Het is allemaal voor een schoon Alternatief

Vrolijk Pasen, Lieve mensen! Was u op zoek naar vandaag paaseieren?

Ik was in staat om deze ochtend in mijn pyjama op de zoeken, want ik vond het als kind. 🙂 Echter, ik ben op zoek naar konijnen voor 2 jaar, geen Pasen en chocolade-eieren, maar iets anders: de vrucht van Pasen.

Gesundes Osternest-002

Ik moest lachen van de ochtend, als ik verhuisd met mijn mandje door ons appartement, en na het fruit naar op zoek was, maar het idee van mijn Post van vandaag:

Er is altijd een schone zaak. Je moet zoeken.

Toen ik hoorde van Schoon Eten, dan is het dit besef. Eerder, ik maakte me over veel dingen – mijn eten is op geen gedachten. Waar komt het vandaan? Wat zit er in? Mijn lichaam verdraagt? Vandaag de dag die gedachten hebben een goede gids voor me, omdat ze me helpen met mijn keuze in eten. Ze zijn als een soort van Rooster.

Voor het eten, de val door dit Raster, ik zoek naar Alternatieven. Want Schoon het Eten of het vegetarisme betekent niet zeker verklaring van afstand! Het is een zogenaamde ontdekking!

Een voorbeeld: ik wilde het niet drinken gewone melk meer, want ik ben met de industriële processen en de onderliggende veehouderij niet eens….ok…..wat is het Alternatief?…..hm, aangezien er te kopen amandelmelk…..proberen…..ooohhh lekker!……oh, en er is ook rijstmelk…..zelfs met kokos…..mmhhh…..nog meer heerlijk!…..Oh, en doe-het-zelf kan ik moer melk, te……wat heb ik nodig?…….wow, gewoon…..en het smaakt heerlijk! Dus of vergelijkbaar met het alternatief zoeken in mij.

De Alternatieven die ik heb gevonden tot nu toe, zijn vaak veel beter dan de klassieke. Zo kwam ik bijvoorbeeld naar de Moer kan niet langer worden verborgen. Dus, heb ik ontdekt Tofu in plaats van vlees voor mij. Dus Erdmandelmus in plaats van Nutella landde in mijn winkelmandje. De lijst van gezonde Alternatieven wordt steeds langer en langer. Kortom, de inhoud ziet er van mijn koelkast en kasten van mijn voorraad is iets heel anders dan een jaar geleden. Net als alternatief. Een positief alternatief.

En zoekt en gij zult vinden….de stand is al in de Bijbel.;-)

Hebben weer een mooie rest van uw Pasen! Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie