Groene Smoothie met de echte Superfoods – de perfecte gezonde Start van de dag!

Hippocrates heeft dit erkend: “Het meest effectieve medicijn, de natuurlijke genezende kracht die schuilt In ieder van ons is.” Ik ben ervan overtuigd, en ik op mijn eigen manier, ik bevestigd ben meer en meer in. Na mijn diagnose van “endometriose” ik heb geleerd in de afgelopen paar maanden, wat zijn de alternatieve geneeswijzen, voeding, zachte beweging, geest en ziel samen te spelen, om me weer gezond. Toen ik was een paar dagen geleden op het laatste onderzoek naar de gezondheid van Philips, met de aanwijzing, mijn beste tip voor het behoud van onze gezondheid, het was voor mij duidelijk dat ik deelnemen aan deze Blogger-to-action, natuurlijk.

Maar eerst een kijkje op het onderzoek zelf, het is de moeite waard: het is Een Trend die de studie is heel duidelijk, is dat meer mensen in Duitsland worden de persoonlijke verantwoordelijkheid voor uw gezondheid en uw welzijn op de hoogte. Immers, 77 procent van de Duitsers zeggen dat de verantwoordelijkheid voor gezondheid ligt bij elk Individu. Dit maakt me erg blij! Terwijl een meerderheid van onze bevolking liet een paar jaar geleden bijna blindelings op de competentie en de zorg van de goden ‘in het Wit’, de mensen vandaag de dag, meer en meer, zelfs in de Hand. Uit het onderzoek blijkt dat 65 procent van de respondenten te informeren over de gezondheid van de onderwerpen op het Internet, en 44 procent meer transparantie en inspraak in hun behandeling van uw keuze. Op hetzelfde moment, de helft van de respondenten vertrouwen, bijna volledig, of in aanvulling op alternatieve geneeswijzen zoals homeopathie en Traditionele Chinese geneeskunde. Ik heb mezelf precies in deze Trend, want ik geloof sterk dat ons lichaam in principe kan genezen van een ziekte, of te voorkomen, of hij ontvangt de passende ondersteuning. Natuurlijk, we moeten ook de conventionele geneeskunde, maar alternatieve paden die het vaak zelfs beter om het doel en mag nooit worden vergeten. Dus we worden onze eigen artsen en beslissen wat goed voor ons is en hoe we ons verblijf echt gezond. Ik denk, dat deze innerlijke verbinding met ons lichaam en onze ziel op en geven u de juiste tools voor onze gezondheid, is een van de grootste uitdagingen voor ieder van ons!

Een mooie tool, die ik gebruik voor het behoud van mijn gezondheid op een bijna dagelijkse basis, mijn dagelijkse Groene Smoothie met een mengsel van groene Planten, fruit, Superfoods en een aantal goede vet voor een betere opname van de voedingsstoffen in mijn lichaam. Groene Smoothies zijn en blijven een van de beste gezondheids-trends van onze tijd – absoluut, want als ik zou kunnen geven iemand een tip voor een gezondere levensstijl, het is de Groene Smoothie een keer een dag! Zo Goed kan je zelf doen. Als een beginner, je moet er zeker van te traag om de groene smaak van de salade bladeren, kruiden en co. in uw Smoothie aanpak, maar na enige tijd, het kan een beetje meer Groen in deze energie te geven elixer van het leven. Een van mijn favoriete Groene Smoothie recepten die ik nu met u delen.

Grüner-Smoothie-mit-wahren-Superfoods

Hier is een Groene Smoothie met de echte Superfoods voor u (de ingrediënten voor ca. 500ml):

 • 200 ml koude groene thee
 • 2 handen vol verse spinazie
 • 1 handvol wortelen, groene
 • 1 klein plakje gember
 • ½ Rijpe Avocado
 • 1 rijpe banaan
 • 1 handvol bosbessen
 • ½ Papaya
 • ½ Theelepel Chlorella poeder
 • 1 THEELEPEL Moringa poeder
 • 1 theelepel rauwe cacao poeder

Waarom is deze Groene Smoothies zo gezond? Omdat alle ingrediënten zijn echte Superfoods! Heb ik behandeld met Superfoods in detail en vanwege dit feit, en dit recept wordt gemaakt. Als ik zou u een lijst van de voedingsstoffen lijst van deze Groene Smoothies in de Details, er zou geen einde zijn: veel vezels, spijsverteringsenzymen, vele vitamines, mineralen, fytochemicaliën en antioxidanten, onverzadigde vetzuren, en nog veel meer zijn opgenomen! Deze Groene Smoothie is een geweldige bijdrage aan onze gezondheid, vooral wanneer we hem regelmatig aan ons. Ik drink het zo of in een licht gewijzigde Vorm bijna dagelijks en voel me veel hoe goed hij het doet bij mij en mijn lichaam: mijn kleine God in het Groen, dus om te spreken! Check it out! Ik ben blij als het helpt je met het behouden van uw gezondheid en het gevoel dat je overal past. Proost!

En nu ben ik benieuwd, wat de gezondheid tip en trucs om geopenbaard te worden in de Blogger-actie van Philips! De volledige studie kunt u hier zien. Heel leuk om te Lezen, je Liefde! En dank aan Philips voor hun vriendelijke medewerking!

Geef een reactie