Detox-thee zelf – Mijn recept, strekken in de Yoga&bio

Op dit moment besteed ik mijn dag met heel veel thee, warmte en rust thuis op de Bank, trok ik een nier bekken ontsteking… Echter, ik wil niet te missen de kans om u vandaag de dag op een mooi ding goed en u mijn Detox verhaal te vertellen aan het recept, strekken in de Yoga en bio.

Yoga&bio-Detox-1

Een paar weken geleden, ik was het eten van de Schrot&Korn-redactie – de-natuur-blad – er wordt gevraagd of ik zou willen ontwikkelen voor een nieuwe essentie van de serie “Yoga&bio” een bijdrage aan het onderwerp van Detox drankjes. Het ging om de 1. Uitgang! Nou, als ik in de stemming! Net Had ik deze keer mijn sap-Detox achter me, en was geestelijk nog in het onderwerp. Detox – inwendige reiniging – Groene sappen, Superfoods – een nieuwe alertheid…..Het was helemaal niet moeilijk om enthousiast over te zijn en ik kreeg de baan.

Maar hij was een kleine, maar zeer fijne uitdaging voor mij. Tot slot, het thema van de “Detox moet worden gebracht-drinks” met Yoga in regel 5 van de recepten zijn ontwikkeld, en, indien mogelijk, worden professioneel gefotografeerd, alle in kleur en consistentie anders. Zo kwam ik tot mijn vijf Detox drankjes die nu zijn gepubliceerd in de gedrukte editie, en Online:

  • de Purple Power Juice,
  • de Purple cloud Schudden,
  • de Pittige Matcha Latte,
  • de Groene Thee Smoothie,
  • en de Warme Zonsopkomst Limonade.

Yoga&bio-Detox-2

Alle recepten zijn gemaakt met liefde en zeer smakelijk, zelfs mijn lokale “Jury”! Als u wilt uitproberen van de recepten, dan zal ik blij zijn als je 1. Editie van Yoga&biologisch koopt. Waar sprake is van jou, leer je hier. Het heeft een enge veel plezier in dit nummer deel te nemen, en ik graag meer van dergelijke mogelijkheden! Heel veel dank aan de redactie!

Geef een reactie