kankercellen niet zoals frambozen”. Laten we eens kijken naar elk van de bessen rassen een kijkje nemen.

Aardbeien:

Met de aardbeien, de zomer begint. De rode bessen zijn niet alleen ontzettend lekker, maar vooral rijk aan vitaminen. Vooral de Vitamine C, de aardbeien overtreffen van andere vruchten zoals sinaasappels of citroenen! Bovendien, veel mineraal-aardbeien bevatten stoffen zoals zink, Calcium en ijzer. Ze zijn ook rijk aan gezonde vezels en bevorderen de spijsvertering op een natuurlijke manier. Het Beste ding over aardbeien: ze zijn in tussen, grote voor de zoetekauw, maar hebben nauwelijks calorieën. De perfecte Snack!

Frambozen:

Al Hildegard von Bingen gewaardeerd de framboos als een gezonde vrucht, en remedies. Deze opvatting is bevestigd, omdat de kleine rode bessen vandaag speelt in het onderzoek naar kanker, een belangrijke rol. Frambozen zijn rijk aan vitaminen, sporenelementen en secundaire plantaardige stoffen. In aanvulling op de vitaminen A en B bevatten veel Vitamine C, 150 gram frambozen dekken een derde van de benodigde dagelijkse inname. Daarnaast is de inhoud van ijzer in frambozen als buitengewone, dat is de reden waarom het werkt in combinatie met Vitamine C, vooral reinigen het bloed en bloedvormende. Ook een antibioticum, eetlust-opwekkend, anti-inflammatoire, diureticum en laxerend effect wordt gezegd dat het rode fruit. Ook, uw goede ingrediënten om ons immuun systeem stimuleren, en fungeren als een preventieve maatregel tegen kanker, ter ondersteuning van het immuunsysteem en het stimuleren van de stofwisseling. Maar het is niet alleen de frambozen zijn super gezond, ook framboos bladeren kunnen gedroogd worden en als een kruiden-thee kan worden geslepen. Een tip van mij voor vrouwen met menstruatiestoornissen en PCO!

Bessen:

Krenten, of rood, zwart of wit, vol vitaminen en mineralen. Ook hun anti-oxidant inhoud is ongelooflijk hoog, dat is waarom ze dienen als een goede schooier van vrije radicalen in het lichaam, onze sterke verdediging en in het proces van celregeneratie. Het meest recente onderzoek tonen ook aan dat de zwarte bessen kan helpen leverkanker. Kleine bes met een grote Kracht!

Bramen:

Deze mooie, blauw-zwart-paarse glanzende bessen vind je zelden in de tuin, maar veel vaker in de natuur. We hebben – dank God – slechts een halve Kilometer van ons huis is een enorme BlackBerry heg, op de in de zomer in het veld, mark. Het behoort aan niemand en biedt ongelooflijk zoete bessen broom. Een Droom! De ingrediënten van donkere bessen spreken voor zich, zodat we kunnen eten, zelfs meer. Wat bramen hun donkere kleur, de donker-rode plantaardige pigmenten – anthocyanen: ze zijn bacterie – en virus-bestendig en zijn goed in inflammatoire ziekten in het lichaam. Bovendien, bramen zijn in het bijzonder geschikt voor de gezonde onderhoud van het hart en de bloedvaten, omdat de plant kleurstoffen te verbeteren de vloeibaarheid van het bloed. Bovendien, broom, veel Vitamine C en E evenals bètacaroteen, waardoor het fruit een uitstekend “Anti-Aging fruit” bessen.

Bosbessen:

Een andere prachtige leverancier van anthocyanen in de blauwe bosbes met zijn paars-blauwe kleur.Daarom moet u de bessen ook vergelijkbaar met het goede, gezondheid bevorderende eigenschappen, zoals broom. Bijzonder opmerkelijk vind ik vaartuigen uw wetenschappelijk bewezen positief effect op ons bloed. Een natuurlijke stof ontdekt in de bessen, die gaat de vorming van afzettingen op de wanden van de bloedvaten en de groei van deze deposito ‘ s, alsmede de vernauwing van het bloed kan voorkomen dat de bloedvaten. Dienovereenkomstig, de blauwe bes bloeit berry voor een effectieve bescherming tegen atherosclerose!

