Sapvasten en Detoxkur – Allemaal gewoon onzin?!

Dit jaar is mijn sapvasten kuur is dichterbij en ik ben echt op zoek naar deze intense periode van Ontgiften, dat is voor mij in een week (22. Januari) met de spijsvertering rust dag begint. Zoals elk jaar, me echo ook in 2016, een aantal van de opmerkingen die twijfelen aan de effectiviteit van een Detoxkur. Detox is gewoon een Marketing truc? Juice brengt snel niets Positief voor mijn lichaam? En waarom de hel heb ik me dit niet aan, om 5 dagen van vloeibaar voedsel tot mij? Vandaag wil ik u vertellen waarom ik ben bezig met mijn Detoxkur elk jaar en liefde.

Vasten in de zin van therapeutisch vasten zijn er al eeuwen, en hun gunstig effect op het lichaam en de Psyche van de mensen benadrukt in de literatuur en de praktijk opnieuw en opnieuw. Je geeft meer energie, het oplossen van problemen met de spijsvertering, en het bevorderen van mooie, heldere huid, en leiden tot een hoger welzijn van bijna na de succesvolle voltooiing van de cursus van de behandeling. Dit is de ene kant van de medaille.

De andere zijde toont een kleurrijke Detox product ter wereld, die bouwt zeer snel, en de vs met moderne benodigdheden zoals reinigen, Ontgiften en co. geconfronteerd. Er zijn, natuurlijk, voor alles, een goede of een minder goede oplossing: Detox thee, Detox Drankjes, Detox crèmes, Detox Yoga,… te scheiden van het kaf van het koren is een kunst, en zelfs voor mij, het Overzicht is verloren gegaan voor een lange tijd. Geen wonder, met 77,5 miljoen resultaten voor het woord “Detox” op Google zoeken.

Om deze reden heb ik de medaille met een zuiver Geweten. Ik geef haar een welwillende Glimlach, houd het in de achterkant van mijn hoofd en mijn eigen ding doen in termen van sapvasten. Het is dit jaar voor de vijfde Keer op een rij. En elk jaar een beetje anders. Voor mij is het in principe niet belangrijk, wat is ergens over de zinvolheid van een Detoxkur geschreven. Voor mij is de positieve ervaring van het jaar is voor het komende jaar, en de stralen van mijn ogen!

De mogelijkheden om te ontdekken!

Ongeacht of het gaat om de juice recepten, de vraag is kan sap of te leveren of om de mate van activiteit tijdens het sapvasten. Ik probeer om liefde te maken met iets. Wat is goed voor mij, ik, wat is me dat niet goed doet, blijf dit doen ik laten gaan. Heel eenvoudig is dit. Dus een Detox zou moeten zijn, in mijn mening! Tot slot, het gaat direct naar de “de belastingen”. Mijn beste tip is: Drink en te doen, vooral tijdens deze detox tijd, wat jullie doen echt goed! Gun uzelf de luxe van het hart! Dat voelt zo goed.

Alleen mijn lichaam en ik

Begon mijn Detox passie met een zuivere helende vasten na de Lützner. Ik dronk bouillon gedurende 5 dagen alleen water, thee en fruit. De ervaring was ongelooflijk intens, en voor de eerste Keer in mijn leven heb ik genomen zorg van mij echt goed naar mijn lichaam. Mijn lichaam en mijn fysieke welzijn waren de hele week, volledig in focus. Ik had van mij afgenomen op het tijdstip, zelfs een extra week vakantie. Ik dronk veel, ik sliep, toen ik moe was, ik beoefende Yoga, ik deed ademhalingsoefeningen, ik liep met blote voeten door de ijzige sneeuw, behandelde ik mezelf een Massage, ik probeerde een lever wrap, ik ging voor een wandeling en ik me stond te warmen, als ik het koud was. Ik heb een soortgelijk gevoel te snel vandaag elke sap-cure: volledige focus op mijn lichaam en mijn welzijn. Alle andere opening die ik grotendeels uit.

Dus een hoop TIJD!

Dit jaar heb ik alleen de eerste twee dagen, maar werken is een sapvasten kuur is zeker haalbaar. Want ik heb het Gevoel dat ik heb ervaren een behandeling als de enorme hoeveelheid tijd. Ik moest een beetje aan het denken over mijn “eten”. Na een enorme winkelcentrum van het begin ik heb bijna elke dag van deze geweldige leveringen en mij en mijn sappen voor de dag voorbereid. Ook vaste etenstijden, want ik heb mijn bereide sappen in een kleine, afsluitbare glazen flessen bijna overal en drinken als ik dorst heb. Dit bespaart erg veel tijd! Prachtig!

Detoxkur voor de ziel

Haha, die denkt dat hij moet vechten tijdens een sapvasten kuur met alleen fysieke symptomen, de neiging tot onderschatting van het effect van een dergelijke Detoxkur op onze ziel. Ik heb elk jaar, het gevoel dat mijn ziel ziet de cure als een uitnodiging om te Ontgiften en gooit me elke Keer vrolijk oude Ballast in de voorkant van de voeten, ik gebruikt om te kijken mij eindelijk, en om te verwerken. Vooral mijn behandeling is daarom ook tranen in tijden van verdriet, tijden van vreugde. Maar zoals het zo mooi: de tranen reinigen het venster naar de ziel. Detox langs de lijn! Net voor dit soort Detox wil ik in dit jaar nog bij bewustzijn, en mij, door middel van Meditatie en spiegel werk beter kunnen helpen.

En dan is het echt goed!

Ja, ik geef het toe: De eerste dag of twee zijn lastig, want we hebben optredens met de conversie van vast naar vloeibaar voedsel, met een opname en/ of worstelen met een stijgend gevoel van Honger, maar het is de moeite waard deze dagen, want dan is het echt goed! Twee jaar geleden ben ik op de derde dag van mijn Detoxkur langste afstand van bijna 15 kilometer, mijn, om de datum, de weg…en voor mij was het Draaien beter dan ooit! De energie die ontstaat uit de derde dag voor mij elke Keer is het beste gevoel van vasten op dit sap genezen. En deze Energie Boost duurt ook na de Detoxkur met mij voor een paar weken. Omdat de gezonde, schone dieet met een hoog percentage van Rauwe groenten in nog veel, veel lichter dan meestal valt me achteraf. Geen wonder: Wie heeft het lichaam grondig gereinigd, “trashy” het is niet zo snel met de suiker-rijk, ongezond voedsel. Sapvasten is de Kickstart te Reinigen Eten!

Mijn sapvasten kuur is al snel voor de deur. Misschien heb je nu willen dat ik direct uit te nodigen of om te beginnen de volgende keer je eigen genezing. Ik kijk uit naar je reviews. Gratis juice recepten en belangrijke tips over hoe te reinigen met sappen u al op mijn Blog te ETEN TREIN LIEFDE.

Photo Credit Afbeelding 1: Shutterstock / 269274068 / Studio-Afrika

Geef een reactie