Geen tijd voor Schoon Eten? Mijn tips voor stressvolle tijden

Ieder van ons kent zware tijden, waarin ons hoofd draait, en vinden we de taken, afspraken en contacten, is er nauwelijks tijd voor onszelf. Vanwege het risico dat we nemen geen tijd om Schoon te Eten en meer, en onze voeding in het voordeel van Fast Food en snoep lussen. Het is gewoon sneller…

STOP! Als we zo denken, hebben we al verloren. Gewoon omdat in Fast Food, het woord “vasten” is opgenomen, betekent dat niet dat Schoon Eten te maken heeft, aan de andere kant, veel tijd. Natuurlijk kunnen we koken iedere dag een andere, schone schotel met 10 verse ingrediënten en onze passie en plezier in het experimenteren om uren in de keuken te leven. Maar dat hoeft niet! We kunnen eten in stressvolle tijden tot een minimum niveau van schoon en eet nog steeds goed.

Nu moeten we echt eten!

We moeten nooit vergeten: Net als we onder zware Storm en veel van wilt maken, ons lichaam behoefte aan meer lekker eten, van waaruit hij kan putten uit de energie voor de volgende Sprint. We hebben alleen toegang tot Fast Food & co., beschadigen we onze body double: met een overbelasting van Stress, slecht eten!

Ik zelf heb ervaren in de zomer, een tijd die werd gekenmerkt door veel afspraken, taken en polls. Zowel mijn Blog, mijn eerste boek, etc. het was leuk om te rond te zijn, alsmede in Privé met de organisatie van onze tuin bruiloft. Toen ik in het midden van de hoge fase, merkte ik, als ik twee weken met mijn goede voeding slijpen. Slechte gewoonten die niet goed met me, gleed weer: de late eten in de avond, meer brood & broodjes in plaats van een warme maaltijd en Tussendoortjes. Ook heb ik me de aandacht die ik zo graag. In plaats van een hectische, snelle eten op de agenda te staan tot het viel me serieus.

Vat de juiste beslissing!

Dank God kunnen we ons dit elke dag en anders beslissen. Ook heb ik tijdens deze periode een beslissing genomen: Ja, ik zou niet in staat zijn om veel tijd voor het uitgebreide assortiment van verse koken besteden, maar ik wilde voor te bereiden op zijn minst eenvoudig Schoon het Eten van maaltijden en snelle klassiekers terug te vallen, die ik moet niet teveel aan te denken.

Gezegd en gedaan. En het werkte prima! Dus, Geen tijd voor Schoon het Eten is in mijn ogen een excuus om niet gesluierd, dat we overtuigd zijn gewoon nog niet voor 100 procent en/ of gemotiveerd zijn om ons te voeden. Aan deze uitdagende tijd tussen de trouwjurk, grote orders, en het ziekenhuis werd ik meegenomen voor een bezoek aan een waardevolle ervaring die ik wil delen vandaag met u.

De Standaard persoonlijke boodschappenlijst

U bent een deel van de mensen naar een nieuwe boodschappenlijst! Of koopt intuïtieve, en vergeet de helft? Beide is natuurlijk niet verkeerd, maar lastig en tijdrovend. Ik was gemaakt om deze reden is een Standaard boodschappenlijst die gebruik ik erg vaak. Vooral wanneer ik in een stressvolle tijden, waar ik wil me toch niet koken veel nieuwe recepten laten helpt deze lijst veel. Ik hoef niet groot te denken. Ik niets vergeet tijdens het winkelen. En ik bespaar tijd.

Als je inspiratie zoekt voor je persoonlijke boodschappenlijst, kijk dan op mijn lijst. Een aantal leuke Basic voedingsmiddelen die ik heb opgenomen.

Schoon winkelen bronnen, uit te vinden, en maken intensief gebruik van

Net zoals we u om te overleggen met een persoonlijke boodschappenlijst goed, je mag best in rustiger tijden – winkels, Online winkels en andere winkels bronnen vinden die alles bieden, wat u eet, schoner en paver variant. De heerlijke, schone volkoren brood met echte volkoren meel, de vers samen salade incl. schoon Dressing, suiker-gratis Basic-granen met gevarieerde ingrediënten en/ of eindproducten schoon soep zonder kunstmatige toevoegingen. De eerste geluiden van alle, zelfs na het Reinigen van het Eten, maar maakt je bewust van Het in deze post om tijd te besparen en Schoon het Eten tot een minimaal niveau. Dat is, als je echt geen tijd hebt om te koken je een verse soep of om te bakken een volkoren brood, dan bent u beter af als u hebt gekocht, schone Alternatieven in het huis deden, of om snel kan.

Ik weet nu precies waar ik kan krijgen van goede soep, granen, energie-bars, salades, groente mixen, of de schone bun winkel. In de zomer heb ik gebruik gemaakt van deze bronnen vaker en toch voedzaam te eten. Deze maaltijden spice up, of eindelijk jezelf voor te bereiden, kunt u tot slot nog!

