Bestellen bij het universum: ik wil lente! Direct aan de slag!

Waaahhh. De laatste dagen was het echt verschrikkelijk. Vernieuwd begin van de winter hoog 10. Ik weet niet hoe je zijn. Maar ik wil niet! Ik zie geen sneeuw, geen ijs, geen Split op de trottoirs, vuile auto ‘ s en schoenen, geen dikke Jassen en een grijze lucht. Het is tijd voor de lente! Basta!

In een dergelijke ondanks situaties op de rand van wanhoop slechts één ding: een goed recept door Hape Kerkeling van zijn boek zal helpen “, ik ben hier weg”: Orde in het universum, wat je wenst. Dan zal het komen. Ok, doe ik hierbij.

Ik bestel het universum en om naar uit te kijken:

 • De temperaturen in de dubbele cijfers bedrag
 • Heel veel zon en milde lente lucht
 • Groene tips van de planten
 • Een Deel Van Antilichamen
 • Het dragen van mijn afgelopen herfst kocht de overgang jas en mijn Chucks
 • Mijn eerste paar runs in de ochtend voor het werk (Ja, ik ben een “hot-runner”)
 • De eerste koffie buiten op ons favoriete café
 • Een shopping tour, wanneer koop ik verse, gekleurde kleding: KLEUREN REGEL
 • Mijn eerste fiets
 • De eerste Training die er zijn
 • De bloeiende kersenbomen in onze straat (roze bloem tapijt)
 • Voorjaarsschoonmaak in ons appartement
 • Top
 • Meditatie-experimenten in de natuurlijke
 • Nieuwe lente nagellak
 • Nieuwe Kracht na de winter snooze
 • …en met name in een beter humeur!

Dus, ik denk dat het maar een keer. Nu ben ik hetzelfde, maar dan beter! 🙂

Hoe is het met je lente bestellen? Wat zijn je het meest naar uit? Ik ben enthousiast!

fruehling .

Geef een reactie