Kruisbessen:

Toegegeven, de kruisbes gelederen in termen van populariteit, maar de onderste plaatsen! Maar ik kan zeggen ik heb ontdekt dat de zure vruchten van mijn Jeugd deze zomer voor mij. Bij het opzoeken van een sprong, in het bijzonder, hun hoge Vitamine C-gehalte oog. 150 gram van de bes is voldoende voor de dagelijkse behoefte van een volwassen mens. Het samen komen wanneer Snacken uit de Bush snel. Ook in de Magnesium -, kalium-en trace element silicium, het ontbreekt de zure zomer berry. Een ander voordeel is dat, in tegenstelling tot veel andere bessen, je hebt nogal een harde huid, dat maakt het veel te transporteren dan hun zachte collega ‘ s. Zo, ik ben zeker PRO-kruisbes!

Sommerzeit-Beerenzeit-Erdbeeren

Beeren-Stachelbeere

Recept ideeën voor de bessen in de zomer

In culinaire termen, de binnenlandse bessen zijn goede all-rounder. Ze smaken meestal zoet-zure, en geven veel van de vaat een Extra Kick. Ik denk dat we kunnen overslaan rustig al onze creativiteit, want ik heb het smaakte niet een berry-schotel, die ik proefde. Bessen van serveren heerlijk en zijn ook gebruikt in een Gastronomische keuken. Enkele voorbeelden van eenvoudige berry recepten zijn:

  • Gemengde blad salade met een fruitige bessen, zoete perzik Dressing
  • Berry Kom met frambozen, bosbessen en bramen
  • Berry Havermout met amandelmelk en amandel splinters
  • Zoete Pannenkoeken met frambozen en Kokosmus
  • Self-made water-ijs met gepureerde bessen in de Mix
  • Energie-bar met gedroogde bessen
  • Rohköstliche taart met Himbeermus
  • Blueberry-Vanille Shake
  • Zelfgemaakte berry hangop met donkere chocolade stukken
  • Bevroren thee, appelsap en zwarte bessen
  • Berry-Banaan Smoothie
  • Fruitig-zure bes Chutney

Op het Internet zijn er oneindig veel bessen recepten. En ook in mijn boek “ETEN TREIN LIEFDE” – zoals een aantal heerlijke gerechten met bessen opgenomen-nog het hart! Dus bekijk zeker nu in de zomer meer eetbare bessen in je schema. De Superfood eigenschappen van de bessen spreken helemaal voor zichzelf!

Beeren-Superfoods-Johannisbeere

Wat hebt u nodig om bij het eten van bessen?

Een goed principe is duidelijk: Het beste van de Hand direct in de mond. Hoe sneller de bessen eet, hoe beter. Ze zijn nauwelijks geschikt is voor opslag en snel te verliezen stoffen om uw waardevolle content. Als de bessen Superfoods zijn niet Wandelen in de mond, je moet in het compartiment voor vers voedsel eures koelkast bewaard. Er zijn, kunnen ze worden bewaard gedurende maximaal twee dagen. Dan kan snel schimmel. Daarom, voor het eten grondig te controleren kort met koud water afspoelen en genieten! En een opmerking voor mensen met een Allergie: Als u allergisch bent voor noten, dan moet je voorzichtig zijn met aardbeien! Ze behoren tot het collectieve nut fruit en lijken noten in plaats van andere soorten fruit. Daarom is de Allergie risico is ook aanzienlijk groter.

Photo credit voor de titel afbeelding: Verse Bessen in Een Kom door Shutterstock

Geef een reactie