Want van winkelen op uw

Ik weet uit persoonlijke ervaring: winkelen kost tijd! Vooral als je veel wilt verse, lokale en in een hoge kwaliteit hebben en niet naar de “Eens-en-alles-in” – mentaliteit te kopen. Voor deze reden heb ik gekregen in de gewoonte om altijd gebruik van mijn normale werk en andere manieren om te winkelen. Ik zal zelden extra om te shoppen, maar heb altijd in mijn winkelmandje. Dus ik bezocht in de zomer, na de avond regelmatig de asperges, aardbeien en sla-op weg naar en van het werk of van het Winkelen in de Stad, op de wekelijkse markt van groente, fruit en brood gekocht. Zo creëren we de tijd voor het Reinigen van het Eten!

Nieuw In Voorraad

In mijn boek “ETEN TREIN LIEFDE – Holistisch Gezond met Clean Eten en Yoga” ik ging heel voorzichtig over het onderwerp van de voorraad. Die voorraden zijn nuttig voor een schone dieet, zelfs in termen van besparing van tijd is een zeer waardevolle aanvulling. Dus, neem een kijkje in het beste deel in mijn boek, dat begint op pagina 32.

Anders koken dan normaal: 2 in plaats van 1

De pre-koken voor de week is een vaak genoemd tip om tijd te besparen. Echter, ik ben niet de grootste Fan van, zoals ik het heb gevonden in de laatste tijd. Daarom kook ik alleen voor een andere dag en genieten van het tweede Deel van de warm-up voor de volgende dag. Dit werkt prima, en brengt veel van.

Een voorbeeld: Als je kookt op zondag en woensdag frisse, kunt u voor een totaal van 4 dagen van de week (zondag -, maandag -, woensdag, en donderdag) zeer smakelijke, zelfgemaakte en schoon voedsel. De rest van de 3 dagen terug op de maaltijden buiten het huis, om rauwe salades, normaal avondmaal, of gekocht gerechten en is door de week.

Andere tijdbesparende tip voor het koken van de Split in de samenwerking was voor mij. Mijn man kookt graag en dus hebben we genomen zorg van ons, in plaats van, bijvoorbeeld, afwisselend aan de avondmaaltijd hoe om te koken samen. Ook de opslaat in stressvolle fasen, voor bepaalde tijd. U kunt echter re-Duo in de keuken, om actief te zijn, als het weer rustig.

Eet de avond voor te bereiden en verpakken

De meerderheid van de werknemers besteden veel tijd op je werkplek. Dat moeten we nemen om te zorgen voor schoon voedsel in onze lunch dozen, hebben al begrepen een hoop. Maar telkens weer krijg ik de feedback van u dat u in de ochtend, gewoon geen tijd voor te Bereiden eures eten.

Vreemd genoeg, maar hebben geprobeerd de minste, het leggen van de voorbereidingen op de vooravond. Op de vooravond, hebben we meestal meer tijd en ga daarna direct naar bed. Wetende dat we moeten spuitdoppen in de volgende Ochtend met een Ingepakte tas naar kantoor. Dit bespaart in de Ochtend ongeveer 20 tot 30 minuten en werkt erg goed! Overnight Oats, broodjes, worteltjes, enz., kan perfect worden bereid. Zelfs onze Mixer kan worden ingevuld in geval van nood, al in de avond voor de Ochtend, en bedekt, dus moeten we in de ochtend mix.

De Groene Smoothie van de dag-het Serveren van fruit, en leaf green

Het spreken van de Mixer… Één van de snelste en gezondste maaltijden ooit is in mijn ogen nog steeds de Groene Smoothie. De hoeveelheid tijd die ik investeer elke dag voor hem, ik krijg dit ook weer, als een Smoothie geeft mij zoveel energie voor mijn Werk.

Dus als je echt alleen minimale tijd kunnen vertegenwoordigen een last, dan is het tijd geïnvesteerd in je Groene Smoothie! Het is de moeite waard in vele opzichten! Meer tips over Groene Smoothies vindt u in de categorie “Groene Smoothie” op mijn Blog.

Schoon Snacks zijn Een must

Nog een tip voor eenvoud in Schone Eten, dat brengt andere woorden altijd tijd besparen, schoon Snacks. U dacht, wat en hoe van je gezonde Snacks in uw dieet kan! Energie-bars, noten, fruit, groente sticks, en meer zeker in je schone dieet en maken het veel gemakkelijker. 40 tips voor gezonde Snacks die ik heb verzameld. U wilt geïnspireerd worden en hun eigen weg te vinden.

De bottom line is dat ik zeg: Geen tijd voor Schoon Eten? Het is er niet! We voeden ons de Schone Eten concept. Aan de ene kant, het kan elke bepaalde fasen van Schoon het Eten van slechts een minimalistische, en een beetje variatie ondergaat rijk. Aan de andere kant, we kunnen uitleven en dan zullen wij onze intrek nemen in de nieuwe keuken experimenten, wanneer we links de stressvolle tijd achter ons. Het kan beide!

De Belangrijkste is de Balans is altijd, en dat voelen we met onze voeding! Schoon het Eten van perfectie in het leven te willen, maar op hetzelfde moment volledig overweldigd en voel de stress, het zal niet werken. Dan liever een halve vlam koken, en later terug naar volpension.

Photo Credit: Shutterstock / Afbeelding:409634272

Geef een reactie